Aktuális

MAGKONTROLL JÓGAEDZÉS FÉRFIAKNAK – Minden péntek este dupla program 18h-20h & 20h-22h

Tradicionális Tantra a Hétholdházban!
FONTOS!!! A programok időbeli sorrendje megváltozott!!!*

Magkontroll Jógaedzés Férfiaknak: 18h-20h!
https://www.facebook.com/events/2853533351534978/

Tudatos légzés, koncentráció és meditáció: 20h-22h! 
https://www.facebook.com/events/248123656173112/

FIGYELEM!!! A 2 különböző programon egymástól függetlenül is részt lehet venni!!!*

Férfienergia erősítés dinamikus bemelegítéssel, aktív jógikus energiamunkával (ászana, pránajáma, mudra, bandha) és jóga nidra relaxációval

Érdeklődés és jelentkezés: magkontroll@gmail.com

Helyszín: http://www.hetholdhaz.hu/kapcsolat/

 • Heti rendszerességű feltöltődés, pozitív hangulat, belső erő és tudatosság a mindennapokhoz.
 • Inspiráló, szellemileg építő közeg és az ebből származó csoportenergia előnyei.
 • A teremtő (szexuális) energiák tudatos megőrzése, megnemesítése – passzív (cölibátus) vagy aktív (házasélet) életvitel esetén egyaránt.
 • Célirányos jógamódszerek gyakorlásának napi rutinná tétele…

A gyakorlócsoport céljai:

1. Jógamódszerek (ászana, pránajáma, bandha, mudra) hatékony alkalmazása a szexuális energiák megnemesítése céljából (transzmutáció és szublimáció).

2. Energiakisülést elkerülő jógatechnikák beidegződésének megvalósításaÉber, tudatos tartózkodás az előrejelzési szakaszban (házi feladat…).

3. Motiváció a napi rendszerességű otthoni gyakorláshoz.

Amiért érdemes hozzáfogni:

 • Magömlés nélküli orgazmus élménye, amire a kínai öngyógyító és szexuális energiafejlesztő gyakorlatrendszerek is irányulnak.
 • Szellemi erő és összpontosító-képesség, a nemi szervek működése feletti fizikai és spirituális uralom.
 • Javul a gátizmok és a férfi nemi szervek vérkeringése.
 • Megerősödnek a hímvessző, a végbél, a here, és a prosztata működését serkentő izmok.
 • Az inverz ászanáknak köszönhetően az aranyér érezhetően visszafejlődik és a végbélzáróizom szorosabban zár.
 • A prosztatabántalmak megszűnnek.
 • Kialakul egy magas szintű erőnléti állapot, megnövekedett testtudat (fizikai-energetikai) és a belső fókusz képessége a szexuális energiák megtartása és átnemesítése révén.

A magmegtartó jógaedzés fizikai szinten 4 fő izmot dolgoztat meg, melyek a medence zónában találhatók. Ezek automatikus, reflex-szintű használata alapvető fontosságú az úgynevezett Vadzsroli Mudra módszerekhez és beugró a Tantrikus Kontinenciához…

 • anális záróizom (amely a gát alján található, tudatosan szabályozza a széklet ürítését) – Asvini Mudra (végbél zár) jógatechnika
 • PC-izom, avagy szemérem-farokcsonti izom (az ánusz és a nemi szerv között helyezkedik el) – Múla Bandha (gátzár) jógatechnika
 • húgyúti záróizom, amelyet a tudatos vizeletvisszatartásnál használunk.
 • felszíni izom, ami a pénisz tövében helyezkedik el (férfiak esetében Vadzsroli-pont), valamint a hüvely tövében (nők esetében Sahadzsoli-pont) – Jóni Mudra (Jóni-csakra erőterében van) jógatechnika

A Vadzsroli Mudra egyik jelentése a férfimag vákumhatás általi visszajuttatása a testbe. Az úgynevezett Yoni Mudra közben ennek a finomenergetikai részét valósítjuk meg. Tulajdonképpen ezt az elülső hasfalon tapadó izmot (a Vadzsroli-pont a pénisz behatolási pontja felett van) feszítjük meg, miközben a Yoni Mudra vizualizációs technikával a pránikus erőket a fej irányába emeljük az altestből. Ezzel egyidőben történik a Múla Bandha létrehozása és a húgyhólyag záróizmának megfeszítése is.

Vadzsroli Mudra címszó alatt három variáció ismeretes:

1. fizikai eljárás a vákuum-hatással egybekötve. A magváladék visszajuttatása a testbe a péniszen keresztül, közvetlenül annak távozása után. Ezt mi nem fogjuk alkalmazni.

2. Sziddhászanában (tökéletes ülés) végzett húgyúti izomfeszítés, vizualizálva az energia útját (felemelkedését az alsóbb erőközpontokból a felsőbb erőközpontokba, légzésvisszatartással.

3. Mint a Shat (hat) Oli Mudra permanens beépülő technikája.

Ezek komplex, egész testre (kaya) kiterjedő gyakorlatok.

Mit profitálhatsz az itt tanult jógamódszerekből az ‘éleslövészet’ során?

Dióhéjban arról van szó, hogy a szeretkezések alkalmával (szintén házi feladat…) az előrejelzési szakasz végpontjára időzítünk – éberek maradunk – pont mielőtt átesnénk az elkerülhetetlenségi szakaszba. Ekkor orgazmusunk már mindenképpen lesz, a férfiszervezet pedig felkészül az emisszióra. Ám nem mindegy, hogy ejakulációval vagy pedig a mag mozdulatlanságának megtartása mellett következik ez be.

A gerincvelői reflex folyamat működésbe lépésének biztos elkerülését segítik elő a célirányos jógagyakorlatok a kurzusaimon. Akár kezdő vagy, akár kimaxoltad már a taoista módszerek nyújtotta előnyöket korábban, ezek a tantrikus jógamódszerek 100%-os biztonsággal ejakuláció nélküli magmegtartóvá tesznek…

A foglalkozások menete:

1. Felajánlás Sívának (ráhangolódás az általa képviselt rezgésszintre és tudatosságra) – lemondás (tyága) a tettekhez való kötődésrőlImádkozó Pózban (Prarthanasana) ezzel a rövid, meditatív jellegű tevékenységgel (felajánlás) mélyülünk el a Karma Jóga szellemében történő gyakorlásra

2. Bemelegítés Dhirendra Brahmachari szubtilis jógájának (Szúksma Vjájáma) gyakorlataival

3. Ászanák izomzárral a medence-zóna fókuszálva
– Mély állás, párhuzamos lábfejekkel (ló-állás ; kínaiul: ma bu), ez is indiai eredetű, az Elefánt póz (gaja vadivu) volt az eredeti formája.
– Dzsivabalászana, másnéven az Akarat Életenergiájának Póza.
– Tálászana, avagy Pálmafapóz (lebontás Anjali Mudra helyzetből).

4. A has körkörös, kétirányù masszìrozása (Sahaj Agnisara Dhauti) álló helyzetbenA has be-ki mozgatása speciális légzéssel és visszatartással (Agnisara Kriya)
– Hasbeszívás (Uddiyana Bandha)
– Hasforgatás (Nauli Kriya)

A has be-ki mozgatása speciális légzéssel és visszatartással (Agnisara Kriya)
– Hasbeszívás (Uddiyana Bandha)
– Hasforgatás (Nauli Kriya)

5. Pránajáma, bandha ès mudra – fókuszban a tri-bandha
– Tigris Légzés (Vyaghrah Pranayama)
– Tűzlégzés I. (Agnisara Dhauti) / Vadzsrászanában
– Tűzlégzés II. (Agnisara Dhauti) + Múla Bandha (gyökérzár) & Dzsálandhara Bandha (torokzár) / Szimhászanában
– Dharmika Asana, Sapurna Maha Mudra, Maha Bandha Mudra, Purna Maha Mudra
– Shat (hat) Oli Mudra / Vadzsroli, Sahadzsoli, Amaroli.

6. Fordított testhelyzetek (Viparita Karani)
– Eke vagy Gyertyapózban hajtjuk végre a véráram megfordítása, belső nemi szervek tehermentesítése ès a szublimációs folyamatok megtapasztalása, valamint a felsőbb erőközpontok töltèse céljából

Ászanázással egybekötött bidzsa (mag) mantra meditáció, avagy Ajapa Japa (adzsapa dzsapa) ami egy mantra repetíciós gyakorlat légzéstudatosítással (magunkban ismételjük hangtalanul, be és kilégzéssel szikronban), az adott testhelyzethez tartozó domináns csakra mantrájával végezzük el

– Fejenállás (30mp-ről indulva 30 másodpercet emelve/alkalom, így a 40. jógafoglalkozás végére már 20 percet kell állni benne)

7. Lazítás savászanában, jóga nidra módszerekkel, a teremtés visszaszívódásának irányába lentről felfelé haladva

Programvezető: Oszlár Kálmán András (a Magyar Gitananda Jóga Egyesület elnöke)20 év jóga terén szerzett tapasztalat áll az oktató mögött, aki évek óta folyamatos magmegtartó (akhanda brahmacsári) és ez a megvalósítás igazolt tradicionális mester-tanítvány láncolatba való kapcsolódással egészül ki. Meggyőződésünk, hogy a magkontrollt csak bizonyos jógamódszerekkel lehetséges hosszú távon és magas hatásfokkal fenntartani.

Ha egyedül jössz és 2×2 óràt vagy, az alkalomszerűen 1 főnek 7.5e, 4 alkalmas havi esetben 1 főnek csak 15e…25% kedvezmény pároknak (összevonható a fentivel)!!!

Ha a pároddal jössz és 2×2 óràt vagytok, az alkalomszerűen 2 főnek 10e, 4 alkalmas havi esetben 2 főnek csak 20e…

Alkalmi díj, ad-hoc esetben: az előírt teljes havidíj fele!A havidíj az aktuális hónap 4 alkalmára vonatkozik.

A befizetett összeg csak akkor jár vissza, ha az oktató nem tartja meg az órát (ilyen még nem fordult elő…).

A havidíj minden hónap 1. foglalkozásán esedékes. Betegség esetén a már rendezett aktuális havidíj kérésre 1 alkalmi díjra vagy következő havidíj csökkentésre használható fel.

Példa: befizet valaki egy teljes hónapot, mikor részt vesz 1 órán, de nem tud jönni utána egész hónapban. Ez esetben még 1 foglalkozásra tud jönni belőle következő hónapban, vagy félhavi beszámítás a következő havidíjba.

Más esetben nem vihető át következő hónapra a befizetés, tehát ha a befizetett havi 4 helyett csak 2x jön valaki, azt már nem kompenzálja az oktató (az egyes résztvevők hiányzásától függetlenül a terem és az oktatás adott).

Tovább

ASZTROÁLLÍTÁS – ASZTROLÓGIAI CSALÁDÁLLÍTÁS A SKORPIÓ JEGYÉBEN – – SZENVEDÉLY & MÉLYSÉG – Október 25-én 10.00-17.00-ig – Bejelentkezés: (+36)302403188

Horváth Melinda asztrológus- családállító terapeutával és Szilágyi Katalin asztrológussal

“Soha semmi nem múlik el addig, amíg meg nem tanított minket arra, amit tudnunk kell.” /Pema Chödrön/

Tovább

SZERELEM ÉS IKERLÁNG – ​FACEBOOK LIVE A HÉTHOLDHÁZBÓL – Október 15-én 17.00-17.30-ig

SZERELEM, AMELY TÚL VAN MINDEN ELKÉPZELÉSEN 

Mohácsi Beatrice Svt és theta healing konzulens Nőiség tréner, Anyaméh terapeuta, Sprituális énekes és előadóval

Az utóbbi időben egyre több szó esik az ikerláng szerelmekről. Sok a tévhit is ezzel kapcsolatban. Sokan az ideális avagy idealizált világot keresik itt is.

Tovább

LÉGZÉS, MEDITÁCIÓ ÉS RELAXÁCIÓ – GITANANDA TRADÍCIÓ / PRÁNAJÁMA

FONTOS! A programok sorrendje megváltozott! Jógaedzés péntekenként a Hétholdházban 18h-20h. Meditáció Pránajáma Relaxáció 20h-22h!

FIGYELEM!!! A 2 különböző programon egymástól függetlenül is részt lehet venni!!!

Tovább

MEGENGEDÉS NAP LÉLEKÁLLÍTÁSSAL WORKSHOP – Október 23-án 10.00-16.00-ig – Bejelentkezés: +36704315002

​Programvezető-terapeuta: Mohácsi Beatrice Access Bars&Body&Facelift facilitator, Esse energetikai manuálterapeuta, Nőiség tréner, Anyaméh terapeuta, coach, Inspirator, spirituális előadó és énekes

Facebook: https://www.facebook.com/events/385606709506772/

Tovább

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-content/themes/hetholdhaz/loop.php:42 Stack trace: #0 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/template.php(724): require() #1 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/template.php(671): load_template('/var/userdata/w...', false) #2 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/general-template.php(168): locate_template(Array, true, false) #3 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-content/themes/hetholdhaz/index.php(17): get_template_part('loop', 'index') #4 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-includes/template-loader.php(78): include('/var/userdata/w...') #5 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/userdata/w...') #6 /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/index.php(17): require('/var/userdata/w...') #7 {main} thrown in /var/userdata/web/hetholdhaz.hu/website/www/wp-content/themes/hetholdhaz/loop.php on line 42