Zeneterápiás élménymasszázs foglalkozás

INTUITÍV MASSZÁZSTERÁPIA

Zeneterápiás élménymasszázs foglalkozás

A Zeneterápiás Élménymasszázs az élmény alapú pszichoterápiák közé sorolható. Egy olyan művészetterápiás gyógykezelés, melyben anatómiai, pszichológiai, mozgásművészeti, energetikai és a zeneterápiás hatások egyidejűleg érvényesülnek. A masszázst tudatosan összevonjuk a zenével, a légzéssel és az egész testes mozgással.
Ezen összhatásnak köszönhetően rendkívül mély fizikális és mentális gyógyító hatás érhető el a páciensnél. A minőségi zeneterápiás masszázsban a masszőr tulajdonképpen a hallott zenét és annak jótékony, esszenciális hatását interpretálja fizikai síkra az utazónak, annak testét használva ehhez. Ettől válik az az utazó számára egy igazi, egyedi élménnyé, egy valódi euforikus belső utazássá, azaz Zeneterápiás Masszázzsá.

A kezelés során a zene és a masszázs többé nem külön utakon gyógyít, hanem egymással együtt működve hatványozottan
érvényesítik hatásaikat. A zeneterápiás masszázsokban szorosan együtt dolgozva és együtt lélegezve a zenével ütemekre, koreográfiákra bontjuk a különböző masszázsfajták fogásait, ráillesztve azokat az adott zene ütemeire, hangjaira. Gyakorlatilag egy hangszerként használjuk az emberi testet. egy afféle mentális-fizikális utazásban részesítjük annak
alanyát.

A zeneterápiával ily módon életre hívott, tudat alatt gyakran már rég elnyomott és elfelejtett érzések ilyesfajta kellemes, szinte szó szerint szárnyaló ellazulás melletti felszínre kerülése pedig már automatikusan is egy öngyógyító folyamatot indít be a szervezetben.

A professzionális Zeneterápiás Élménymasszázst Eufória Masszázsnak is nevezhetjük. Egy Zeneterápiás Élménymasszázs Foglalkozás nem pusztán abból áll, hogy megmasszírozzuk a vendéget, aztán úgymond "sorsára hagyjuk” és jöhet a következő.

A teljességre törekedvén minden foglalkozás egy kb. 15-30 perces ismerkedéssel és ráhangolódó beszélgetéssel kezdődik. Ezt követően történik meg maga a kezelés, utána pedig egy forró tea melletti kb. 15- 20-perces közös élményfeldolgozás alkotja a foglalkozás befejező részét, mely kötetlen beszélgetést, igény szerinti életmód tanácsadást, valamint az aktuális aktivitást és érdeklődést figyelembe véve különböző közös egyéb mozgás- és
légzés-koordinációs egészségvédő gyakorlatokat tartalmaz, melyek segítenek "visszatérni"; a hétköznapi tudatállapotba.

A kezelés tetőtől talpig olajjal történik, a kezelés utáni levezető teázáshoz, beszélgetéshez és gyakorlatokhoz azonban ajánlott kényelmes ruhában jönni, vagy váltó ruhát hozni.

S mitől válik ez „intuitív„ masszázsterápiává?

Mivel a foglalkozást egy ráhangolódó beszélgetéssel, konzultációval kezdjük, mintegy „feltérképezve” a kliens pillanatnyi lelki állapotát, erre alapozva alkalmazom majd a zeneterápiás kezelést - az intuíciómat követve .

A kezelés ára: 10.000 Ft/90 perc

Mészáros Lia
Önismereti életvezetési mentor, théta konzulens, wellness tréner, holisztikus masszőr
Bejelentkezés: (+36)202998030; lelekrozsa@gmail.com

Vissza