Magkontroll Jòga - Tantrikus Kontinencia

Jobbá szeretnéd tenni az életed? Több energiára, nagyobb kreativitásra, szikrázóbb intelligenciára vágysz?

Akkor a Tantrikus Kontinencia pont neked való! A tantrikus és a taoista hagyomány már évezredekkel ezelőtt rájött, hogy egy férfi számára milyen hatalmas előnnyel jár ha megtanulja uralni az energiáját úgy a mindennapi életben, mint a hitvesi ágyban.

A tantrikus szeretkezés feltétele pedig, az interneten keringő téveszmék ellenére, az úgynevezett nemi folytonosság. A férfi képes egy szeretkezés alatt többször átélni az orgazmust, anélkül hogy magömlése lenne. A legtöbb nőnek (kivételekkel) ez sokkal könnyebben megy, a férfinak egy „kis” előzetes edzés szükséges, hogy „újratanulja” a teste működését.

A Tantrikus Kontinencia a medence zóna izmainak (anális záróizom, húgyúti záróizom, szemérem-farokcsonti izom, pénisz tövében/csikló és a hüvely tövében elhelyezkedő izom) teljes fizikai kontrollját jelenti. A nemi szekrétumok visszatartásán túl magában foglalja a szerelmi aktus utáni altesti vérbőség megszüntetését. Ezt inverz jógapózok, izomösszehúzások és légzőgyakorlatok segítségével lehet elérni, az ember finomenergetikai (szubtilis) testében működő pránikus erők mentális irányításával kiegészítve.

A Kegel és egyéb, PC-izom összehúzó gyakorlatok már évszázadok óta bevált módszerek a kínai szexuális kultúrában, melyekkel az orgazmust, magömlést vagy éppen a menstruációt is szabályozni lehet. Az amerikai szerzők által leírt ESZO-ban (Elnyújtott Szexuális Orgazmus) vagy Karezzában (dédelget szóból) alkalmazott Coitus reservatus azonban csak egy ugródeszka a maithunában (tantrikus egyesülés) alapvető multiorgazmusos képességhez…

Elárulok egy meglepő dolgot: ezt jelenleg SEHOL SEM tanítják Magyarországon! Ahol 15 évig jógázni tanultam, ott volt anno néhány ilyen szeminárium. Majd utána hamar rájöttek, hogy nem éri meg nekik, ha az emberek ezt gyorsan megtanulják. Ahol meg azt tanítják, hogyan spricceljenek a résztvevők minél nagyobbat, annak a szellemisége a tantrától távol áll...

Szóval, ha meg akarjátok tanulni a TANTRIKUS KONTINENCIÁT, nemcsak olvasgatni róla, akkor szóljatok! Megmutatom a kapcsolódó jógagyakorlatokat, a medence zóna izmainak energetikai módszerekkel kombinált edzését és azt is, hogy miként lehet ezt a leghatékonyabban a mindennapok részévé tenni... Ismerősöknek ajánlani is ér!

A Magkontroll Jòga & Tantrikus Kontinencia című e-kiadványom is jár a konzultáció mellé...

Kapcsolatfelvétel: kalman.andras.oszlar[kukac]gmail.com
#magkontroll

Vissza