Ma-uri masszázs páros is

A MA-URI egy ősi közvetítő eszköz modern kifejeződése, melynek középpontjában az egészség és a gyógyítás, az önfejlesztés és a személyes gyarapodás áll.

Gyökerei az ősi polinéz alapokig nyúlnak vissza, melyek az élet dinamikus- és kreatív megközelítésére összpontosítanak, ahol kifejlesztheted azon képességeket, melyek segítségével életed minden területét magad irányíthatod.

A hawaii-i Lomi-Lomi Nui alaptáncának mozdulatait felhasználva segíti a test és az elme közötti energiaáramlást. A mozgások-, a szándék- és a légzés erejét erősíti a maori fókusz, amely a cselekvésre és a hatékonyságra irányul, új jelentést kölcsönöz a mozgásnak nemcsak a fizikai testen belül, hanem a hiedelmekben, emlékekben, érzelmekben, kapcsolatokban, üzleti- és munkahelyi helyzetekben is.

A MA-URI masszázs jóval többet kínál, mint más masszázs formák. Rendkívül széles spektrumon mozogva fizikai és érzelmi síkon is megélhető úgy, hogy tökéletesen igazodik a kliens éppen akkori testi, lelki állapotához, ezért mindenki minden alkalommal másként éli meg.
Különleges technikája lehetőséget ad az izmok tökéletes ellazítására, ízületek kimozgatására, mindemellett igen intenzív hatással van belső világunkra.

Folyamatos, alkarral történő mozdulatok, a zene ereje, polinéz táncok lépései mind azt a célt szolgálják, hogy kiszakadva rohanó világunkból testünk, lelkünk és tudatunk megnyugvásra leljen.
Egy gyengéd, szeretetteljes, mégis rendkívül erőteljes energiákat megmozgató eszköz önmagunk gyógyításához

Vissza