TUDATOS ÉRINTÉS WORKSHOP ÉS KAKAÓ CEREMÓNIA

Szomatikus terápiák Nagy Líviával és Ország Évivel

Tudom, hogy amikor megérintek valakit, megérintem az egész élettörténetét, a legmélyebb sebeit, a titkos vágyait, a gyógyító erejét, és az örömre való természetes képességét. Ennek tudatában és felelősségével érintek meg mindenkit.

Időpont: 2019. február 17-én 17.00-19-00 óráig
Jelentkezés: (+36) 70 284 9377, (+36) 30 303 2152

Kísérők:
Nagy Lívia Intim és biodinamikuslégzés-terapeuta (BBTR.hu)
Ország Évi Theta Healing instruktor

A helyszín befogadóképessége korlátozott, ezért a részvétel csak előzetes egyeztetéssel lehetséges. A részvételi díj 50%-ának előre fizetésével biztosíthatod a helyed a rendezvényen.

Sokan vannak, az intimitással kapcsolatos problémáikat valamilyen lelki-spirituális, érintéssel egybekötött terápiával szeretnék megoldani. Számos lelki és testi kezelés, workshop, masszázs és egyéb módszer létezik, amelynek középpontjában az intimitás, az intim érintés áll, amelynek során azt remélik, hogy csak “meg kell szokni”, fizikailag pedig “be kell gyakorolni” az érintést. Csakhogy a legtöbb problémát valamilyen trauma emléke okozza, és már a legelső érintés újrateremti ezt a traumát. Ettől kezdve a kiválasztott divatos terápia nem csak hatástalan, de ráadásul még mélyebbre taszít az eredeti problémában (és teremthet újakat is).

Ezért, mielőtt bármilyen újabb kezelésbe kezdenénk a lelki életünk javítására, előbb a testünkben kell feldolgoznunk a traumáink nyomait. De még fontosabb, hogy mielőtt bármilyen masszázsba vagy nagy ölelkezésbe fognánk, tisztában kell lennünk azzal, hogy magával az érintéssel milyen érzeteket és érzéseket keltünk egymásban. A Wheel of Consent (a beleegyezés köre) egy olyan tudatos, és bizalmi légkört hoz létre, amelyben biztonságban dolgozhatunk, nem okozhatunk fájdalmat és további traumatikus élményeket egymásnak.

A testérzeteinkkel dolgozva feloldhatjuk a pszicho-szomatikus alapon létrejött fizikai, érzelmi és energetikai görcsöket. A traumatikus blokkok felszabadítása visszaadja belső erőnket, a testünkkel való tudatos érzékelés magasabb szintre emeli az életminőségünket.

Ezen a workshopon párban dolgozunk együtt, ennek pozitív hatása van a kölcsönös bizalom és szeretet légkörének kialakítására.

Program:

– A workshop kakaó-ceremóniával és rövid meditációval kezdődik, ami megteremti a nyílt, együttműködő, bizalmi légkört a csoportban.
– Megismerkedünk a Wheel of Consent kontextusával, és ennek keretében folytatjuk a további munkát.
– Ezután párban dolgozunk, biodinamikus légzőgyakorlatokkal megnyitjuk a mellkas és a medence görcseit, megmozgatunk olyan pontokat, amelyeken nincs izomzat, légzésünkkel hatunk az agyműködésünkre és érzékelésünkre.
– Megismerkedünk a lágy kötőszöveti masszázs (MER) alapjaival és olyan finom technikákkal, amelyek oldják a feszültséget és fájdalmat a medence és a mellkas területein.

A workshop semmilyen erotikus elemet nem tartalmaz, és a teljes beleegyezés légkörében zajlik.

A Kakaó Ceremóniáról

A kakaó köztudottan emeli a dopamin, a “boldogság-hormon” termelését a szervezetben, és a hozzá kötődő asszociációk (szerelem, öröm, spiritualitás, ajándék, luxus, stb.) sem véletlenül kerültek rá. Korlátozott mennyiségben terem, előállítása és tartósítása drága, a csokoládé tartós szilárd állapotú előállítását csak a viszonylagos közelmúltban találták fel.

De ezeket nem is nagyon kell magyarázni, mindannyian érezhetjük a csokoládé erejét már egy kis szelet csoki elfogyasztásakor is.

Már i.e. 2000 körül életelixírnek és általános gyógyszernek tekintették Közép-Amerikában, jóval mielőtt az aztékok és a maják szertartásaiba bekerült volna. Az isteneknek felajánlott áldozati ceremóniákon az életet és a termékenységet jelképezte, és a vallási vezetők kapcsolatát biztosította az istenekkel, a spiritualitással. Bizonyos összetevői tágítják a tudat, az érzékelés és a lelki érzelmek spektrumát, és az öröm, az intimitás és természetes szabadság érzetét keltik. ezért nevezik a szív megnyitójának.

Ezen a ceremónián mi is szívünk megnyitására használjuk a nyers kakaót, de még inkább arra, hogy önmagunkhoz közelebb kerüljünk, és kinyíljunk mások számára is. Egyértelműbbé válnak testérzeteink, és gördülékenyebbé az oldódásunk az idegen környezetben és résztvevők között.

Laza ruhát vagy fehérneműt hozzatok magatokkal!
Részvételi díj: a páros bodywork miatt
– egyénileg érkezőknek: 12.000,- Ft
– párban, vagy azoknak, akik hoznak magukkal valakit:
fejenként 8.000,- Ft

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341