MAGKONTROLL JÓGAKURZUS – I. II. TURNUS

Magkontroll Jógakurzus – I. turnus a Hétholdházban

2018.09.07-től minden pénteken 20h-től 22h-ig! A csatlakozás feltétele 2018 októberétől: a havonta 1 alkalommal (vasárnap délután) megtartásra kerülő ‘Intenzív Hétvégi Kurzus – Fókuszban a Magkontroll Jóga’ programsorozat valamelyik alkalmán való részvétel.

Magkontroll Jógakurzus – II. turnus a Hétholdházban

2019.01.04-től minden pénteken 18h-től 20h-ig! A csatlakozás feltétele 2019 februárjától: a havonta 1 alkalommal (vasárnap délután) megtartásra kerülő ‘Intenzív Hétvégi Kurzus – Fókuszban a Magkontroll Jóga’ programsorozat valamelyik alkalmán való részvétel.

INTENZÍV, HÉTVÉGI KURZUS – FÓKUSZBAN A SZERELMI KONTINENCIA

Programvezető: Oszlár Kálmán András, a Magyar Gitananda Jóga Egyesület elnöke

A Bindu Sziddhi (a férfimag uralásának jógikus képessége) könnyedén elérhető ezen gyakorlatok folytán…

Könyveim kapcsán (Jóga az ágyban, Tantrikus Kontinencia Jóga) többen is megkerestek tanácsokért és ez a megnövekedett érdeklődés indokolttá tette egy rendszeres jógacsoport indítását.Tapasztalataimat, javaslataimat szívesen megosztom a jógikus magmegtartás iránt elkötelezett érdeklődőkkel.

Amiért érdemes hozzáfogni: 1. Magömlés nélküli orgazmus élménye, amire a kínai öngyógyító és szexuális energiafejlesztő gyakorlatrendszerek is irányulnak. 2. Szellemi erő és összpontosító-képesség, a nemi szervek működése feletti fizikai és spirituális uralom. 3. Javul a gátizmok és a férfi nemi szervek vérkeringése. 4. Megerősödnek a hímvessző, a végbél, a here, és a prosztata működését serkentő izmok. 5. Az inverz ászanáknak köszönhetően az aranyér érezhetően visszafejlődik és a végbélzáróizom szorosabban zár. 6. A prosztatabántalmak megszűnnek. 7. Kialakul egy magas szintű erőnléti állapot, megnövekedett testtudat (fizikai-energetikai) és a belső fókusz képessége a szexuális energiák megtartása és átnemesítése révén.

A részvétel e-mail-es regisztrációhoz kötött a létszám tervezhetősége és a helyszíni adminisztráció csökkentése miatt (jelenléti ív készül belőle, amit aláírnak a résztvevők).

Polifoam matracok, párnák vannak!

Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: info@magkontroll.hu
Elég ennyi: ott leszek + dátum + résztvevő(k) neve, lakcíme és telefonszáma.

A megadott adatok alapján elektronikus számla kerül kiállításra a készpénzes fizetéssel egyidőben, levélüzenetben.

Tanfolyami hozzájárulás: 10.000,- Ft/fő/hó (tárgyhó első foglalkozásán fizetve). Mivel ez kedvezményes díj, így csak akkor van visszatérítés, vagy pótlólagos felhasználás, ha az oktató nem tartja meg az órát.

Monogám párkapcsolatok támogatása: házastársak/élettársak/komoly kapcsolatban élők együttesen 15.000,- Ft/pár/hó (tárgyhó első foglalkozásán fizetve) díjért vehetnek részt.

Az alkalmi részvételre nincs kedvezmény, az egységesen 3.500,- Ft/fő mindenkinek.

FIGYELEM!!! KIZÁRÓLAG E-MAIL-BEN TÖRTÉNT REGISZTRÁCIÓ ÉS VISSZAIGAZOLÁS ALAPJÁN LEHET RÉSZT VENNI…

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341