ThetaHealing®

A ThetaHealing® egy rendkívül hatékony, kvantumgyógyászaton alapuló önfejlesztő módszer. Segítségével felismerheted az egészséges, boldog életedet akadályozó érzelmi-gondolati blokkokat és lecserélheted azokat pozitív, támogató programokra. Ráláthatsz az elmédben rejlő mintákra, amelyek gyakran tudattalanul irányítják mindennapjaidat. Ezek a minták lehetnek a szüleidtől származó hitrendszerek (érzelmi-gondolati minták), a családrendszeredből eredő generációs konfliktusok vagy traumák hozadéka, illetve kollektív csoporttudatosságok.

A Téged korlátozó hitrendszerek okozzák azt, hogy nem tudsz teljes életet élni. A konzultáció során theta agyhullámon dolgozunk, amelyen megnyílik tudatalattink, így könnyedén hozzáférhetünk problémáink gyökeréhez, majd átalakíthatjuk új, számunkra egészséget és boldogságot hozó mentális és érzelmi tartalomra. Ehhez kapcsolódóan testi tüneteink elmúlhatnak, hiszen testi folyamataink szorosan összefüggenek érzelmi és gondolati mintáinkkal.

Milyen témákban hozhat megoldást Neked?

Érzelmi életed, emberi kapcsolataid terén: családi, párkapcsolat, szexualitás, babavárás, önelfogadás

Anyagi helyzeted terén: bőség, karrier, pénzügyek, vállalkozás, hivatás, siker

Fizikai állapotod terén: betegségek mögött rejlő okok feltérképezése, egészség, stressz

A ThetaHealing® módszer lényed minden szinten hat, fizikai, érzelmi, mentális és szellemi szinten, azokat az akadályokat és blokkokat deríti fel és semmisíti meg, amelyek meggátolnak abban, hogy az életedet a lehető legteljesebb formában élhesd.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való továbbközlése csak a szerző, Tóth Katalin engedélyével lehetséges.

Az oldal szerzője nem orvos. Az oldal energiagyógyászati technikát mutat be, amelyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület. Az oldal szerzőjének célja, hogy megossza személyes tapasztalatait és véleményét. Az oldal szerzője nem ad orvosi tanácsot, és nem írja elő valamely módszer alkalmazását betegségek megelőzése, diagnosztizálása, kezelése céljából. Az oldalon megjelenő információk nem helyettesítik az orvosi véleményt, diagnózist vagy kezelést, ezért bármilyen terápia megkezdése előtt kérje szakképzett orvos tanácsát. Az oldalon és a konzultációkon elhangzott és megjelenő információk alkalmazásáért a szerző nem vállal felelősséget.

Olvass tovább: http://www.thetadreamlife.com/thetahealing/

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341