TANTRA-FÉNY-JÁTÉK – December 18-án 17.30-22.00-ig – Bejelentkezés: kristof.istvan72@gmail.com

A Tantra-Fény-Mag szervezésében

Az Önismeret útján új lehetőségek nyílnak számodra. Érintés, Szívnyitás, Érzékiség, Egység, Szeretet páros és csoportos gyakorlatokkal.

Önbizalom | Szeretet | Önismeret
Tantrikus Önismereti Program a Szív Útján
Érintés – Érzékiség – Önbizalom – Önszeretet – Tudatos Fejlődés

A Tantra-Fény JÁTÉK egy tantrikus elemeket tartalmazó önismereti, önbizalom növelő program, ahol összehangolódás, egységélmény, páros- és csoportos gyakorlatok segítenek a határaid megismerésében és tágításában.

Párokat alkotva különböző minőségeinket megismerve kapcsolódunk másokhoz, miközben lelkünk és testünk határai egybeolvadnak. Érzéki gyakorlatokon keresztül tapasztalhatunk. Szeretetben létezve, és tiszteletben tartva mások határait, találkozhatunk eddig még nem tapasztalt csodákkal: Önmagunkkal…

Maradhatsz a határaidon belül, vagy szabadon tágíthatod azokat.

A Tantra-Fény JÁTÉK olyan, mintha elmennél jógázni, de az egyes jógagyakorlatokat más-más párokkal végeznéd, miközben egyre közelebb kerülsz önmagadhoz, a lelkedhez, a szívedhez, amit nem csak TE tapasztalsz meg, hanem minden résztvevő, miáltal a közös együttes szívcsakra nyílás egység-élményt is nyújt.

Az érintés és érintkezés kiemelt szerepet kap a program során, mely egyike az 5 szeretet nyelvnek.

Ez a program nem kíván semmilyen előzetes gyakorlást, csupán egy csekély nyitottságot az érintésre. Képzelj el egy társkereső által szervezett érintős, ölelkezős villámrandit. Valami hasonló…

18-55 éves kor közötti nőket és férfiakat várunk.

A program során összehangolódást, egységélményt tapasztalhatsz meg, a páros- és csoportos gyakorlatok segítenek a határaid megismerésében és tágításában.

A tantrikus hagyományok holisztikus szemlélete, az elfogadás és feltétel nélküliség, a szívből jövő tisztelet segítenek a szeretet megélésében, szíved nyitásában.

A fizikai testtel és az asztrális testtel végzett gyakorlatok által valódi tapasztalásokra lelhetsz. Önmagad szeretete, szíved befogadó természete a jövőd kulcsa.

Tudatosságod az érzékiség, és a hozzá kapcsolódó érzések megtapasztalása által itt fejlődhet, ami a földi Lét első számú célja. Ebben segít ez a Játék.

Adhatsz és befogadhatsz érzéseket, érzékiséget egy szerető közösségben.
Találhatsz barátokat, szeretetet és szerelmet.
Tanulhatsz, tapasztalhatsz saját határaidon belül. Ezek azonban határtalanok…

Határaid vonalát te húzod életed során. Te döntesz nap, mint nap. A fejlődéshez azonban igent kell mondanod az érkező lehetőségekre. Ha nyitsz a világ felé, befogadod a szeretetet, miközben önmagad elfogadod, majd egyre inkább szereted, akkor rátértél arra az Útra, mely elvezet a feltétel nélküli elfogadáshoz.Ahhoz, hogy elfogadod mindazt, amit hoz a sors. Elfogadod, hogy minden a Te fejlődésedet szolgálja, hogy semmi sem ellened irányul, hanem minden érted van.

Amikor mindezt megérted, és érzed is szívből, akkor az elfogadásból szeretet lesz. A feltétel nélküli szeretet által pedig Mindenben megtapasztalhatod az örömöt,a gyönyört, a boldogságot, amit már nem a tested nyújt, hanem a lelked.

Megszabadulsz az előítéletektől, a haragtól, az elvárásoktól, az ellenérzéstől melyek mind-mind gátjai szeretetednek, örömödnek és boldogságodnak.

Mitől Tantra?

Attól, hogy elfogadóak vagyunk másokkal , és befogadóak a történésekkel és eseményekkel kapcsolatban, miközben tudatában vagyunk annak, hogy mindez önmagunk megismerését és a fejlődésünket szolgálja.

A megjelenő energiákat szívünk nyitására használjuk, szeretetté alakítjuk. Befogadás, elfogadás, kölcsönös tisztelet, szeretet, és megtapasztalható érzékiség a legfőbb ismérvei. Emellett fontos a gyakorlati megtapasztalás útja.

Mitől Fény?

Attól, hogy a Fény alkotja mindazt, amit Világnak (Univerzumnak) nevezünk. Minden és mindenki Mikrokozmosz (parány (világ) fény) a Makrokozmoszban (nagy (világ) fényben). A Fény MAGa a SZERetet.

Mitől Játék?

Hát tőled, ki ott leszel és játszol…MAGadon belül és MAGadon kívül többségben-EGYségben.

A Tantra-Fény Játékról már a Tantra-Fény-Mag YouTube csatornáján is:
https://youtu.be/P8YLRnLtBHY

Iratkozz fel a Tantra-Fény-Mag HÍRLEVÉLre, hogy első kézből értesülhess programjainkról, híreinkről, akcióinkról:
https://www.tantra-feny.hu/feliratkozas

A Tantra-Fény Játék nem kíván semmilyen előzetes gyakorlást, csupán egy csekély nyitottságot az érintésre, kapcsolódásra szeretetben.
Kényelmes, könnyű ruhában gyere, vagy öltözz át itt, mintha jógára, vagy más hasonló programra érkeznél.
Hozz magaddal gyümölcsöt, édességet, sós süteményt, bármit, amit meg tudsz másokkal is osztani.

Helyszín: : 1024 Bp Lövőház utca 24. Félemelet 1. Hétholdház (1-es kapucsengő)
Kezdés előtt 30 perccel már várunk szeretettel
Érkezz időben, amivel megtiszteled önmagad és a többieket!

Regisztrálni e-mailben lehet: kristof.istvan72@gmail.com

Ha még nem voltál nálam, akkor írd meg a következőket:
Név
e-mail cím
telefonszám

Hozzájárulás 5000 Ft

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341