Aktuális

ONLINE+SZEMÉLYES THETAHEALING ÁSS MÉLYEBBRE TANFOLYAM – Január 22-23-ig – Jelentkezés: info@thetahealingkozpont.hu

Az ásás vagy hitrendszeri munka tökéletes elsajátítása nélkülözhetetlen a thetahealing technikában.
Ha megfelelően tudsz ásni, gyakorlatilag életed irányítójává válsz! Minden életterületed olyanra változhat, amilyennek szeretnéd! Ennek fontos feltétele az ásás mesteri szintre emelése, melyhez nagy segítséget nyújt ez a tanfolyam.

A tanfolyam előfeltétele: TH haladó tanfolyam

Tovább

ONLINE+SZEMÉLYES THETAHEALING HALADÓ TANFOLYAM – Január 22-24-ig – Jelentkezés: info@thetahealingkozpont.hu

​Ebben a helyzetben fontos a rezgés emelkedés! A tanfolyamokon megtanítom, hogyan védekezz és legyél védve a virális fertőzésekre és a felhozott problémákat hogyan oldd ki a thetahealing technikával!

Ez különösen fontos, ha nem szeretnéd, hogy csökkenjen az eddigi életszínvonalad és kilépnél a stresszes helyzetekből és egyéb problémákból, amit ez a helyzet hoz.

A haladó tanfolyam segíti spirituális, intuitív, gyógyító és teremtő képességeid fejlődését, kibontakozását és minden további Theta Healing tanfolyam előfeltétele!

Konzulensként kellő magabiztosságot szerezhetsz a tanfolyam végére és hatékonyabb, eredményesebb kezelésre leszel képes, és egy nemzetközi ‘Theta Healing® Haladó Konzulens’ oklevelet is kapsz.

Tovább

HAPTONÓMIA NAPOK A HÉTHOLDHÁZBAN – Január 19-20-án – Bejelentkezés: (+36)303260025

A haptonómia görög szóösszetétel, a haptein érinteni, érzékelni jelentéssel bír, a nomos törvény, norma, szabály.

Frans Veldman holland orvos, a haptonómia kidolgozója szerint „a haptonómia nem csupán egy módszer – sokkal inkább életmód, élet-művészet. Aki elsajátítja a kapcsolatteremtés egészen új világába léphet…”A haptonómiás kapcsolódásban megérezheted saját alapbiztonságodat és egységélményedet, mellyel újrateremtheted az életbe vetett bizalmadat, a kompetenciaérzésedet, mint új és örömteli kapcsolódásaid előfeltételét.

Miben segít a haptonómia?

Lelki problémák:
– pszichoszomatikus jelenségek
– az önbizalom és az önelfogadás nehézségei
– az érzelmek megélésével és kifejezésével kapcsolatos problémák
– a közelséggel és a bensőséges kapcsolatok létrehozásával és megtartásával kapcsolatos problémák
– szorongás
– az érintés és az érintés elfogadásának nehézsége
– a beszéd előtt időszak (magzati, születés körüli időszak és az első életévek) problémáinak feldolgozása

Tovább

ANTISTRESSZ KEZELÉSEK, ENERGETIKAI HANGOLÁS 2021-RE – FÉLÁRAS KEDVEZMÉNYES LEHETŐSÉGEK – Január hónapban – Bejelentkezés: (+36)704315002

Mohácsi Beatrice SVT, Theta Healing konzulens, Access Bars & Body  & Facelift facilitator, tanár, Nőiség tréner, Esse manuál terapeuta, Spirituális énekessel
Email: megengedes@gmail.com

Sajnos nagy a tömeg pszichózis negatív hatása, a kollektív tudat, a média félelmet keltő hatása. Ezért kevés ember tudja tartani a legmagasabb szinten harmóniában a gondolatait, energia rendszerét, így gyorsabban betegedhet meg.  A külvilág stresszei hatással lehetnek sok emberre.

Tovább

SZEMÉLYES ELEMZÉS, TISZTÍTÁS AZ ÚJ ÉVRE – FÉLÁRAS KEDVEZMÉNYES LEHETŐSÉGEK – Január hónapban – Bejelentkezés: (+36)704315002

Mohácsi Beatrice SVT, Theta Healing konzulens, Access Bars & Body  & Facelift facilitator, tanár, Nőiség tréner, Esse manuál terapeuta, Spirituális énekessel
Email: megengedes@gmail.com

Tudd meg, hogy személyesen Téged hogyan érint a 2021-es év,  mire fókuszálj, mire figyelj, életed mely területei azok ahol kevésbé pozitívak az energiák, ezeket tisztítjuk és átprogramozzuk a negatív hitrendszereket, minőségeket!

Tovább

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-content/themes/hetholdhaz/loop.php:42 Stack trace: #0 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/template.php(724): require() #1 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/template.php(671): load_template('/var/userdata/w...', false) #2 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #3 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-content/themes/hetholdhaz/index.php(17): get_template_part('loop', 'index') #4 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/template-loader.php(78): include('/var/userdata/w...') #5 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/userdata/w...') #6 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/index.php(17): require('/var/userdata/w...') #7 {main} thrown in /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-content/themes/hetholdhaz/loop.php on line 42