90%-OS AGYKAPACITÁS NÖVELÉS, TANULÁSI ZAVAROK KEZELÉSE / MIMIKRI TANFOLYAM – ELŐADÁS

1. ISKOLAKEZDÉS KÖNNYEDÉN ELŐADÁS – Augusztus 19-én, vasárnap 10.00-12:30 óráig
2. 90%-OS AGYKAPACITÁS NÖVELÉS, TANULÁSI ZAVAROK KEZELÉSE  / MIMIKRI TANFOLYAM – Augusztus 19-én, vasárnap 13.00 órától és 27-én, hétfőn 17.00 órától

Bejelentkezés: Mohácsi Beatrice Access Bars & Body facilitator, pedagógus: (+36)704315002, megengedes@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/events/191871221432483/

A 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása, önkorlátozó minták elengedése 90%-os agykapacitás:

Egy testkezelés, ami csak a Mimikri után futtatható, így a test fel tud rá készülni.
(ezért is szoktuk ezt a 2 tanfolyamot egymást követően szervezni)

 

1. ISKOLAKEZDÉS KÖNNYEDÉN ELŐADÁS – Augusztus 19-én, vasárnap 10.00-12:30 óráig

– Tanulást hátráltató blokkok elengedése; Tanulási képességek fejlesztése-másképp
– Előadás, beszélgetés, tisztítások
– Az Access eszközei egy teljesebb életre

Ha van gyereked, aki iskolás, vagy most kezdi az iskolát, esetleg kapcsolatod van az oktatással, mint pedagógus, vagy tanár biztosan te is tudod, hogy az elmúlt évektől milyen sok mindent állapítanak meg a gyerekekről, és lehet, hogy ezt még az óvodában diagnosztizálják a szakemberek.
Sok szülő tanácstalan, mitévő legyen, mivel a legjobb lehetőségeket szeretné biztosítani a gyerekének.

Mint pedagógus, és Access Bars és Body facilitator, kezelő én magam is sorra találkozok a következő címkékkel: figyelemzavar, viselkedészavar, hiperaktivitás, túlmozgásos, csökkent koncentráció készség, diszgráfia, diszlexia, diszkalkulia, stb .illetve ezekkel a jelzőkkel “nem érdekli a tanulás”, leblokkol vizsga, felelési helyzetben, megfelelési kényszere van, a stresszhelyzeteket rosszul viseli, nem figyel az órákon, szétszórt… stb.
Autizmus spektrum, és még som más egyre elszaporodó diagnózisok tömkelege az amit látok.

Vajon mi van emögött, és hogyan teheted könnyebbé a tanulást, az iskolát mint szülő, pedagógus, vagy ha diák vagy mi segíthet neked?
Mi van akkor, ha a figyelemzavarosnak, hiperaktívnak nevezett gyereked viselkedése mögött valójában teljesen más ok húzódik meg? A tanulást hátráltató blokkokat hogyan engedhetnéd el? Hogyan segíthetnél gyerekednek, a diákoknak ha pedagógus, illetve terapeuta vagy?
Szó lesz még kényesebb témákról, mint diszlexia, hiperaktivitás, figyelemzavar, autizmus.

Érintett lehetsz ebben, ha:

– SZÜLŐ, VAGY PEDAGÓGUS VAGY
– TERAPEUTA VAGY
– DIÁK VAGY
– MUNKÁD SORÁN VAGY ÉRINTETT
– MINDENKI, AKI SZERETNE KÖNNYEDEBBEN TANULNI, AKÁR NYELVEKET IS.

Az előadás díja: 3000 Ft

Az előadás után:

2. 90%-OS AGYKAPACITÁS NÖVELÉS, TANULÁSI ZAVAROK KEZELÉSE  / MIMIKRI TANFOLYAM – Augusztus 19-én, vasárnap 13.00 órától és 27-én, hétfőn 17.00 órától

A 90%-os agykapacitás beindítása testkezelés már sokaknak segített vizsgák, és más szellemi teljesítményt igénylő tevékenységek maximális teljesítésében. Kifejezetten ajánlott pedagógusoknak, intenzív szellemi munkát végzőknek, diákoknak, szülőknek, illetve mindenkinek, aki növelni szeretné a szellemi teljesítőképességét, az agyi kapacitását.

Mint tudjuk, az átlagember agyának csupán 10%-át használja. Hogy tudnánk mégis kihasználni az agykapacitásunkat maximálisan? Ez a testkezelés hozzájárulás lehet egy másik világba lépni, ahol kitárul az ajtó a valódi TUDÁSOD felé.

Mint írtam, ez a Tanfolyam az Önkorlátozó minták -MIMIKRI- tanfolyammal együtt végezhető.

Ha valóban Te lehetnél és nem mások érzései, gondolatai, viselkedései, reakciói, akkor Ki lennél?

Talán te is érezted, vagy észrevetted, hogy olyan mintha a szüleid vagy a nagyszüleid mintáit másolnád és életét élnéd? Sokszor ez így is van. Az ő mintáikat követjük, az ő sorsukat éljük és a választásainkat is az ő választásaik által hozzuk. Amikor megszületünk, szinte azonnal megnézik, hogy a gyerek kire hasonlít. Elhangzik, hogy tiszta apja, vagy anyja stb. és már rögzült is bennünk, hogy az, hogy rá kell hasonlítsunk. Tudat alatt elkezdünk megfelelni ezeknek az elvárásoknak. Ezzel az energiával ezeket a mintákat kezdjük el törölni.

A biomemetikus az, amit a testedbe zársz, miközben lemásolsz és próbálsz megérteni másokat. Ez a természetes képessége a testnek, ami által igyekszik beilleszkedni a körülötte lévő világba. Segít feloldani és testedben is változásokat előidézni, hogy a saját formád válaszd.

Példa: Egyik kliensem túlsúlyától akart megszabadulni, mikor feltérképztük a hitrendszereit, kiderült, hogy anyukája hitrendszereit másolja a súlyával kapcsolatban: nálunk lányom minden nő küzdött a túlsúlyával, ezt genetikailag hozzuk. A Mimikri testkezelés oldotta ezeket a hitrendszereket, azt hogy az anyukája és családja testalkatával azonosul, azt másolja és a teste hirtelen fogyni kezdett.

Mimikrized (másolod) mások útjait és nézőpontjait, amikor meg akarod érteni őket intellektuálisan, vagy energetikailag és emiatt a hasonlóságokat bezárod a testedbe, hogy tisztán lásd a nézőpontjukat a sajátodhoz képest. A biomimetric az, hogy hogyan próbálod magad a másikhoz képest elhelyezni a másik térűrjében. Ez olyan, mint amikor kapcsolatban vagytok és igyekszel összehangolni magatokat.

Ez a kezelés tehát lehetőséget ad arra, hogy az életed minden területén összegyűjtött utánzásokat, megfelelni akarást, elvárásfóbiát, betegséget és más nehézséget, melyek jelenleg utadba állnak felszámolj. Így nem kell mások életét és útját élned, tudva vagy tudattalanul leutánoznod a megértések, empátiád által!

A Mimikri ezen mintázatok terheiből enged szabadulni, egyben hozzájárulást adva neked ahhoz, hogy a saját lényedből, kapacitásodból, tudásodból, alkotói valós minőségeidből funkcionálj.

Ez az energia lehetőséget ad arra, hogy az életed minden területén összegyűjtött utánzásokat, megfelelni akarást, elvárásfóbiát, betegséget és más nehézséget, melyek jelenleg utadba állnak felszámolj. Így nem kell mások életét és útját élned, tudva vagy tudattalanul leutánoznod a megértések, empátiád által!

A képzés után kezelheted akár magad, akár családodat, vagy beépítheted kezelői repertoárodba ha terapeuta vagy.
Ebből a kezelésből több ajánlott, mivel nagyon sok mindent leutánoztunk , lemásoltunk életünk során, sok fájdalmat, negatív mintát, emberi hülyeséget próbáltunk megérteni, és ezáltal bezártuk azt a testünkbe.
Hányszor hallottuk, mástól: Nem értem, hogy miért csinálja ezt?
Mi van, ha nem kell belemenned mások hülyeségébe, hogy megértsd őket?

A képzésen Képesített kezelői diplomát, hanganyagot és tanfolyami anyagot kapsz.
1x adsz, 1x kapsz kezelést

Jó hír: a kettő tanfolyam- kedvezményes áron érhető el jelenleg nálam
A tanfolyamok díja: Külön-külön végezve a tanfolyamokat a befektetés önmagadba: 24 000 Ft / tanfolyam
Egyben végezve: 30 000 Ft
14 éves kor alatt ingyenes

Bővebb infó Mohácsi Beatrice Access Bars & Body facilitator, pedagógus: (+36)704315002
Email: acsodakutja@gmail.com

Ha kipróbálnád lehetőséged van egy diáktól első kézből megtapasztalni, aki meg is oszthatja tapasztalatait, mert önmagát is kezeli vele. Ő a kislányom, aki pici korától érzékeli az energiákat, és több mint 3 éve részt vesz Access tanfolyamokon.

Szeretettel várunk.

Egy biztató kísérlet Mallorca szigetén – az Access Bars segít …

Dr. David Biddle Access Bars Oktató és kezelő döbbenten tapasztalta, hogy a lánya osztályában milyen sokan bukdácsolnak, a 25 fős osztályból csupán 3-4 gyerek volt akik nem álltak bukásra.  Dr. Biddle úgy döntött, hogy Access Bars kezeléseket ajánl fel, amely javíthatja a gyerekek agyi működését, és megkönnyíti számukra a tanulást és a tanult ismeretek megőrzését.  A szülők által a gyermekeken észrevett pozitív változások némelyike elképesztő és csodálatos volt:

– osztályzatok kezdtek javulni
– egy kisfiú, aki korábban agresszív volt a társaihoz lenyugodott és kedves lett másokhoz
– a versenyszerűen sportoló kislánynak aki úszott,  javultak az úszási eredményei
– egy másik kisfiú, aki korábban még a masszázságyon sem tudott nyugodtan feküdni még relaxálni is megtanult
– egy krónikus fejfájással küzdő gyermek jelezte, hogy elmúltak a fejfájásai

Szülői visszajelzések:

A szülők által a gyermekeiken észrevett pozitív változások némelyike csodálatos. Az egyik kisfiú, aki nagyon durva volt másokkal az iskolában és hírhedt arról, hogy ütötte társait, mondhatni egy éjszaka alatt változott meg, Az első Bars kezelése után annyit változott, hogy a iskolából felhívták az anyukáját. „Oh, megint probléma van a fiammal.” gondolta az anyuka. Meglepetésére, az iskolából azért hívták, hogy elmondják, „Nem tudjuk mit csinált a fiával, de a gyermeke teljesen megváltozott. Kedves másokhoz.”
Egy másik kisfiú, aki mindig 1-es és 2-es (a legalacsonyabb) osztályzatokat kapta matematikából, egy 10-es osztályzatot vitt haza. Egy kislány, aki versenyszerűen jár úszásra, azt vette észre, hogy javulnak az úszási eredményei. Egy krónikus fejfájással küzdő kisfiú visszajelezte, hogy elmúlt a fejfájása.
Egy kisfiú, aki az első Bars kezelés alkalmával szinte alig tudott nyugodtan lefeküdni a masszázságyra, azóta nyugodtan tud feküdni és relaxálni. A szülei le vannak nyűgözve. „Az én gyerekem sose relaxál!” mondták, „mégis, mióta Bars kezeléseket kap, képes erre.” A szülők általánosságban visszajelezték, hogy gyermekeik összeszedettebbek, jobban képesek figyelni, könnyebb velük kommunikálni otthon, és az iskolában jobbak az eredményeik. /Fordította Pongrácz Rita/
Forrás: http://access-consciousness-blog.com/2012/04/access-bars-changes-the-lives-of-children-failing-in-schools/

A Bars jótékony hatásai a gyermekekre/családokra: http://hun.accessconsciousness.eu/blog/2014/08/24/a-bars-jotekony-hatasai-a-gyermekekrecsaladokra/
Egy autista fiú tollából: www.facebook.com/szivarvanyforrasa/posts/804063959703352
Dr. Jeffrey Fannin az agyban végbemenő változásokról (magyar felirattal!): https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk
Hogyan képzeljek el egy Bars kezelést?: http://youtu.be/uk9KTJL_SZc
Nők Lapja cikk: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140816/access-bar/
Hogyan változtatja meg az Access Bars a gondolkodást?: https://www.youtube.com/watch?v=7X3Q9NcpIVY

Bővebb infó: Mohácsi Beatrice Access Bars & Body facilitator, pedagógus: (+36)704315002

Szeretettel várunk!

TOVÁBBI PROGRAMOK: ISKOLAKEZDÉS KÖNNYEDÉN, AKÁR SNI GYEREKEKNEK – TANFOLYAMOK, KEZELÉSEK

1. ACCESS BARS KEZELŐI TANFOLYAM – ISKOLAKEZDÉS ELŐTT DIÁKOKNAK, SZÜLŐKNEK, PEDAGÓGUSOKNAK – Augusztus 11-én szombaton és 26-án vasárnap 09:30-17:30 óráig
http://www.hetholdhaz.hu/access-bars-kezeloi-tanfolyam-most-az-uj-tanfolyami-bovitett-kiadassal-melyben-plusz-2-kezeles-is-van
2. ISKOLAKEZDÉS KÖNNYEDÉN ELŐADÁS – Augusztus 19-én, vasárnap 10.00-12:30 óráig
http://www.hetholdhaz.hu/access-bars-tanfolyamok-90-os-agykapacitas-noveles-tanfolyam-mimikri-tanfolyam
3. 90%-OS AGYKAPACITÁS NÖVELÉS, TANULÁSI ZAVAROK KEZELÉSE  / MIMIKRI TANFOLYAM – Augusztus 19-én, vasárnap 13.00 órától és 27-én, hétfőn 17.00 órától
http://www.hetholdhaz.hu/access-bars-tanfolyamok-90-os-agykapacitas-noveles-tanfolyam-mimikri-tanfolyam
4. Kedvezményes Access Bars kezelések és Access Testkezelések augusztus 6-11 és 21-28 közt.

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341