ACCESS BARS ÉS TESTKEZELÉSEK, TANFOLYAMOK- ISKOLAKEZDÉSRE AGYKAPACITÁS NÖVELÉS, TANULÁSI ZAVAROK KEZELÉSE

Bejelentkezés: Mohácsi Beatrice Access Bars & Body facilitator, pedagógus: (+36)704315002
Email: acsodakutja@gmail.com

Szeptember 14-től – Iskolakezdésre kedvezményes kezelések 

Október 7-én, szombaton 09.00-17.00-ig – Access Bars tanfolyam

Másik tanfolyami lehetőség 90 %-os agykapacitás növelés – Szeptember 23-én: itt található:
http://www.hetholdhaz.hu/access-bars-tanfolyamok-90-os-agykapacitas-noveles-tanfolyam-mimikri-tanfolyam

Tanulási zavarok kezelése – másképp

Érdekesség: Kezelések első kézből  egy diáktól – ajándék szóbeli facilitálással

Mi a szösz az Access Bars, Kiknek ajánlott és miért?

Energetikai kezelés, mely családban, ismerősöknek segítő gyógymód, ugyanakkor használható képesítést ad terapeutáknak, pedagógusoknak is.

Évezredeken keresztül az emberi lények a gondolataik, érzéseik és érzelmeik sűrűjéből funkcionáltak. Ez az, amivel azonosították magukat, ez az, amit értékessé tettek. Minél többet futtatod a bárjaidat, annál jobban érzékeled, mekkora erőfeszítés gondolatokból, érzésekből és érzelmekből működni.

Alapvetően a Bars a merevlemez a számítógéped adatbankjában. Szó szerint mindent itt raktároztál el az összes eddigi életedből. A Bars törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne lehessenek a fájljaid között, és így ne jöhessenek fel automatikusan.
Amikor a bárokat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod, vagy más életeid óta futtatsz –hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte. Ha a bárokat futtatod, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg! Bármikor, amikor valaki más bárjait futtatod, ha a személynek ugyanaz a fix szempontja van valamiről, mint neked, akkor a tied is eltűnik az övével együtt. Kezelést adsz, kezelést kapsz.

Lehetősségek:

Access Bars és testkezelések AJÁNDÉK szóbeli facilitálással

Testkezelések amik iskolakezdésre is ajánlottak:   A 90 %-os agykapacitás növelése (BMM-el),  Háromszoros sorozatrendszerek,  Minden testbe zárt szorongás és bosszúság megsemmisítése-  akár SNI gyerekeknél is

Szeretnél megismerni  kezeléseket, amelyek enyhíti a szorongást, a megfelelési kényszert, a lámpalázat, ezáltal sokkal hatékonyabban tudsz tanulni is?
Ami erősíti az önbizalmad, eltörli a félelmeidet, önszabotáló nézőpontjaidat?
Mi van akkor, ha a figyelemzavarosnak, hiperaktívnak nevezett gyereked viselkedése mögött valójában teljesen más ok húzódik meg?
Mekkora hozzájárulás lehet egy Bars kezelés, vagy Access Body kezelés neked, vagy gyermekednek?

Az ACCESS BARS-ról:

Már régóta egyre több tanulmány bizonyítja a Bars kezelések jótékony hatását, Agykutatók foglalkoztak és foglalkoznak tudományos kutatásaikban e csodás módszer hatásmechanizmusát kutatva. Az már bizonyított, hogy egyszerre produkál teljes ellazuló (théta) és totális kreativitást jelentő magas gamma agyhullámokat, ami ritkaság együtt.

Miben segíthet  az Access Bars:

– csökkenti a stresszt, szorongást
– a testnek könnyedséget és örömet ad
– oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok
– emelkedik általa a tudatossági szint
– segít koncentráltnak, fókuszáltnak lenni
– javulhat az egészségi állapot, testsúly kiegyensúlyozása
– az önkorlátozó hitrendszerek törlődnek
– segíti a relaxációt, álmatlanság esetén is ajánlott
– a gyerekek iskolai eredményeit javíthatja, magatartásbeli problémák esetén, ADD, ADH, SNI gyerekeknek is ajánlott

Iskolás gyermekeknél a tanulási problémákon kívül sokszor az is gondot jelent, hogy nagyon nagy bennük a stressz, borzasztóan leterheltek, dolgozatok, vizsgák, felelések előtt leblokkolnak, nem tudnak úgy teljesíteni ahogy szeretnének. Többen versenyszerűen sportolnak, és ott is milyen jó lenne ha a legjobb formájukat tudnák nyújtani, felszabadultan, magabiztosan.

Erről Mohácsi Viktória, aki maga is diák és egyben Access Bars és Body kezelő tudna mesélni, és arról, hogy hogyan nyújtott neki segítséget ez a módszer- az Access Consciousness módszere- mely nem csupán egy módszer, hanem egy életvitel, a Tudatosság bulis játszótere. Hamarosan egy cikket olvashattok erről, hogy hogyan tudta  Ő  összeegyeztetni a tanulást a versenyszerű sporttal, a zenéléssel ( 3 hangszeren is játszik), és a vágyaival, miközben egy “átlagos” tinédzser életét éli.

Viktória most a Hétholdházban bemutató kezeléseket ad azoknak akik szívesen kipróbálnák és megtapasztalnák a kezelések jótékony hatásait.

Mit adhat neked egy tudatos gyerek érintése?
Viki tornázik, zenél, és álma, hogy stylist legyen. Imád játszani az energiákkal a Tudatosság bulis játszóterén a csodákra invitál téged és a tested
Választanád?

Röviden Viktóriáról:
Már kis gyermek kora óta érzékeny az energiákra. Tizenkettő éves kora óta végez folyamatosan tanfolyamokat.
Szeret játszani az energiákkal emberekkel, gyerekekkel foglalkozni. Szereti a természetet és az állatokat. Érzékeli az entitásokat, ezt a képességét szeretné tágítani, ezért épp a jövő héten vesz részt egy két és fél napos Entitás tanfolyamon a Palacskó Andrásnál.

Milyen kezelésekre jelentkezhetsz be nála?

Access Bars, Access Body kezelések közül:
A 90 %-os agykapacitás növelése (BMM-el),  Minden testbe zárt szorongás és bosszúság megsemmisítése, Mimikri

A Mimikri testkezelés mire ajánlott?

– mások mintáinak, valóságainak oldása
– mindenhol, ahol másokat leutánoztunk, megérteni próbáltuk, illeszkedtünk a valóságukhoz
– szülői, párkapcsolati minták
– pénzügyi minták
– traumákra: Sejtmemória ( hegekre is ), Áramkörök – a rövidzárlatos, nyitott, zárt, keresztezett, megszakadt, nem aktivált áramkörök okozzák a testben a nehézségeket- ezeket is oldja- Háromszoros sorozatrendszerek
– Háromszoros sorozatrendszerek testkezelés (oldja a sokkal, traumával kapcsolatos blokkokat, ezek a traumák bezáródnak a testbe és ott problémát okoznak.) Ajánlott még autistáknál, figyelem zavar esetén és bőrproblémákra is hatékony.
– MTVSS- ez egy Joly Joker testkezelés, ami helyreállítja az immunrendszert, a test félreműködését helyreteszi, oltáskivezetésre is használtuk.
Beteg szervek is kezelhetőek vele.
– Látás helyreállítása
– Kompenzációs elsodródás, elcsúszás- ajánlott akár fizikai testben történt elcsúszásoknál, elmozdulásoknál, elcsúszott gerinc, szülés után tágult csípő, elváltozások, …és főként arra, amikor elsodródunk a saját hatalmunktól, erőnktől és csupán túlélésre játszunk a bőség megtapasztalása helyett
– Parallatikus paralizáció- mikor lebénít egy helyzet, pl. akár felelés közben, szóbeli vizsgán bénulunk le- ilyenkor se kép se hang, vagy amikor lebénítjuk saját magunk csak hogy ne kelljen felvállalni azt az erőt, potencialitást akik vagyunk- megnyilvánulhat akár egy konkrét fizikai problémában is
– Energetikai Fiatalítás Access Energetikai Facelift kezelés
A testkezeléseket te magad is kiválaszthatod, vagy megbízhatsz abban, hogy mit kér a tested. Ezt kitesztelhetjük számodra.

A kézrátételes kezeléseket végzi: Mohácsi Viktória, AJÁNDÉK szóbeli facilitás, tisztítás Mohácsi Beatricével
Bejelentkezés: 
Email: acsodakutja@gmail.com
Tel: (+36)704315002

Ha szeretnéd megtanulni ezeket a kezeléseket, hogy segíthess családodnak, vagy kezelőként beiktatni a praxisodba szeretettel várlak tanfolyamjaimra.
http://www.hetholdhaz.hu/access-bars-tanfolyamok-90-os-agykapacitas-noveles-tanfolyam-mimikri-tanfolyam

Egy biztató kísérlet Mallorca szigetén – az Access Bars segít …

Dr. David Biddle Access Bars Oktató és kezelő döbbenten tapasztalta, hogy a lánya osztályában milyen sokan bukdácsolnak, a 25 fős osztályból csupán 3-4 gyerek volt akik nem álltak bukásra.  Dr. Biddle úgy döntött, hogy Access Bars kezeléseket ajánl fel, amely javíthatja a gyerekek agyi működését, és megkönnyíti számukra a tanulást és a tanult ismeretek megőrzését.  A szülők által a gyermekeken észrevett pozitív változások némelyike elképesztő és csodálatos volt:

– osztályzatok kezdtek javulni
– egy kisfiú, aki korábban agresszív volt a társaihoz lenyugodott és kedves lett másokhoz
– a versenyszerűen sportoló kislánynak aki úszott,  javultak az úszási eredményei
– egy másik kisfiú, aki korábban még a masszázságyon sem tudott nyugodtan feküdni még relaxálni is megtanult
– egy krónikus fejfájással küzdő gyermek jelezte, hogy elmúltak a fejfájásai

Szülői visszajelzések:

A szülők által a gyermekeiken észrevett pozitív változások némelyike csodálatos. Az egyik kisfiú, aki nagyon durva volt másokkal az iskolában és hírhedt arról, hogy ütötte társait, mondhatni egy éjszaka alatt változott meg, Az első Bars kezelése után annyit változott, hogy a iskolából felhívták az anyukáját. „Oh, megint probléma van a fiammal.” gondolta az anyuka. Meglepetésére, az iskolából azért hívták, hogy elmondják, „Nem tudjuk mit csinált a fiával, de a gyermeke teljesen megváltozott. Kedves másokhoz.”
Egy másik kisfiú, aki mindig 1-es és 2-es (a legalacsonyabb) osztályzatokat kapta matematikából, egy 10-es osztályzatot vitt haza. Egy kislány, aki versenyszerűen jár úszásra, azt vette észre, hogy javulnak az úszási eredményei. Egy krónikus fejfájással küzdő kisfiú visszajelezte, hogy elmúlt a fejfájása.
Egy kisfiú, aki az első Bars kezelés alkalmával szinte alig tudott nyugodtan lefeküdni a masszázságyra, azóta nyugodtan tud feküdni és relaxálni. A szülei le vannak nyűgözve. „Az én gyerekem sose relaxál!” mondták, „mégis, mióta Bars kezeléseket kap, képes erre.” A szülők általánosságban visszajelezték, hogy gyermekeik összeszedettebbek, jobban képesek figyelni, könnyebb velük kommunikálni otthon, és az iskolában jobbak az eredményeik. /Fordította Pongrácz Rita/
Forrás: http://access-consciousness-blog.com/2012/04/access-bars-changes-the-lives-of-children-failing-in-schools/

A Bars jótékony hatásai a gyermekekre/családokra: http://hun.accessconsciousness.eu/blog/2014/08/24/a-bars-jotekony-hatasai-a-gyermekekrecsaladokra/
Egy autista fiú tollából: www.facebook.com/szivarvanyforrasa/posts/804063959703352
Dr. Jeffrey Fannin az agyban végbemenő változásokról (magyar felirattal!): https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk
Hogyan képzeljek el egy Bars kezelést?: http://youtu.be/uk9KTJL_SZc
Nők Lapja cikk: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140816/access-bar/
Hogyan változtatja meg az Access Bars a gondolkodást?: https://www.youtube.com/watch?v=7X3Q9NcpIVY

Bővebb infó:

Mohácsi Beatrice Access Bars & Body facilitator, pedagógus: (+36)704315002
Email: acsodakutja@gmail.com

TANFOLYAMOK FOLYAMATOSAN!

ACCESS BARS TANFOLYAMOK – 90%-OS AGYKAPACITÁS NÖVELÉS TANFOLYAM / MIMIKRI TANFOLYAM

 

 

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341