Aktuális

RENI TEST-LÉLEK PROGRAMJAI

Onodi Renáta masszőr-papnővel.
Bejelentkezés: (+36)202562880

– Blokkoldas-energetikai, tudatalatti tisztítása
– Megszentelt test-szerelem ébresztö
– 4 őselem-lelek masszázs rituale, áldás
– Frissitő, stresszoldó masszázs

Tovább

LILIOM TANMESÉK – A BOLDOG BELSŐ GYERMEKÉRT – Minden csütörtökön 18.00-19.00-ig

Megmutatom, milyen csodás vagy! ❤️

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal, s írj üzenetet a meselazuniverzum@gmail.com címre, vagy a blogomra.

Tovább

THETAHEALING TANFOLYAMOK FOLYAMATOSAN – DNS1, DNS2, DNS3, ALAPFOKTÓL A MESTERFOKIG

Ösztöndíj és részletfizetési lehetőség elérhető, nyugodtan kérdezz, érdeklődj. A programok megfelelő létszám esetén indulnak, ezért jelentkezz minél hamarabb, ha szeretnél jönni. Jó ha többen jöttök, hívd el ismerőseidet, barátaidat is!

Aktuális ThetaHealing programok a Hétholdházban:

Karácsonyi ajándék már novemberben!! Vegyél részt a decemberi Intuitív anatómia tanfolyamon, tedd le karácsonyig akadályozó terheidet és most ajándékként még fél áron részt vehetsz egy következő általad választott tanfolyamon fél éven belül! A lehetőséget szeretteidnek is ajándékozhatod karácsonyra! Legyen egy ajándékkal több a fa alatt! 🙂 * Csak új jelentkezés esetén.

Tovább

KRONOBIOLÓGIA TANFOLYAM – December 1-én 9.00-17.00-ig

Bejelentkezés: szuecs.cili@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/events/737843716694752/

A kronobiológia – önismeret másként.

Vajon a neveltetésünk, környezetünk szabja meg személyiségünket, vagy a velünk született hajlamok, képességek, attitűdök alakítják azt? Örök vita ez, melyben mára az is-is válasz elfogadásáig jutottak a tudósok.

Tovább

MIT ÜZENNEK A TÜNETEID? – SZOMATODRÁMA NAP ZÁDROVICH ALÍZZAL – November 23-án 09.00-17.00-ig

Bejelentkezés: info@bodyandlife.hu

A lelkünk a testünkön keresztül tud üzenni nekünk. Egy-egy betegség, tünet mögött rejtett, rólunk szóló történetek vannak. Mélyre eltemetett, meg nem élt érzelmek, lezáratlan múltbeli történetek, berögzült viselkedésminták morajlanak a mélyben. Ezekről gyakran mit sem tudunk. Csak a testünk jelzései figyelmeztetnek arra, hogy valami zajlik bennünk, amivel jó lenne foglalkoznunk.

Tovább

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-content/themes/hetholdhaz/loop.php:42 Stack trace: #0 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/template.php(724): require() #1 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/template.php(671): load_template('/var/userdata/w...', false) #2 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #3 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-content/themes/hetholdhaz/index.php(17): get_template_part('loop', 'index') #4 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/template-loader.php(78): include('/var/userdata/w...') #5 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/userdata/w...') #6 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/index.php(17): require('/var/userdata/w...') #7 {main} thrown in /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-content/themes/hetholdhaz/loop.php on line 42