TELIHOLD HANGOLÁS

Március 11-én, szombaton 18.00-20.00 óráig Onodi Renával
A program adományos

A márciusi Telihold a Szűz jegyében köszönt ránk és egyesíti energiáját a 10 M teremtő napéval. Ezen a napon hatalmas energiák dolgoznak nekünk, hogy segítsék elengedésünket.

A hónap célja biztonságos alapok létrehozása, saját önképünk megváltoztatása. Ahhoz, hogy a támogató energiákat ki tudjuk használni el kell engednünk mindent, amitől bizonytalanok leszünk vagy ami gyengíti önbecsülésünket, önbizalmunkat.

A hold fénye odaadásra való képességünkről, lágyságunkról, érzékenységünkről gondoskodik, valamint arról, hogy képesek legyünk befogadni a hatásokat, elsősorban a szellemi világból érkező üzeneteket.
A női minőséget aktivizálja bennünk (nem csak nőknek) és odaadó megnyílást eredményez. Segít abban, hogy elfogadjuk a dolgok természetes folyását. A gondolkodásunk intuitív oldalával kerülünk kapcsolatba általa.

Telihold: az energia alkalmassá válik álmaink és vágyaink manifesztálására. Teljesség. Teremtő erő. Ez a Telihold az Oroszlán jegyében lesz. Bombasztikus Tűz energiák lesznek jelen, melyek leginkább önbizalmi, vitalitási kérdések megoldására sarkallnak majd minket. Illetve szellemi fejlődésünk lesz támogatva, és gondoskodnak a jövőképünk megalapozásáról.

– Beszélgetés – megosztás
– Vezetett meditåcio

Várlak sok szeretettel: Onodi Renáta
Bejelentkezés: Tel.: 0620-256-2880
e-mail: info@istennotemplom.com, vagy privát üzenetben

Vissza