Zeneterápiás élménymasszázs foglalkozás

Egy különleges, euforikus belső utazásra hívlak!

A tested a hangszer, melyen a zene eszenciája, a kéz gyógyító energiája, a masszőr mozgása, a légzés és az érintés egyetlen kifinomult egészet alkotva hatalmas energiákat tud életre hívni, mely révén egy euforikus, hyperszenzitív állapotot képes előidézni. Ez az állapot abban teljesedik ki, hogy egy eddig ismeretlen másik világba, dimenzióba csöppensz…

Zeneterápiás Élménymasszázs utazása igazi mély, meditatív állapotba juttatják az ember egész lényét. Az „utazások” alatt általában fokozottan, ám egyre inkább letisztultabban működnek érzékszerveink, érzékenyebbé válunk a zenére, környezetünkre és saját magunkra is.

Az összetett, ugyanakkor harmonizált és egységesített mivolta miatt a Zeneterápiás Masszázs afféle egységet, azaz EGÉSZ-séget teremt a szervezetben és magasabb, spirituálisabb szintre emeli a tudatot.

Pszichikailag nézve egy nyugodt, stresszmentes, ám igen fogékony és harmonikus lelkiállapotba segíti az utazót, ami az immunrendszer
erősödésével, valamint a koncentráció és a motoros funkciók javulásával, azaz teljes fiziológiás felfrissüléssel jár. A zenével nagyon szorosan összedolgozott, művészi dinamikával kivitelezett masszázsban érvényesül csak igazán ez az euforikus újjászületés-élmény. 

A Zeneterápiás Élménymasszázs az élmény alapú pszichoterápiák közé sorolható. Egy olyan művészetterápiás gyógykezelés, melyben anatómiai, pszichológiai, mozgásművészeti, energetikai és a zeneterápiás hatások egyidejűleg érvényesülnek. A masszázst tudatosan összevonjuk a zenével, a légzéssel és az egész testes mozgással.

Ezen összhatásnak köszönhetően rendkívül mély fizikális és mentális gyógyító hatás érhető el a páciensnél. A minőségi zeneterápiás masszázsban a masszőr tulajdonképpen a hallott zenét és annak
jótékony, esszenciális hatását interpretálja fizikai síkra az utazónak, annak testét használva ehhez. Ettől válik az az utazó számára egy igazi, egyedi élménnyé, egy valódi euforikus belső utazássá, azaz Zeneterápiás Élmény Masszázzsá.

Ha ki szeretnél lépni a hétköznapok szorításából és megismerni a tág univerzumot és önmagadat egy nagyszerű utazás alkalmával, mely rólad szól, akkor itt a helyed! A jó Zeneterápiás Masszázs erőt ad döntéseidhez és kitartást céljaid megvalósításához a hétköznapokban.

Bejelentkezés: (+36)202998030; lelekrozsa@gmail.com

Vissza