Aktuális

MEGMUTATNÁD A SAJÁT ALTERNATÍV MÓDSZERED, TERÁPIÁD? NÁLUNK MEGTEHETED!

Alapítványunk elsődleges célja, hogy díjtalan nyílt napok, programok, bemutatók szervezésével ismertté tegyük a különböző alternatív módszereket, lélektisztító kezeléseket.

Nyílt napokat szervezünk, ahol Te is bemutatkozhatsz!

Elépzeléseidet örömmel várjunk az info@hetholdhaz.hu e-mail címen!

Tovább

HÉTHOLDHÁZ ALAPÍTVÁNY – Non-profit szerveződés – Nyílt napok – Bemutató kezelések – Előadások – Módszertani ismertetők

Tovább

FORTUNA – TEREMTSD MEG A SZERENCSÉDET, ENGEDD MEGNYÍLNI A BŐSÉGSZARUT! – SYMBOLON SZÍNHÁZ A NYILAS CSILLAGJEGYÉBEN – December 2-án 10.00-17.00-ig – Bejelentkezés: (+36)301958602

Dr. Marek Tamás, Symbolon-színház terapeutával

ÚGY ÉRZED LEVÁLASZTOTTAK A BŐSÉGSZARURÓL, ELVESZTETTED A BIZALMADAT, AZ  OPTIMIZMUSODAT, NEM BÍZOL MÁR A FELISMERÉSEIDBEN?
Nyújtod a kezed, de semmi sem hullik bele. EGO-d már nem hallgat a benned élő, mindig jelenlévő terapeutára – a religióhoz vezető hidat leromboltad.

A SYMBOLON SZÍNHÁZ KÖZEL VISZ A PROBLÉMÁD MEGOLDÁSÁHOZ!

Erre az alkalomra a FORTUNA SYMBOLON KÁRTYÁT HÚZTAM, mely az OROSZLÁN-NYILAS CSILLAGJEGY HATÁSBAN SZÜLETETT (Nap/Jupiter)

A képen a férfialak a bőségszaru ráhulló szellemi csillagocskákban fürdik. Anyagi és szellemi értelemben is termékennyé válik.  A férfi lehunyja szemét, papi mozdulattal fogadja és továbbítja az égi áldást. A kártyalap szimbolikája a szerencse, szellemi tér, türelem, csillagok felé törekvés, mások csodálatának kivívása, optimizmus, belső terapeuta, bizalom aspektusok.

A MEGOLDÁSHOZ VEZETŐ ÚT Út a problémán keresztül vezet:
– Utadon egyedül és kizárólag arra a bizalomra van szükséged, hogy te vagy az, aki felülről, az Égből minden “jót” megkapsz, ami majd végig elkísér életedben. Az Ég számodra a gyógyszer és vigasz. Ezzel a segítséggel új tapasztalatokat kell szerezned és eddigi határaidat ki kell tágítanod!

LEHETSÉGES EREDMÉNY:
– Utad megéri a fáradtságot. A bőségszaru újra kiönti rád adományait. A felismerések visszatérnek és azt, amit szerencsének (vagy boldogságnak) lehet nevezni, újra érezni fogod. Figyelsz arra, hogy éned ne legyen túláradó.

MÉLYEBB ÉRTELEMBEN az állításokban választ kaphatunk a következő aspektusokra:
– Hogyan képez hidat a Pap/Papnő lélekrészünk a transzcendentális és a való világ között?
– Hol vannak a határaink magunk és mások felé ezen az úton?
– Mi a célja a hitnek hogyan tudjuk ezen az úton egyensúlyban tartani szellemi erőnket az EGO-val.
– A válaszok keresése feszültséget generál bennünk amit fel kell tudnunk oldani a törékeny egyensúly megtalálásának érdekében.

+ A MI AJÁNDÉKUNK:

HÚZZ A 12 ARCHETIPUS FŐKÁRTYÁBÓL A 2024-ES ÉVRE!

AZ ÉV UTOLSÓ SYMBOLON ESEMÉNYÉN LEHETŐSÉGED LESZ A JÖVŐ ÉVRE PILLANTANI!

A katarzist meg kell élni, hogy gyógyulhass, nem elég csak beszélni róla!
Csatlakozz hozzánk!
Szeretettel várlak Benneteket!”
Dr. Marek Tamás

MI IS AZ A SYMBOLON SZÍNHÁZ?

Ez egy izgalmas utazás, amely annyi mindenben hasonlít a családállításhoz, mégis teljesen más…

Mint minden terápia, a csoportvezető által alkalmazott módszer is egy gyógyulási folyamatot keretez, ahol felvetésre, majd megosztásra kerül az adott egyéni probléma (aki állít).

Egy szimbólumokat ábrázoló kártyalap húzásával megkapjuk az irányvonalat, majd a többi résztvevő segítségével, egy jelenet formájában megkapjuk azt a szeretetteljes iránymutatást, ami rendezi az állító rendszerében fennálló elakadást.

Az állítás szépsége abban rejlik, (hiszen egy közös lélektérbe kerülünk az állítás alatt), hogy mindenki kap ebből az energiából!
Megrendítő, és egyben felemelő élményeknek vagyunk mindannyian a megélői, megtapasztalói minden állításban, amik persze a „Fentiek” jelenlétén túlmenően az állításon jelenlévő közösség alkotó erejének is köszönhető.

A Symbolon színház nem egy klasszikus előadás!

Sokkal inkább egy terápia, ahol a szimbólumok segítségével, szabadon kiválasztott kártyával egyéni, vagy csoportos szinten dolgozunk fel egy-egy elakadást.

Azzal, hogy “ránézel” a problémára, máris elindulsz a feloldás és a gyógyulás felé. Ezt teheted egyénileg, vagy csoportos keretek között – én ott leszek, és vezetlek az úton.

Ha további kérdésed van, bármely elérhetőségemen keress bátran!

Berkes Szofi Judit, a módszer megalkotója, Lélekszíntér alapító tollából:

“Biztosan átélted már, mintha életed színpadán olyan színdarabban játszanál, amit mások írtak és rendeztek számodra, és te elveszel a szerepedben. Újra és újra ugyanazok a jelenetek, monológok, dialógok – pedig mást szeretnél mondani, mást szeretnél érezni – de mintha rád ragadt volna a maszkod. Elgondolkodtál már azon, honnan jönnek ezek a szerepek és ki adta rád a jelmezedet? Vajon főszerepet játszol a saját életedben, vagy csak statisztálsz?”

Ezek a szerepek nem személyesek, bár ősidők óta játsszuk őket újra és újra. A díszlet változik csupán, ahogyan az újabb korok a saját képükre formálják a világot.

Vajon fontos-e eljátszanom a szerepemet, vagy kiléphetek belőle?
Mi lenne, ha életem színpadán végre én lennék a főszereplő?
Valójában ki vagyok én a szerepeim nélkül?
Ki rendezte a darabot?

A Symbolon Színház találkozóin ezekre a kérdésekre keressük együtt a választ, amiben segítségünkre vannak a Peter Orban által alkotott Symbolon kártyák archetipikus jelenetei, mivel képi világuk nagyon jól tükrözi tipikus emberi játszmáinkat.”

Tarts velünk a következő darabban, vagy kérj egyéni lehetőséget!

Ha ezek a sorok megmozdítanak benned valamit, akkor

GYERE ÉS JÁTSSZ VELÜNK A SYMBOLON SZÍNHÁZBAN,

ami egyszerre:
– színház – melyben a résztvevők kérdéseit a Symbolon kártya jeleneteinek eljátszásával dolgozzuk fel,
– önismeret – mert a jelenetek a kérdező belső folyamatait tükrözik vissza,
– katarzis – mert minden jelenet mély felismeréseket hoz,
– terápia – mert a harmónia irányába mozdulva gyógyító folyamat indul el a lélekben.

Háromféle részvételi lehetőség közül választhatsz egy-egy napon:

Átalakulóként saját témádat, problémádat megfogalmazva húzol egy feltáró kártyát. Majd a számodra fontos alakokat, és a kép egyéb elemeit megszemélyesítheted a jelenlévő Segítők behívásával. Megrendezheted a saját jelenetedet és kívülről megnézheted a “darabot”. A kép értelmezése, bármelyik (akár mindegyik) szerep átélése segít, hogy kimozdulj régi azonosulásaidból, mintáidból, és valóban átalakulj.

Segítőként hűen eljátszhatod azt a szerepet, amit az Átalakuló rád osztott. Ehhez először is el kell csendesülnöd, és befelé figyelve ráhangolódni a morfogenetikus térben megjelenő energiákra. Meglátod, ez egyáltalán nem nehéz. Hiszen mindannyian született színészek vagyunk és archetipikus mintákat, szerep-modelleket sajátítunk el a környezetünkből. Még ha súlyos érzelmi terheket érzékelsz is, az önkifejező játékban megtanulhatod feloldani ezeket az energiákat. Máskor pedig önfeledten lubickolhatsz a játék örömében. Ajándékként pedig gyakran felismerheted a másik történésében a saját érintettségedet is.

Megfigyelőként csendesen nézed mások játékát, de közben belső történéseidet is szemmel tartod. Gyakorolhatod a tiszta figyelmet, a passzivitást, a visszahúzódó jelenlétet.

A találkozót lezáró megosztó körben mindenkinek lehetősége van, hogy érzéseit, élményeit megossza a csoporttal.”

A részvétel bejelentkezéshez kötött:
marektamas@gmail.com, (+36)301958602

Tovább

ESSE FASCIÁLIS ÉS ENERGETIKAI MANUÁL TERÁPIA NAPOK A HÉTHOLDHÁZBAN – November 17-20-ig

Ezeken a napokon kedvezményes lehetőség
Mi az Esse fasciális manuál terápia 
Izom, ideg fájdalmak, tartás javítás, mozgás szervi panaszok, műtéti hegek, hasfali korrekció, inkontinencia – kötőszövetekben eltárolt, felhalmozott ítéleteket, traumákat oldó manual terápiás kezelés

A test minden kötőszöveti része, sejtszinttől a nagyobb szervrendszerekig befolyásolható ezzel a kézrátétes energetikai kezeléssel. A kezelés után a test sokkal lazább, könnyedebb, szabadabb lesz.
Ezt a kezelést aránylag kevés ember csinálja itt Magyar országon,  mivel egy amerikai hölgy, dr. Dr. Glenna Rice (és azt megelőzően dr. Suzi Godsey) orvos-manuálterapeuták nevéhez fűződik, ők csupán kevés tanfolyamot tartottak Magyarországon és nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy megtanulhattam. 2017-től  nagy sikerrel alkalmazom, neves szállodákban, több külföldi hírességhez is hívtak, mert csoda számban segít olyan mozgás szervi és más problémákon amikre az orvostudomány is a “sajnos együtt kell élni vele” vagy “idő kell hozzá” kategóriába sorol. Itt akár egyetlen kezelés is megoldja a problémát. 

Ez a kezelés segíthet:

– izom- és szövetszakadásoknál, húzódás, rándulás
– műtéti hegeknél,
– egész testen, mint finom csontkovácsolás,
– gerincproblémáknál,
– implantátumok beilleszkedése, befogadása a test számára,
– baleseti sérülések, sportsérülések,
– mozgás könnyedségéért,
– emésztési problémák, szétnyílt hasizom, sérv fájdalmak elmúlására,
– testben lévő feszültség oldására (akár izomcsomóknál is),
– baleseti hegek és sebek oldására, gyorsabb regenerálódásban,
– bőrproblémákra,
– a test bármely részén, ami fájdalmas, kemény, ahol “probléma” van,
– hozzájárulás lehet a szülés megkönnyítéséhez, valamint a szülés utáni regenerációban,
– testtartás javításra
…és még sok mindenben

Az Esse egyben egyfajta kommunikáció a testeddel, sejtjeiddel, egyfajta test suttogás, ahol a tested az elfogadás és megengedés mélységeit tapasztalja meg.

A kezelések a Nyílt napokon 50 percesek és masszázs ágyon történnek. 

Visszajelzések:

Egy lágyéksérvvel diagnosztizált páciensem írta:
Nagyon jó közérzettel, gyógyultan keltem fel a masszázs ágyról, hihetetlen volt az első kezelés után nem volt ott a kitüremkedés. Hálásan köszönöm a megtapasztalást, gyógyulást. (Megjegyzésként: kereste is a páciensem, kértem ne keresse, hanem örüljön hogy eltűnt. )
Második kezelés után így ír
Az elfogadás és elengedés, megértés, megfigyelés a bennem zajló folyamatoknak és áramlás, hatalmas energiák. Köszönöm!

Egy hölgy esete:
Egyik luxus szállodában egy idegenvezető hölgy sürgős kezelést kért, isiásszal, derékfájdalommal küzdött…annyira rossz állapotban volt, hogy csak görbén tudta tartani magát, fél órával a kezelés után már ki tudott egyenesedni, annyira boldog volt, hogy még táncolni is tud menni.

Német Bea:
Különleges Esse testkezelést kaptam a minap.
Mintha átjárta volna minden sejtem a könnyedség-könnyűség… megrozsdált idegszálak felszabadultan rezegtek… határtalan kék ég szellői suhantak a bőröm alatt… elhittem, hogy igen, lehetséges…
Köszönöm Neked!

István:  
Más problémával mentem el egy Esse kezelésre. Kellemes volt a kezelés- finom bizsergést, melegséget éreztem- és jól eső ellazulást,könnyedséget.  
Amiért felkerestem Beát, jobb lett-és még hab a tortán, hogy amit meg sem említettem mert olyan régen éltem együtt vele- a befagyott váll szindrómám egyetlen kezeléstől teljesen elmúlt és másnap már tenisz meccset játszottam teljes erő bedobással.

Bejelentkezés: Mohácsi Beatrice masszázs- és manuál-, ESSE terapeuta, a Vénuszi gyógyítás/ rózsa masszázs/ termékenység masszázs , Access Bars & Body & Facelift facilitator és kezelő, Nőiség terapeuta, Anyaméh terapeuta, tanár, Svt és Theta Healing konzulens  
Tel: 06 70 431 5002
Email: megengedes@gmail.com

Tovább

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-content/themes/hetholdhaz/loop.php:42 Stack trace: #0 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/template.php(724): require() #1 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/template.php(671): load_template('/var/userdata/w...', false) #2 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #3 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-content/themes/hetholdhaz/index.php(17): get_template_part('loop', 'index') #4 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/template-loader.php(78): include('/var/userdata/w...') #5 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/userdata/w...') #6 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/index.php(17): require('/var/userdata/w...') #7 {main} thrown in /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-content/themes/hetholdhaz/loop.php on line 42