Az Öröm jógája

Az Öröm jógája - Jógagyakorlás hat-ha alapokon VAncsi vezetésével

Közös Jógagyakorlás kezdők számára is, hat-ha jóga alapokon

Tudtad? Hogy a jógagyakorlás nem csak a testednek tesz jót, hanem olyan dolgokhoz is hozzásegít, mint hogy elkezdesz felülkerekedni a problémákon és könnyebben megoldod azokat, pozitívabb, derűsebb lesz a hangulatod, összeszedettebb leszel, hogy elkezded jobban szeretni magadat, hogy több örömöt tapasztalsz?

Szeretnéd, ha a napjaidat egész nap frissen töltenéd, a tennivalókat jobban bírnád, hatékonyabban dolgoznál, jobb hangulatban lennél, a vitákat elkerülnéd, érzelmileg a helyeden lennél, többet örülnél?

Ha a válaszod igen, akkor itt a helyed! Próbáld ki és jógázz velünk! A kellemes hangulat garantált. Előképzettség nem szükséges, a gyakorlatokat mindenki meg tudja csinálni, ami pedig nehezebben megy, azt a saját képességeid szerint csinálod.

Legyél részese Te is annak a csodának, amiben a tested, a magadra fordított figyelmed és egy több évezredes kultúra összjátéka meghitt belső nyugalommá alakítja a feszült, stresszes izmaidat és idegrendszeredet, és megőrzi ill. megújítja a rugalmasságodat! Emellett megajándékoz a közösségben, együtt létrehozott energia felemelő élményével.

Hétfőnként találkozunk a Hétholdházban 15:30-tól 17:15-ig, utána lehetőséged nyílik egy tökéletes relaxációs meditációra. Kényelmes öltözék szükséges, és a jelenléted. : )

Egy alkalom ezernyolcszáz, tíz alkalmas bérlettel ezerötszáz.
Ha kérdésed van, vagy valamit szeretnél megbeszélni, hívhatod a 30/ 883-2446-os számot.

Vissza