TH INTUITÍV ANATÓMIA TANFOLYAM – Április 15-28-ig.

Facebook: https://www.facebook.com/events/596029660860897/

Április 15-28-ig Tóth Kornélia ThetaHealing Mester tanárral.
Ösztöndíj és részletfizetés elérhető, keress nyugodtan a részletekért!

Jelentkezés és információ: info@thetahealingkozpont.hu, (+36)704257167

Milyen segítség lenne, ha rálátnál az emberi test minden egyes szervének korlátozó hitrendszereire, pozitív és negatív programjaira és ennek rutinszerű használata beépülne gyógyítói tevékenységedbe?

Jelentkezz, emeld magasabb szintre tudásod és legyél gazdagabb egy életre szóló élménnyel! 🙏💕

An illustrated image of a semi-transparent human torso, including the shoulders, neck and lower portion of the face. The image is illuminated in blue, with the primary arteries and smaller veins around the heart shown in dark blue. The heart is dark orange at the center, with bright yellow-white on the edges that resembles lightning. The upper torso is the brightest, making the cardiovascular system most apparent, and darkens to deep blue in the lower torso with faint outlines of the digestive system. The image is on a solid-black background with a faint glow around the human figure.

Ez a 15 napos (ápr. 15-29.) tanfolyam egy erőteljes, intenzív képzés, sok évnyi tapasztalatot tömörít egybe és végére a Theta Healing technika mesterévé válsz: magabiztosan tudsz ásni, szkennelni, hitrendszereket leolvasni; gyógyítói, teremtő és spirituális képességeid rohamos fejlődésnek indulnak! Magabiztosságodat megérezve egyre többen és többen fordulnak majd hozzád.

A tanfolyam során mindennap utazásra indulunk a testünkben, megtanuljuk, hogyan lássuk és gyógyítsuk meg egyes szerveinket érzelmek és problémák felderítése által és megértjük, melyek azok a hitrendszerek, amik a betegségeket fenntartják.

Baktériumok, vírusok, paraziták, gombák, nehézfémek stb. felismerése intuitív módon és kezelésük

Csontrendszer: A csontrendszer a koronacsakrához kapcsolódik, s így finoman szabályozza a spirituális behatásokat. Megnézzük, mit mondanak csontjaink a forráshoz, erőhöz és támaszhoz fűzött viszonyunkhoz kapcsolódó problémáinkról.

Hormonrendszer: A hangulat és az érzések az endokrin rendszer közreműködésével futnak a testben. Ez a rendszer szabályozza érzéseinket, amelyek hozzájárulnak általános egészségi állapotunkhoz. Megtanuljuk megfelelően beállítani a hormonszintet és belépve az egyes mirigyekbe hitrendszeri munkát végezni.

Emésztőrendszer: Az emésztő rendszer meghatározó terület a szervezetben az erőszak és a bántalmak elraktározásában. Amikor végig megyünk a bélcsatornákon, beazonosíthatjuk és elengedhetjük ezeket a régi érzéseket, programokat.

Légzőrendszer: A tüdő a bánat és a szomorúság érzetéért felel. Mindennek, ami a tüdővel kapcsolatos, a bánathoz, fájdalomhoz, szomorúsághoz, félelemhez van köze.Ha képessé válsz megváltoztatni ezeket a negatív programokat a tüdőben, rögtön megváltozik a kliens élete.

Szív és keringési rendszer: A szív, vér, a keringési rendszer pozitívan reagál a szeretetre, de ugyanakkor a negatív hatásokra betegséggel válaszol. Amikor problémák vannak a keringési rendszerrel, akkor a páciensnek érzelmeket kell átélnie, gondolati formákat kell biztosítanod neki.

Nyirokrendszer: megbánást, konfrontációt, tehetetlenséget és sok más érzést hordozhat magában. Sok nyirokrendszerben tárolt hitrendszer hordoz közös programokat parazitákkal, vírusokkal és baktériumokkal.

Egyéb: Kiválasztó- és nemi szervrendszer, Izmok, Idegrendszer, Bőr, Szem, Agy, Fül, Egész test.

A tanfolyam vázlata:
A kurzus napjai egy-egy téma köré épülnek: egy szerv vagy szervrendszer köré, így átláthatod a területhez kapcsolódó betegségeket, programokat, negatív hitrendszereket és képet kapsz azok megoldására, gyógymódokra és a megfelelő pozitív hitrendszerekre, letöltésekre.

A tanfolyam minden nap 9-16-ig tart folyamatosan 15 napig.

Bővebben, jelentkezés: http://thetahealingkozpont.hu/intuitiv-anatomia-tanfolyam/

Jelentkezési határidő: április. 8!

Helyek és foglalás is csak korlátozott számban, minél hamarabb jelentkezel, annál biztosabb, hogy részt tudsz venni! Ismétlők is jöhetnek.

Szeretettel várlak!

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341