Akupresszúrás- és Reiki technikán alapuló masszázs

A QMR BioScan Állapotfelmérés vizsgálat nem a para-medicina és természetgyógyászat körébe tartozó módszer, hanem egy teljes test diagnosztika a legújabb felfedezések alapján megvalósított technológiát alkalmazó műszerrel.

A vizsgálat pontosan megmutatja, hogy mely szerveknek megfelelő, mely meridián vonalak mentén melyik akupresszúrás pontok stimulációjával segíthetjük elő leghatékonyabban a kliens gyógyulását, így ezek kapnak hangsúlyt a masszázs során.
A QMR biorezonancia vizsgálatot és quantum rezonancia kezelést önállóan is kérheti.

A legfrissebb quantum- és pszcihofizikai kísérletek eredményei teljesen átrajzolták a modern tudomány és orvostudomány térképét. A XXI. századi technológiai fejlettség eredményeképpen olyan műszerek megalkotására váltunk képessé, amelyek a modern tudomány eszközeivel képesek érzékelni olyan finom bioenergetikai rezgéseket és lélektani összefüggéseket melyekről már a többezer éves szakrális védikus hagyományok is beszámolnak.

A Biorezonancia Szkenner műszeres vizsgálat, pontos képet ad a szervezet működéséről. 847 különböző sejtállomány élettani állapotáról, ad gyors jelentést, 1420 anatómiai szervmetszeten 120000 sejt állomány állapotjelzővel rajzolja fel az eredményeket, 94%-os pontossággal.

A vizsgálat során, a legtermészetesebb és legkímélőbb módon kapunk betekintést a szervezetben zajló anyagcsere, szervrendszeri, és energetikai folyamatokról. A vizsgálat fájdalommentesen, külső eszköz vagy vegyi anyag behatásától mentesen végezhető. A műszer, egy fejhallgató szerű antennával méri az agy biofoton elektromágneses kisugárzását, amellyel az agy a szervezetünk működését irányítja. A mért jelet a műszer programja összehasonlítja a több mint százezer klinikai esettanulmány alapján összeállított etalon frekvencia mintázatokkal. A mérési eredményeket anatómiai szervmetszeteken ábrázolja, pontosan megmutatva ilyen módon az összes olyan szervrészt amely nem működik teljesen egészségesen.

A QMR Bioscan vizsgálat és terápia során összefüggések tárulkoznak fel a páciens lelki gondjai, traumái és szervi, egészségi állapota között, lehetővé téve a problémák és betegségek végső, lelki okának a kezelését.

A végső cél hogy a lelki, érzelmi megéléseink felett olyan szintű szellemi kontrollunk legyen, ami folyamatos testi egészséget és lelki békét is eredményez.

Az angol Champneys szállodalánc wellness hoteljében szerzett több, mint ezer kezelés tapasztalatával kezdem újra masszőr tevékenységem Budapesten. A kliensektől kapott hálás pozitív visszajelzések olyan szinten töltenek hogy már addikcióként jelentkeznek ami, kivételesen, jó hatású.

Az általános frissítő, wellness masszázs mellett QMR (quantum mágneses biorezonancia) vizsgálat alapján egyénre szabott meridián, akupresszúra és reiki technikákat integraló masszázskezelést is tudok nyújtani.

Szeretettel várom:
Vincze Géza
masszázsterapeuta
(+36)202100807

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341