Női önismereti műhely

Nők egymás között életről, nőiségről, önmagunkról

A Női Önismereti Műhely célja, hogy minél többen legyünk, akik változtatni vagy fordítani szeretnének az életükön, az éppen aktuális sorshelyzeten. Ha részese akarsz lenni egy jó kis közösségnek, amihez mindenki azt teszi hozzá, amiben a legjobb kölcsönösen segítve egymást abban, amire épp szüksége van, akkor itt a helyed!

Mit jelent NŐNEK lenni?

Hogyan éljük meg nőiségünket, mi rejlik női szerepeink, álarcaink, a színfalak mögött? Egyfajta belső utazással keressük a választ és egyben a megoldásokat is kötetlen beszélgetés, egymásra hangolódás, „csoport terápia” keretében.

Sokszor elrejtjük igazi énünket még önmagunk elől is – tudatában sem vagyunk cselekvéseink, életutunkban lejátszott játszmáink belső, rejtett tartalmával. Mi indikálja az éppen aktuális döntéseinket, párválasztásunkat, irányváltoztatásunkat? Miért ismételjük önmagunkat, kudarcainkat szüntelen akár évtizedeken át is ugyanazon klisé szerint? Mind ezek feltárása, az aktuális problémák és elakadások miértjének feloldása a műhely elsődleges célja. Akár csak kötetlenül megosztva egymással élményeinket, tapasztalatainkat, napi gondjainkat, kérdéseinket, mely már önmagában is egy fél gyógyulást jelenthet.

Hétről-hétre haladunk tovább az aktuális téma, probléma megéléseire, tapasztalataira, kérdéseire építve az alábbi témákban:
 női szerepek megélése
 párkapcsolati problémák
 a társ, mint tükör / párkapcsolat pszichoszomatikája
 női egész-ség ; életmód tanácsadás
 a női princípium megélése – a belső NŐ kibontása
 női arcehtípusok megélése a mindennapokban
 a tükör törvénye életünkben
 női önmegvalósítás, önérvényesítés
 tudatosság szemléletváltással - a sikerkód alkalmazása
 anyagi biztonság megteremtése, pénzügyi jövőtervezés
 munkaorientációs tanácsadás
 és mindaz, amit TE SZERETNÉL, AMIRE NEKED SZÜKSÉGED VAN!!!

Alkalmanként szemléletfejlesztési, tudatossági videókkal , előadásokkal is bővítjük a műhely foglalkozásokat .
Ha csak arra vágysz, hogy iránymutatást kapj a nőiséged megélésére, vagy vonzóbb, „dögösebb”, érzékibb Nővé válj – erre is van lehetőséged! Személyre szabott stílus és sminktanácsadással segítünk. Amennyiben életmód változtatás előtt állsz, akkor ebben kapsz útmutatást.

Várunk szeretettel! Kérdezz, szólj hozzá bátran! Segítünk !!!!

A magam részéről önismereti - életviteli segítőként a saját tapasztalataimat teszem hozzá a nőiséggel, női önmegvalósítással, családi szerep vállalással, "életben maradással", jövőkép tervezéssel kapcsolatban .

Abban bízom, hogy kapsz olyan segítséget, amivel már tovább tudsz lépni az aktuális problémádon, elakadásodon , vagy csak választ kapsz arra, ami épp foglalkoztat!

Csatlakozz és tedd hozzá Te is, amid van! Vedd ki, amit szeretnél!
Kérdezz, szólj hozzá és épüljünk együtt!

Mészáros Lia
Önismereti életvezetési mentor, théta konzulens, wellness tréner, holisztikus masszőr
Bejelentkezés: (+36)202998030; lelekrozsa@gmail.com

Vissza