TH® BETEGSÉGEK ÉS RENDELLENESSÉGEK TANFOLYAM – ONLINE & SZEMÉLYES – Április 28-Május 5-ig – Jelentkezés: info@thetahealingkozpont.hu

​ ​Tanár: TÓTH KORNÉLIA
ThetaHealing Science Master instruktor

Ezen a tanfolyamon kb 100 féle betegséggel foglalkozunk, 10 teljes napot szentelünk az egyes betegségekre.

Hogyan gyógyítsuk azokat, milyen témákat, hiedelemrendszereket érdemes vizsgálni az egyes betegségek esetén.

Tesztelünk rá, hogy tudatalattid szerint félsz-e az adott betegségtől, képes vagy-e meggyógyítani azt, elkaphatod-e az adott betegséget vagy örökölheted-e.

A 10 nap alatt egy nagyon izgalmas utazásra indulunk, mely során a betegségekkel kapcsolatban sokkal magasabb szintű rálátásod és megértésed lesz, gyógyításukra vonatkozólag is.

Könnyebben tudsz majd segíteni klienseidnek és önmagadnak, ezáltal könnyedén és nagyobb sikerélményekkel tudod majd gyógyítói tevékenységedet végezni!

Magabiztosabb és eredményesebb gyógyítóként pedig egyre többen és többen fordulnak hozzád!

A ThetaHealing Betegségek és Rendellenességek tanfolyamhoz könyv és jegyzet is készült Vianna több mint 40 000 leolvasása alapján. 10 napon keresztül minden nap, a tanár a tanulókkal a különböző betegségeikkel kapcsolatos blokkokon dolgozik.

Megbeszélik az ismerős betegségeket , hogy rálátást kapjanak a betegségek fizikai, mentális és érzelmi összetevőire. A tanfolyam részletezi a test rendszereit, 100-féle betegségen, rendellenességen keresztül, kitér a gyógynövényekre és az ásványi anyagokra.

Ez a tanfolyam kifejezetten szükséges ahhoz, hogy szakemberré képezd magad. A ThetaHealing konzulensek intuitív perspektívából nyernek mélyebb betekintést a betegségek megértéséhez. A ThetaHealing konzulensek felfedik azon rejtett hitrendszereiket, melyek megakadályozzák őket a másokon és magukon történő érzelmi egyensúlytalanságok gyógyításban.

Mégis, amiben belül hiszünk, az egészen más. Hogyan befolyásolják az érzékek, az érzelmeink, a hiedelmek és a programok a viselkedésünket és milyen drámai hatással vannak testünk „ jól-létére”. Ismerkedj meg a programokkal, hitrendszerekkel, intuitív felismerésekkel, ajánlásokkal és kiegészítő anyagokkal, amelyeket Vianna úgy gondolt, hogy értékesek a különböző betegségek és rendellenességek eseteiben.

A tanfolyam elvégzésével a ThetaHealing Konzulens egy lépéssel közelebb kerül a ThetaHealing Mester címhez.

Bővítsd ki és mélyítsd el azon képességeidet, hogy saját magad és mások életében gyógyulást tanúsíts.

A kurzus során kapott információk és letöltések alapvető fontossággal bírnak. Mélyebb megértést nyersz arról, hogy a betegségek milyen módokon jelennek meg a fizikai testben, és meglátod, hogy Vianna – több mint 40.000. klienssel való együttműködése során – milyen kapcsolatokat talált a hitrendszerek és a betegségek között.

Ami ennél is fontosabb: beazonosíthatod és lecserélheted saját magadban a családodban előforduló betegségek programjait, genetikai hitrendszereit, problémáidhoz – azaz megoldásra váró lehetőségeidhez – kötődő érzelmi kapcsolódásaidat (kétségbeesés, kilátástalanság, félelem, kényszer, stb.), amik gátolják, hogy elérd az általad elvárt gyógyulást.

Befektetés önmagadba: 360 ezer Ft
Időtartam: 10 munkanap
Előképzettség: Intuitív anatómia tanfolyam
Tanfolyamhoz tartozó anyagok: ThetaHealing betegségek és rendellenességek könyv, munkafüzet
Jelentkezési határidő: ápr. 19.
Több info és jelentkezés: https://thetahealingkozpont.hu/th-betegsegek-es…/

Szeretettel várlak!

ONLINE & SZEMÉLYES THETAHEALING TANFOLYAMOK FOLYAMATOSAN – DNS1, DNS2, DNS3, ALAPFOKTÓL A MESTERFOKIG:
http://www.hetholdhaz.hu/online-szemelyes-thetahealing-tanfolyamok-folyamatosan-dns1-dns2-dns3-alapfoktol-a-mesterfokig/

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341