Érintés szívtől szívig

ÉRINTÉS SZÍVTŐL SZÍVIG – Finom érintések, mozdulatok, lélekzet. Amit megtapsztalhatunk, az a szeretet, elfogadás, feltételnélküliség, tökéletesség, áramlás, szárnyalás, lebegés, boldogság – és bármi, ami Benned születik.

INTEGRÁLT LOMI LOMI

A Tradícionális Lomi Lomi testmunka egy ősi Hawairól származó rituálé, ahol a szellem jelenlétében megtörténhet a test és a lélek találkozása. A teljes testkezelés 1,5-2 órás folyamat, amit egy kifinomult női energia tart fent. A résztvevők átérezhetik a teremtés női energiájának óvó-védő, átölelő minőségét, megtapasztalhatják, milyen az, mikor tökéletes elfogadásban, biztonságban és szeretetetben részesülnek. Ez az átélés, különösen ismételt megélés esetén, intenzív harmonizáló és gyógyító erővel bír az ember hétköznapi működésére, lelkiállapotára, életérzésére.

NEVEM Ziger Erika. Foglalkozásom angol szakos nyelvtanár és bölcsész. Nagyon szeretem a munkámat, hivatásom a gyermekekkel való foglalkozás. A kiteljesedést, a feltöltődést keresve számos önfejlesztő, oldó, a test-lélek-szellem egységét tapasztaló és gyógyító technikával foglalkoztam az évek során. Aztán az úton egyszer csak szemtanúja voltam egy Lomi Lomi masszázsnak. „Ez az!”, kiabált bennem az érzés. A munkám mellett keresem a lehetőségét, hogy e csodálatos rituálé varázsát és gyógyító erejét megosszam másokkal is.

Várlak szeretettel! Gyere, ha érzed a hívást.

Tel: (+36)306844341
e-mail: sicamore88@gmail.com

Vissza