SZOMATODRÁMA NAP SOÓS ALÍZZAL – Január 17-én 9.00-17.00-ig – Bejelentkezés: info@bodyandlife.hu

​Minden tünet és betegség mögött van egy történet, ami Rólad szól. A gyógyulás egyik legfontosabb lépése, hogy megismerd, mi van a mélyben: milyen hiedelmek, fájdalmak, belső konfliktusok állhatnak a panaszaid hátterében… Az érzéseiddel való élményszerű találkozásnak gyógyító, felszabadító ereje van.

A szomatodráma egy játékos, érzelmekben gazdag önismereti módszer, amely lehetővé teszi, hogy kommunikációba lépj a testeddel, tüneteiddel, érzéseiddel.

Szereplők segítségével kivetítheted a térbe mindazt, ami benned zajlik. Már annak is döbbenetes hatása van, hogy kívülről ránézel a belső világodra. Még ennél is gyógyítóbb és katartikusabb tud lenni, ha Te magad is beállsz egy szerepbe, és belülről alakítod az eseményeket.

A tudattalan folyamatok tudatossá válása és az érzelmi átélés együttesen segít abban, hogy a betegséged hátterében álló folyamatok átrendeződjenek benned, utat nyitva ezzel a gyógyulásnak, változásnak.

Mit kapsz a programtól?
– sok-sok önismereti tapasztalatot (nemcsak a saját játékodból, hanem a többiekéből is)
– megértheted, mi áll a tüneteid hátterében
– mélyre eltemetett érzések szabadulhatnak fel benned
– lépéseket tehetsz az önmagaddal való együttérzés és a valódi, mély önszeretet felé

Különösen ajánlom neked, ha…
– zavaró tünetekkel, betegséggel küzdesz, és szeretnéd megtalálni a gyógyulásod kulcsát
– nem a testedben, hanem egy életterületeden jelentkeznek a tünetek: nem találsz párt, nem jön a baba, nehézségeid vannak a munkahelyen stb.
– közel állnak hozzád az élményalapú, cselekvésorientált önismereti módszerek

Egy korábbi csoportos programon részt vevő hölgy így írt az élményeiről:
“Drága Aliz, el tudnám sírni magam a boldogságtól. Úgy éreztem, hogy tudnod kell, hogy a szomatodráma óta azonnal éreztem a változást a testemben. Két hét telt el azóta és bármilyen különösen hangzik, de bátran kijelentem: megszűnt a hajhullásom. Eddig szorongva, könnyes szemmel tisztítottam ki hajmosást követően a lefolyót, tincseket szedtem ki belőle, azon gondolkodtam, hogy parókát veszek. Ma a hajmosást követően minimális hajszálmennyiséget találtam. Hihetetlen. Tudtam és hittem benne, de hogy ilyen gyorsan és látványosan lesz eredmény azt legmerészebb álmaimban sem reméltem. A magunkkal vívott belső harcban évtizedekig szenvedhetünk, pedig mindenre ott a megoldás: szomatodráma. Köszönöm!” (Adorján Adrienn)

Ha Te is szeretnéd megtapasztalni az önismeret gyógyító, felszabadító hatását, jelentkezz be erre az alkalomra!

Az egész napos foglalkozás díja 18.000.- Ft/fő.

FONTOS: A SZOMATODRÁMA 4-5 FŐS KISCSOPORTBAN ZAJLIK, EZÉRT A HELYEK SZÁMA KORLÁTOZOTT. A HELYEDET A HONLAPON VALÓ REGISZTRÁCIÓVAL ÉS A RÉSZVÉTELI DÍJ ÁTUTALÁSÁVAL TUDOD BIZTOSÍTANI.

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341