Aktuális

MEGMUTATNÁD A SAJÁT ALTERNATÍV MÓDSZERED, TERÁPIÁD? NÁLUNK MEGTEHETED!

Alapítványunk elsődleges célja, hogy díjtalan nyílt napok, programok, bemutatók szervezésével ismertté tegyük a különböző alternatív módszereket, lélektisztító kezeléseket.

Nyílt napokat szervezünk, ahol Te is bemutatkozhatsz!

Elépzeléseidet örömmel várjunk az info@hetholdhaz.hu e-mail címen!

Tovább

TEST-LÉLEK-SZELLEM EGYSÉG TRÉNING – Bejelentkezés: (+36)302244492

Ahol a Test üzen a Léleknek, a Lélek a Testnek, az üzenetek pedig tudatosulnak.
#hetholdhaz #test #lélek #szellem #spirituális #tréning #egység #élmény #meditáció

A 3-alkalmas egységekből álló foglalkozások időpontjai:

május 23. (kedd) 19h00-20h00
május 30. (kedd) 19h00-20h00
június 7. (szerda) 19h00-20h00

Facebook: https://www.facebook.com/events/797222784985412

Az órák célja/menete:

1. (TEST) Lélekhangolás a fizikai testen keresztül

A Test energia állapotának emelésével kezdjük célzott, energetikai jógagyakorlatokkal (20 perc),

2. (LÉLEK) A fizikai test hangolása az éteri testen keresztül

Meditációval folytatjuk az éteri test állapotának javítását, a 7 energiaközpont (csakra) töltésével és kiegyensúlyozásával (20 perc),

3. (SZELLEM) Test-Lélek párbeszéd, tudatos elmehangolás

Végül lehozzuk a tapasztalatokat az elme számára, használhatóvá és érthetővé tesszük a mindennapokhoz (20 perc).

A foglalkozásokhoz jóga/meditációs előképzettség nem szükséges.

Árak:

1. alkalom: 2.500,- Ft.
2. alkalom: 2.000,- Ft
3. alkalom: 1.500,- Ft

A foglalkozásokat vezeti: Gál Judit okleveles gerincjóga oktató, energiagyógyász

További információ: +36302244492; juditgal78@yahoo.com

A TEST SZINTJE: A mozdulatok végzése közben magamra figyelek. Hol jelenik meg az érzet, mi hívja a figyelmem, hol van szükség energiára? Elsőként megteremtem a kapcsolatot a Földdel. Itt vagyok. Jelen vagyok.

A LÉLEK SZINTJE: Meditációban megjelenítem magam magam előtt, belső látásommal figyelem az energia áramlását, az energiamezők állapotát. A kikönnyülés fokozódik: már nem kell az én hangsúlyában léteznem, választás és értékelés nélkül szemlélődöm.

A SZELLEM SZINTJE: A megtisztult, értékelés és választás nélküli figyelem fokozza a tudatosságom. Ebben a magasabb tudati pozícióban felismerem: az energia, az érzelmekből és gondolatokból áradó energia nem én vagyok, hanem azoknak „csak” otthont, vagy érvényt adok. Szabad vagyok. Felszabadítottam magam.

Tovább

STEP BY STEP – TRADICIONÁLIS JÓGAOKTATÓI ALAPKÉPZÉS – az Indiai Jóga Szövetség 200 órás oklevelével – Jelentkezés: info@gitanandajoga.hu

A képzés a (Step by Step) https://icyer.in/yoga-step-by-step/ tantra jóga tankönyv angol nyelvű tudásanyagát foglalja össze MAGYARUL, mely az indiai székhelyű tantra jóga oktatóképzés alapfeltétele volt 50 éven keresztül.
http://www.icyer.com/Yoga_Teachers_Training.htm

Az oktatóképzést Oszlár Kálmán András – avatott lelki nevén Bhima – tartja, aki az egyetlen aktív képviselője, felhatalmazottja ennek a tantra jóga hagyományvonalnak Magyarországon:
http://www.icyer.com/Teachers.php?country=Hungary

A képzés heti rendszerességű lesz, alkalmanként 3 órás elfoglaltsággal jár 2023.06.04-től minden vasárnap 15-18 óra között, 52 találkozón keresztül (az ünnepnapok miatti szünetek okán 2024 júliusi befejezéssel érdemes számolni).

Érdeklődés és jelentkezés: info@gitanandajoga.hu
Helyszín: 1024 Budapest, Lövőház utca 24. | Félemelet 1.
1-es kapucsengő, Hétholdház

200 órás jógatanfolyam esetén az IYA-nál 80%, vagyis 160 kontaktóra az előírás. Ezt 52×6=156 óra tantermi oktatással + 1 jógahétvége (szállás, étkezés önköltséges, egyéb díj nincs) által teljesítjük, amiből tartunk vagy 2-3-at az 1 éves képzés során. Egy tábori részvétel 16 órának felel meg, így a jógatábori részvétel szolgálhat a kimaradt, teljesítendő óraszámok pótlásaként.

A tanulók napi 25-30 perces gyakorlást teljesítenek otthon, ami 52 hét alatt 150-180 órával egyenértékű. Amely az oktatóval töltött időtartammal együtt legalább 300 gyakorlati órának felel meg.

Az IYA-jógaoktatói minősítéshez elméleti feladat gyanánt minden lecke végén 5 összefoglaló kérdést kell megválaszolni, illetve a képzés legvégén egy szabadon választott leckéből szakdolgozatot írni. A gyakorlati vizsga 3 véletlenszerűen húzott tétel ismertetéséből és bemutatásából áll.

Maximum 10 fő jelentkezését tudjuk fogadni, a regisztrációhoz szükséges díj rendezésének beérkezési sorrendjében.
A képzés végén az IYA-nak $40 az oklevélért külön fizetendő: http://www.yogaiya.in/certificate-course-in-yoga/
Fizetési módok és díjak:
Egyösszegű kiegyenlítés esetén 2023.06.04.-ig: 270.000,- Ft/fő).
Az alábbi részletfizetési mód csak visszaigazolt egyesületi tagok számára elérhető!!!
Heti részletekben történő rendezés esetén a kurzus díját hetente kell törleszteni, jelenléttől függetlenül fizetni kell mind az 52 alkalmat. 52 x 6000 = 312.000,- Ft/fő.

Az egyesületünkhöz való csatlakozás a következő űrlap kitöltésével és beküldésével lehetséges: https://www.facebook.com/gitananda.yoga.hungary/photos/a.182141127156778/182138300490394
A Magyar Gitananda Jóga Egyesület számlaszáma az éves tagdíj rendezéséhez (12.000,- HUF): 11600006-00000000-99349284

A tagok számára hozzáférhetővé válik a G.I.T.A. Egyesület összes e-kiadványa és videója, beleértve a gurunk által készített 52 részből álló, angol nyelvű Step by Step (ZOOM) konferencia videósorozata is!!!
A tagok minden olyan képzésben töltött idejét külön tanúsítvánnyal ismerjük el, melyet az indiai I.C.Y.E.R. Ananda Ashram szervezésében teljesítettek, akár személyesen, akár online formában.

A Gitananda Tradícióról: http://icyer.com/The_Tradition.htm
A Rishiculture Ashtanga Yoga atyja Dr. Swami Gitananda Giri Guru Maharaj, ezért ezt a jógairányzatot Gitananda jógának is nevezik. Swami Gitananda személyes tanítványa volt a megvilágosodott Siddha Mesternek, Swami Kanakanandának, aki mellett a klasszikus Guru Kula rendszerben tanult és fejlődött.

A Dél-Indiai Saiva Siddantha Tradíció beavatottjává úgy vált Szvámiji, hogy megörökölte a Sri Kambaliswamy Madam őrzését (Madathipathi) és annak szellemi hagyatékát Srila Shri Shankara Giri-től 1975.01.21.-én. Ilyen módon egyesült a Gitananda Jógában ez a kettő, több ezer éves tradicionális tantra irányzat.

Dél-Indiai Saiva Siddantha és a 18 Siddha Tradició ma élő hagyatéka a Kriya Jóga Tradíció. A 18 Siddha, 18 megvilágosodott Jógi volt, akik nemcsak a jóga történetében, hanem az emberiség tudatevolúciójában nagyon fontos szerepet töltöttek be. Az utolsó Siddha a mai is élő Babaji, aki létrehozta a Kriya Jóga Tradíciót.

Szakrális helyek, ahol hagyományosan oktatóvá lehet válni a RishiCulture Ashtanga (Gitananda) Yoga tradíció rendszerében:
– Sri Kambaliswamy Madam (Samadhi Site)
– Ananda Ashram.

A Rishiculture Ashtanga Yoga – magyarul Risi Kultúra Astanga Jóga – becslések szerint 7000 évre visszatekintő, mai napig élő, ősi tradíció, amely az „eredeti” Hét Risihez (Sapta Rishi) vezethető vissza. Ez a Parampara (tanítványi lánc) két tradícióból olvadt össze: az Észak Indiai (Bengáli) Tantra Tradícióból és a Dél-Indiai Saiva Siddhanta Tradícióból.
Az így létrejött irányzat a ’jobbkezes’, avagy ’fehér’ tantra kategóriába sorolandó, ahol a test energiáinak felsőbb tudati szintekre való emelését kizárólag a spirituális fejlődés érdekében teszik, a jógikus erkölcsi alapelvekre és életvezetési szabályokra alapozva.

A két tanítványi lánc Yogamaharishi Dr. Szvámi Gitananda Giri Guru Maharádzs képviseletében olvadt össze, aki az általa tovább vitt tradíciót Risi Kultúra Astanga Jóga névvel illette, ezzel is jelezvén, hogy a tradíció az ősi Risiktől eredeztethető. A tradíció továbbá életben kívánja tartani azt az életformát, ahogyan a Risik éltek.

Ezért a tradíció nevét magyarul a következőképpen fordíthatjuk le: „Az ősi Risik életmódja, amely magában foglalja a jóga nyolc aspektusát”.
A tradíciót Szvámi Gitananda Maha Szamádhi-ja után kezdték el a tanítványok Gitananda Jógának nevezni. Mára már nem sok tradicionális jógairányzat maradt fenn, így ennek értéke felbecsülhetetlen.

A tradíció legnagyobb ajándéka az Élő Mester (Guru) jelenléte, aki a tanulót képes kivezetni a sötétségből, valamint az a zárt rendszer, amely keretek között ez megtörténik. Ez a gurukul rendszer, amely azt jelenti, hogy a tanítvány a Guru személyes vezetése alatt fejlődik, növekedik. Ez így történt évezredeken át, s ez a tradíció lehetővé teszi, hogy ez így is maradjon. Az „igazi” jóga ezen az ösvényen halad.

A tradíció tanításait jelenleg Szvámi Gitananda elsőszámú tanítványa (felesége) Yogacharini Meenakshi Devi Bhavanani és utóduk (fiuk) Yogacharya Dr. Ananda Balayogi Bhavanani képviseli a Dél-kelet indiai Ananda Ashramban (International Center For Yoga Education and Research) Pondcseriben, Csennaitól (Madrász) délre.
Az Ananda Ashramban 1968-tól 2020-ig minden évben 1 csoportot, egyszerre maximum 10 tanítványt képeztek ki 6 hónapon keresztül, bentlakásos rendszerben. 2022 óta újra évi 4-6 turnust fogadnak 2-3 hetes időtartamokra

Tovább

RANDEVÚ ÖNMAGUNKKAL -NYÍLT NAP – Május 14-én 15.00 – 18.00-ig – Bejelentkezés: (+36)302244492

SZERETETTEL MEGHÍVUNK, HOGY TALÁLKOZZ ÖNMAGADDAL!

Mire lesz lehetőséged?

Megismerni, vagy akár kipróbálni a Lélekkel foglalkozás hatékony és egyszerű technikáit, anélkül, hogy több helyre és időben kelljen eljutnod, mindezt családi, ismerősi, kiscsoportos körben. Hozhatod a Párod, Gyermekeid is, sőt: Ők is megtapasztalhatják a hatásosságát. Ha rendelkezel további technikával kapcsolatos tudással, örömmel fogadjuk!

Témáink:

– Aurafotó: meglátni és megszeretni! Önmagad.
– Íriszdiagnosztika: a Szem a Lélek tükre. Tested üzenetei és igényei közvetlenül a tekintetedből!
– Karmaasztrológia: találkozás a kozmikus erőtereinkkel: vállalásainkkal, életútjainkkal, sorsunkkal.
– Tarot: szimbólumok és programjaik: találkozás a tudattalanunkkal.
– Energiagyógyászat: Önmagunk meglátása testestül-Lelkestül!
– Hipnoterápia: akadályaink kioldása, tudatos elképzeléseink beágyazása a tudattalanba.

A programon való részvétel ingyenes, azonban szeretnénk kérni a részvételi szándék előzetes jelzését a juditgal78@yahoo.com e-mailcímre, a Tarot Dr. Gál facebook-oldal üzenőfal felületén, vagy a (+36)302244492-es telefonszámon. Bővebb információt, a technikákról és alkalmazóiról is itt találsz.

A program együtt töltött (nyílt, ingyenes) részének programja:

Bemutatkozás – karmaasztrológia, aura- és íriszfotózás, hipnoterápia, energiagyógyászat, tarot (aki végzi, mire jó, hogy működik, mikor javasolt)

A bemutatkozásokat, témabemutatásokat beszélgetés, valamint meditáció követi, közben/utána pedig kötetlenül, igény szerint, térítés mellett a bemutatott technikákat, eszközöket a helyszínen ki is lehet próbálni, igénybe lehet venni az alábbiak szerint:

Aura és Írisz fotózás 8.000,- (alap) /10.000,- Ft (részletes)
Karmaasztrológiai alapelemzés: 7.000,- Ft
Tarot 7000,- Ft/alapelemzés, több családtagnak fejenként 5.000,- Ft
Hipnoterápiás kezelés (0,5 óra): 7.000,- / 5.000,- (több családtag)
Éteri test orosz energiagyógyászati technikával átnézése, tisztítása, töltése: felajánlás szerint, melyet a teremhasználati díjakra fordítunk

Gyerekeknek az aura es íriszfotó, valamint az energiagyógyítás próbálható ki. Az árak kedvezményesek, családtagok esetén különösen.  

Helyszín: Hétholdház, Lövőház utca 24.

Tovább

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-content/themes/hetholdhaz/loop.php:42 Stack trace: #0 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/template.php(724): require() #1 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/template.php(671): load_template('/var/userdata/w...', false) #2 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #3 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-content/themes/hetholdhaz/index.php(17): get_template_part('loop', 'index') #4 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/template-loader.php(78): include('/var/userdata/w...') #5 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/userdata/w...') #6 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/index.php(17): require('/var/userdata/w...') #7 {main} thrown in /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-content/themes/hetholdhaz/loop.php on line 42