TELIHOLD HANGOLÁS

Március 11-én, szombaton 18.00-20.00 óráig Onodi Renával
A program adományos

A márciusi Telihold a Szűz jegyében köszönt ránk és egyesíti energiáját a 10 M teremtő napéval. Ezen a napon hatalmas energiák dolgoznak nekünk, hogy segítsék elengedésünket.

A hónap célja biztonságos alapok létrehozása, saját önképünk megváltoztatása. Ahhoz, hogy a támogató energiákat ki tudjuk használni el kell engednünk mindent, amitől bizonytalanok leszünk vagy ami gyengíti önbecsülésünket, önbizalmunkat.

A hold fénye odaadásra való képességünkről, lágyságunkról, érzékenységünkről gondoskodik, valamint arról, hogy képesek legyünk befogadni a hatásokat, elsősorban a szellemi világból érkező üzeneteket.
A női minőséget aktivizálja bennünk (nem csak nőknek) és odaadó megnyílást eredményez. Segít abban, hogy elfogadjuk a dolgok természetes folyását. A gondolkodásunk intuitív oldalával kerülünk kapcsolatba általa.

Telihold: az energia alkalmassá válik álmaink és vágyaink manifesztálására. Teljesség. Teremtő erő. Ez a Telihold az Oroszlán jegyében lesz. Bombasztikus Tűz energiák lesznek jelen, melyek leginkább önbizalmi, vitalitási kérdések megoldására sarkallnak majd minket. Illetve szellemi fejlődésünk lesz támogatva, és gondoskodnak a jövőképünk megalapozásáról.

– Beszélgetés – megosztás
– Vezetett meditåcio

Várlak sok szeretettel: Onodi Renáta
Bejelentkezés: Tel.: 0620-256-2880
e-mail: info@istennotemplom.com, vagy privát üzenetben

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341