Kapcsolatteremtő gyógyítás

Kapcsolatteremtő gyógyítás : a Gyógyítás / Gyógyulás új Frekvenciái

Mi képeszti el jelenleg az orvostársadalmat ?
Miért igyekeznek a kórházak és egyetemek világszerte pénzt és időt nem kímélve magyarázatot adni ezekre az elképesztő gyógyulásokra , melyek a Kapcsolatteremtő gyógyítás során történnek ?
Mi a Kapcsolatteremtő gyógyítás ?

" A Kapcsolatteremtő gyógyítás-t szilárdan alátámasztják a magfizika és kvantumfizika legújabb elméletei , melyek fenekestül felforgattak mindent , amit mi emberi lények eddig igaznak hittünk ."/ Húrelmélet
" Ezek a gyógyítások és fejlődési frekvenciák egy új sávszélességen helyezkednek el , és a fény és információ olyan spektrumából érkeztek el hozzánk , amely korábban még sohasem volt jelen a földünkön ..."

Mi tehát a Kapcsolatteremtő Gyógyítás ?

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás spektruma nem olyan mint a hagyományos energia átadáson alapuló gyógyító módszerek , ez a spektrum magába foglalja az energia , fény és információ teljes gyógyító és forradalmi tartományát . Olyan gyógyulásokat tesz lehetővé , melyek nem csak fizikai , hanem mentális , és érzelmi szinteken hatnak . Ezeken túlmenően elhozzák Neked a gyógyulás azon formáját , mely magába foglalja valódi lényednek kiteljesedését .

A kapcsolatteremtő gyógyítás bármire alkalmazható? / Bármilyen betegség, kór kezelhető vele?

Nincs olyan, amit ne lenne képes gyógyítani.
A lényeg az, hogy sosem a betegség gyógyul, hanem az ember.
Ezért van, hogy ha három különböző ember ugyan azzal a diagnózissal és ugyanazokkal a tünetekkel fordul a gyógyítóhoz, / alkalmazóhoz / három különböző eredményt fognak elérni, aszerint , hogy mi a legmegfelelőbb az adott embernek, életútjának adott pontján.

Számít e, ha valaki nem hisz benne, szkeptikus de úgy dönt hogy tesz egy próbát? Fontos hinni benne?
Nem. Egyetlen dolog számít : hogy képes legyen egy más érzékkel hallgatni, hajlandó legyen úgy hallgatni, befogadni, hogy ez a valami át tudjon menni. Ha egyszer létre jött a kapcsolat, a terapeutára nincs szükség többé.
Ez a módszer „aktiválja a test receptor helyeit” és újra visszakapcsol a Forráshoz.
A Kapcsolatteremtő gyógyítás során a gyógyító /közvetítő/ olyan helyre képes behatolni , ahová az energiagyógyítással nem volt képes.

Egy gyógyító technika áldása akkor bontakozik ki, ha képesek vagyunk meghaladni a technikát. Vannak mesterek és vannak tanítók, de nem minden tanító mester ! A tanító mindig azt mondja, hogy gyere vissza és tanulj még többet, a mester azt, hogy menj és fedezd fel önmagadban a mestert.

Hogyan történik a gyógyulás?

Ma már tudjuk / számos kutatás eredménye képpen / hogy testünk nem vegyi anyagok hatására gyógyul, bármennyire is szeretnék ezt elhitetni velünk. Testünk rezgés, frekvencia, információ, rezonancia által gyógyul, amit a fény közvetít. Mi magunk is fény vagyunk fizikailag. Amikor betegek vagyunk fényünk megfogyatkozik és amikor meggyógyulunk ismét megnövekszik.
Amikor a fény rezgésszintjén tartózkodunk, bármi ami a fénynél sűrűbb - ebbe bele tartozik az összes testi, lelki probléma - nem tud többé min megtapadni és egyszerűen széthullik. Így, amennyiben ez a megfelelő az adott emberszámára az adott pillanatban, a probléma egyszerűen elmúlik.

/Dr. Eric Pearl-el készített interjú nyomán /

Vissza