ThetaHealing®

A ThetaHealing® egy rendkívül hatékony, kvantumgyógyászaton alapuló önfejlesztő módszer. Segítségével felismerheted az egészséges, boldog életedet akadályozó érzelmi-gondolati blokkokat és lecserélheted azokat pozitív, támogató programokra. Ráláthatsz az elmédben rejlő mintákra, amelyek gyakran tudattalanul irányítják mindennapjaidat. Ezek a minták lehetnek a szüleidtől származó hitrendszerek (érzelmi-gondolati minták), a családrendszeredből eredő generációs konfliktusok vagy traumák hozadéka, illetve kollektív csoporttudatosságok.

A Téged korlátozó hitrendszerek okozzák azt, hogy nem tudsz teljes életet élni. A konzultáció során theta agyhullámon dolgozunk, amelyen megnyílik tudatalattink, így könnyedén hozzáférhetünk problémáink gyökeréhez, majd átalakíthatjuk új, számunkra egészséget és boldogságot hozó mentális és érzelmi tartalomra. Ehhez kapcsolódóan testi tüneteink elmúlhatnak, hiszen testi folyamataink szorosan összefüggenek érzelmi és gondolati mintáinkkal.

Milyen témákban hozhat megoldást Neked?

Érzelmi életed, emberi kapcsolataid terén: családi, párkapcsolat, szexualitás, babavárás, önelfogadás

Anyagi helyzeted terén: bőség, karrier, pénzügyek, vállalkozás, hivatás, siker

Fizikai állapotod terén: betegségek mögött rejlő okok feltérképezése, egészség, stressz

A ThetaHealing® módszer lényed minden szinten hat, fizikai, érzelmi, mentális és szellemi szinten, azokat az akadályokat és blokkokat deríti fel és semmisíti meg, amelyek meggátolnak abban, hogy az életedet a lehető legteljesebb formában élhesd.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való továbbközlése csak a szerző, Tóth Katalin engedélyével lehetséges.

Az oldal szerzője nem orvos. Az oldal energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. Az oldal szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. Az oldal szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. Az oldalon megjelenő információk nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzett orvos tanácsát. Az oldalon és a konzultációkon elhangzott és megjelenő információk alkalmazásáért a szerző nem vállal felelősséget.

Olvass tovább: http://www.thetadreamlife.com/thetahealing/

Vissza