THETAHEALING ÉS REIKI TANFOLYAMOK FOLYAMATOSAN – DNS1, DNS2, DNS3, ALAPFOKTÓL A MESTERFOKIG

November 30-december 14. – TH Intuitív anatómia tanfolyam:
Válj a ThetaHealing technika mesterévé, hogy sikeresen kezeld önmagad és másokat is!
Előfeltétel: Áss mélyebbre! tanfolyam.

– Healing Reiki System I. tanfolyam:
Itt elsősorban megismerkedsz a Reiki történetével, hatásaival, használatával, a csakrákkal, a csakrák érzékelésével, tisztításával és töltésével. Avatás által összeköttetésbe kerülsz az univerzummal, hogy kezeléskor ne a saját bioenergiádat használd és az eddigi kb. (jó esetben) 60.000-es rezgésedet megemeli min.305.000-re. Ami semmikor nem csökkenhet, hiszen ahhoz, hogy valaki ezt a hatalmas, intelligens energiát áramoltatni tudja, ahhoz ekkora rezgésre van szüksége. A rezgésemelésnek köszönhetően egyszerűbb a harmóniát megalkotnod és megtartanod magadban és az energiavámpírok sem tudnak rád csatlakozni, hogy leszívják energiáidat és még sorolhatnánk jótékony hatásait. Erről a reiki gondoskodik.
Előfeltétel: nincs

– Healing Reiki System II. tanfolyam:
Itt 5 szimbólumot (Sho-Ku-Rei égi, Sei-Heki, Hon-Sha-Se-Sho-Nen, Sho-Ku-Rei földi, Zonar) és a csakra harmonizálás több módszerét is elsajátítod. A saját rezgésed megemelkedik min: 600.000-re, ami semmikor nem csökkenhet, erről a reiki gondoskodik. Hiszen ahhoz, hogy valaki ezt a hatalmas, intelligens energiát áramoltatni tudja, ahhoz ekkora rezgésre van szüksége.
Előfeltétel: Reiki I.

– Healing Reiki System Mester:
Itt 3 szimbólumot kapsz (Dai-Ku-Mio, Halu, Dai-Kiro-Se) ahhoz, hogy tökéletesen teljes legyen a palettád. Mesteri szinten leszel képes használni a Reikit, a beavatás által rezgésszinted kb 1200 000-1450000-re emelkedik (ez már közel van a megvilágodáshoz).
Előfeltétel: Reiki II.

A tanfolyamok részleteit, további időpontjait a thetahealingkozpont.hu weboldalon az egyes tanfolyamokra rákattintva és lefelé görgetve az időpontoknál találod, folyamatosan töltöm az új időpontokat fel. 🙂

Fontos: Az aktuális helyzetre való tekintettel kiscsoportos (1-8 fős) +Online tanfolyamokat tartok. Biztonságos környezetben, a higiénia követelményeit betartva. A 1,5m-es távolság tartható biztonságosan. Nagy hangsúlyt fektetünk a higiéniára, kézfertőtlenítő van kihelyezve és fokozattan betartjuk a biztonsági előírásokat!

Ebben a helyzetben fontos a rezgés emelkedés! A tanfolyamokon megtanítom, hogyan védekezz és legyél védve a virális fertőzésekre és a felhozott problémákat hogyan oldd ki a thetahealing technikával! Ez különösen fontos, ha nem szeretnéd, hogy csökkenjen az eddigi életszínvonalad és kilépnél a stresszes helyzetekből és egyéb problémákból, amit ez a helyzet hoz.

Részletfizetési lehetőség elérhető, nyugodtan kérdezz, érdeklődj! A programok kiscsoportosak (1-8 fő), hogy minél hatékonyabban tudd elsajátítani a technikát. Minél hamarabb végzed el a képzéseket, annál hamarabb jelentkezik a pozitív eredmény! Nem érdemes halogatni. Jó ha többen jöttök, hívd el ismerőseidet, barátaidat is!

“Mikor negatív gondolataidat pozitívakra cseréled, akkor fogsz elkezdeni pozitív eredményeket kapni.” Willie Nelson

Egészséget, bőséget kívánok,
TÓTH KORNÉLIA
ThetaHealing Science Master instruktor, Reiki tanár, Természetgyógyász, Spirituális tanító
www.thetahealingkozpont.hu

#thetahealing #thetahealingtanfolyamok #thetahealingdebrecen #thetahealingbudapest #thetahealingalaptanfolyam #thetahealinghaladótanfolyam #thetahealingonlinetanfolyam #reiki #reikitanfolyam #reikibudapest

THETAHEALING PROGRAMOK FOLYAMATOS SZERVEZÉS ALATT

ThetaHealing alaptanfolyam DNS1
Tanuld meg, hogyan változtathatod meg tudattalan hitrendszereidet és megváltozik az életed! Hivatalos képzés, munkavégzésre jogosító nemzetközi oklevéllel. Előfeltétel nincs.

ThetaHealing haladó tanfolyam DNS2
Ugorj a következő kvantum szintre, növeld teremtő, gyógyító, spirituális képességeidet és segíts másoknak is olyan életet élni, amilyet szeretnének! Előfeltétel: Alaptanfolyam

TH Áss mélyebbre! tanfolyam
Tanuld meg és alkalmazd az ásás technikáját profi szinten, hogy valódi változásokat tapasztalj életedben! Előfeltétel: Haladó tanfolyam

ThetaHealing DNS3 tanfolyam
A jelenlegi legmagasabb szintű képzés a ThetaHealing technikában, ahol a lehetetlen lehetségessé válhat! Mester fokon képessé válsz arra, hogy megváltoztasd a valóságod!  Szükséges előképzettség: TH Intuitív Anatómia tanfolyam

TH Ritmus tanfolyam az ideális testsúlyért
Legyél önmagad legelbűvölőbb verziója! Tápláld a tested azokkal az érzésekkel és ételekkel, amik a legjobbak számára. Tanuld meg a 8 perces szabályt, és Vianna titkos gyakorlatát! Előfeltétel: Áss mélyebbre! tanfolyam

TH Teremtés és bőség tanfolyam
Tapasztald meg és élvezd az Univerzum korlátlan bőségét!
Előfeltétel: Áss mélyebbre! tanfolyam

TH Lélektárs tanfolyam:
MIÉRT olyan KÜLÖNLEGES a LÉLEKTÁRS – Teremtő tanfolyam? Nem csak arról szól, hogy manifesztáld a legjobban hozzád illő Lélektársat, hanem jelentős utazást teszünk az Önszeretet földjén is. Azok a kapcsolattípusok, amelyekben élsz, és amiket bevonzol magadnak, a te frekvenciádon rezegnek, és közvetlen képet adnak arról, hogy mennyire szereted és becsülöd meg magadat.
Ha már egyszer felfedezted a bensődben lévő szeretetet, boldogságot és örömet, képes leszel arra, hogy meglásd a téged körülvevő világban is ezeket az energiaminőségeket. Ez sok embernél egy egész, vagy néha több élettartamot is felölelhet, de a „Lélektárs – manifesztáció” kurzuson meggyorsíthatjuk ennek az élvezetes folyamatnak a megtapasztalását.
Ha jelenleg már boldog párkapcsolatban élsz, akkor e kurzus elmélyíti a a kapcsolódást a mélyebb szinteken.

Előfeltétel: Áss mélyebbre! tanfolyam

TH Szivárványgyermekek tanfolyam
Tudtad, hogy a gyermekek még nagyon magasan fejlett intuícióval és tisztánlátó képességgel rendelkeznek? Szeretnéd, ha ezek a képességek felnőttként benned is aktivizálódnának? Akkor gyere és fedezd fel az önmagadban lévő, rejtettnek vélt spirituális képességeidet!
Előfeltétel: nincs

TH Intuitív anatómia tanfolyam
Válj a ThetaHealing technika mesterévé, hogy sikeresen kezeld önmagad és másokat is!
Előfeltétel: Áss mélyebbre! tanfolyam.

TH Világgal való kapcsolat tanfolyam
Szabadulj meg a benned lévő, akár évszázadokra is visszanyúló, rejtett gyűlölettől, haragtól, mély neheztelésektől, félelmektől. Ha belső harmóniába kerülsz önmagaddal, ez a külvilágban is megnyilvánul és lehetővé válhat egy szebb jövő a Földön. Szeretnéd?
Előfeltétel: Áss mélyebbre! tanfolyam

TH Az élet játéka Game of life Siker tanfolyam 
Csak akkor végezd el, ha szeretnéd elérni az álmaidat!
Előfeltétel: Áss mélyebbre! tanfolyam

Az önszabotázs vége! workshop
Itt nemcsak beszélünk a témáról, hanem nagyon gyors változásokat is fogsz tapasztalni az önszabotáló programjaid oldódásával!
Előfeltétel: nincs

“Mikor negatív gondolataidat pozitívakra cseréled, akkor fogsz elkezdeni pozitív eredményeket kapni.” Willie Nelson

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341