Transzformáció társasjáték

A Transzformáció Játék egy spirituális, lelki témákat felölelő önismereti társasjáték. Arra szolgál, hogy ne csak szembesüljünk a problémáinkkal, hanem mindezt „áttranszformáljuk”, hogy többé ne okozzon problémát. Egy tanulási, önfejlesztési folyamatot tesz lehetővé könnyed, barátságos, játékos formában.

A játék lehetőséget biztosít számodra ahhoz, hogy megértsd és méltósággal alakítsd át azt a módot, ahogyan életedet „játszod”. A játék arra fókuszál, hogy milyen tapasztalatokat szerzel, hogyan reagálsz mindezekre az élményekre, illetve arra, hogy hogyan változtathatnál ezeken a reakciókon ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki önmagadból és elérd céljaidat az életben.

A Transzformáció Játék folyamán egyre erőteljesebben tudatosodhatnak benned erősségeid, illetve mindazok a korlátozások is, amelyeket te magad szabsz önmagadnak. A játék nagyhatású interaktív eszköz. Támogató, ösztönző csoport környezetben zajlik, mely elősegíti és bátorítja az együttműködést, a nyitottságot és a gondolatok megosztását. Tiszta tükröt tart életed elé, pontos felismeréseket és világos visszajelzéseket nyújtva, melyek segíthetnek következőkben:

• Tisztázz fontos kérdéseket.

• Úrrá légy a csüggedésen és a szorongáson.

• Megértsd a benned lévő stressz modelleket, és megváltoztasd rossz szokásaidat.

• Új lehetőségeket fedezz fel az életedben, adj nekik teret! Engedd, hogy létezzenek számodra, és merülj alá bennük!

• Kezeld az átmeneteket – egészségi állapot, karrier, házasság vagy a kapcsolatok

• Oldd fel a gátlásokat, hogy helyüket átvegye a spontaneitás, a siker és a beteljesülés!

A játék során választasz magadnak egy Személyes Fókuszkérdést – játékcélt, mely megadja számodra a játék alapjait. Ez a kérdés jelenti azt a magot, melyet a játék folyamán táplálsz és

A játékfolyamat magában foglalja, hogy megszületünk és teljesítjük életutunkat: fizikai – érzelmi – értelmi – szellemi szinteken. Azaz 4 különböző aspektusból szembesülünk

A játék úgy van felépítve, hogy mindenki az egyéni útján, egyéni kérdéskörén, önállóan „dolgozik”, ám emellett a játékosok kölcsönösen is segítik egymást életútjukon.

A facilitátor által vezetett Transzformáció Játék workshop sokkal több lehetőséget biztosít, mint egy átlagos játék csomagban megtalálható szabályok és utasítások gyűjteménye. A játékvezető jelenléte elmélyíti minden játékos egyéni haladását, valamint a csoportban zajló interaktív folyamatokat, és kreatív visszajelzéssel gazdagítja a játékot.

A játékfolyamat időigényes, így a workshopon való részvétel során
minimum 6 -7 órás játékidővel kell kalkulálni, amely természetesen elhúzódhat a résztvevők által feltett kérdések mélységének, illetve a játékosok aktivitásának függvényében.

Vissza