TESTED MESÉJE

Időpontok:

Január 20,
Február 17.
Március 17.
Április  21.
Május 19.

Szombatonként 18:00 – kb. 22:00 óráig
Regisztráció: bg.bagigabor@gmail.com

Nagy szeretettel meghívlak egy Mesés estére!

Talán szükség van egy kis bátorságra ahhoz, hogy belehallgass a Tested meséjébe!
Sok csodás tapasztalás, és felismerés egyik kulcsa egy vágy megszületése. Ezt a vágyat, a megszokott biztosból való kitekintés élteti, és biztosíthatlak róla, “csodák rejtőznek a fellibbenő függöny mögött”! …belehallgatsz ebbe a gyönyörű mesébe? Ez a mese Te meséd, a Tested Meséje!

A program tervezete
(ám igazából a program során fog készre kovácsolódni …a szokott módon):

– Tudatosan figyelem gyakorlása;
– Táncmeditációk
– Kacagtató játékok;
– Páros és egyéni gyakorlatok,
– Hellingeres gyakorlatok;
– Önfejlesztés;
– Beszélgetések;
– Megpihenés
– A téli mesés estéinken, az előzetes terveim szerint picivel talán kevesebb tánc lesz …inkább a testünk mélyebb rétegeibe próbálunk kalandos utazásokat tenni. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a táncban, s a mozgásban, a mozdulatokban megrejlő finomságokat, kifejező erőket teljesen elcsitítjuk!

Tested meséje: a programban melyben megjelenik
a tánc, a mozgás, az elcsendesülés…

Az estéink során, sok esetben mély lelki folyamatok indulnak el az egyéni, a páros, illetve a csoportos gyakorlatok hozadékaként. A “feladatokban”megjelenhetnek a sok éves masszőri múltam tapasztalásai, a Hellinger Intézet növendékeként megélt, a családállításhoz kötődő tanulmányaim mélységekben bővelkedő hozománya, az 5Ritmus mozgásmeditációhoz köthető vonzódásom, és felfedezhető még a mesés kelet néhány egyszerű, ám a mai kor rohanásában elfeledett bölcsessége, és tana.
Kitüntető figyelmet fordítunk többek között az érzékelés fejlesztésére, a tudatosságra, a jelenLétre, a kommunikációra.

Az estére 12 “Mesélőnek” tudok helyet biztosítani, ezért előzetes regisztráció szükséges.
A jelentkezéshez szükséges a neved, és a telefonszámod.
Regisztráció: bg.bagigabor@gmail.com
A jelentkezést bármikor le tudod mondani!

Fontos szabály, ha valamilyen gyakorlatot, valamiért nem szeretnéd …akkor ne csináld, de megnézheted magadban, hogy miért hárítottad ennyire! Nem kell másoknak megfelelned, az este lényege, hogy a saját ütemedben tudj magadon dolgozni!
Arra törekszem, hogy az általam mutatott irány segítségével rátalálj a saját ösvényedre, mely minden szinten segíti az utadat a Saját Személyes Történetedben!

Öltözék:
Amiben komfortosan érzed magad. A program előtt van lehetőség az átöltözésre!

Egyéb:
Hozhatsz gyümölcsöt, vagy valami egészséges apróságot, egy közös beszélgetős eszegetéshez.Fontos, hogy szívből hozd 🙂

Ismét eltelt egy “Mesés” esztendő. Sok szép élmény rögzült bennem, melyhez nélkületek nem jutottam volna hozzá! Számomra mindennél többet jelentenek azok a visszajelzések, mosolyok, melyeket Tőletek kapok.
Meglehet, hogy kicsit erős a munka, melyet alkalomról-alkalomra végzünk. Meglehet, hogy… ám szerintem csak így van értelme, hogy a felszín helyett, az alsóbb terekkel is megismerkedünk. Bármennyire, nincs szándékomban, (s nem is tehetem) az általam tanult Tantra szellemisége hónapról-hónapra át-átszövi az estjeinket. Megeshet, hogy oly erős az anyag, melyet tanulok, hogy önkéntelenül is átoson egy-egy piciny kis foszlány a tanulmányaimból, de ez már önkéntelen folyamat.
Legfőképpen a kommunikációt emelném ki, melyben sokat nyíltam, és az általam tanult, az ősi tradíciókat alapul vevő tanoknak ez az egyik alapja, valamint az önismeret fontossága. Ha ismered Önmagad, és tudsz kommunikálni, már óriási lépést tettél az utadon! Ez a tudás elkísér… s segít, bárhová is sodor az élet óceánja! Legyen az munka, hétköznap, párkapcsolat, intimitás…
Köszönöm a kitartó bizalmatokat, a lelkesedéseteket, a támogatásotokat!
Találkozunk! ♥

Ölelés,
Gábor

Olvass tovább: http://orszagjaro.webnode.hu/tematikusan/egy-kulonleges-utazas/

Vissza