Tarán tanítás, Közvetítés

Sokat hallottuk már és igen elterjedt lett az „egó” szó, egyre inkább nem csak spirituális körökben. A megtapasztalás, a felébredés és még jó néhány kifejezéssel együtt mindennaposakká váltak – és ezzel nincs is semmi baj. Ám éppen emiatt, nagyon sokan, ha ezeket meghalljuk, sarkon fordulunk és a fülünk, szívünk bezáródik.
Ezek a dolgok teljesen természetesek, semmi „földön túli” nincsen bennük, és én azt szeretném, hogy mindenki számára érthetőek, átláthatóak és megélhetőek legyenek.
Ha kézzel fogható megoldást keresel, amivel Te magad is tudod irányítani az életed és minden misztikától mentesen hallani róluk, akkor tisztelj meg a bizalmaddal, hívj!

Tarán®-nal a változásért!

Ha olyan módszert keresel, amivel szinte játszva, küzdelmek nélkül tudsz változtatni az életeden, szeretettel ajánlom figyelmedbe a Tarán®-t.
A Tarán® (ejtsd: tárán) egy saját fejlesztésű, egyénileg kiépített módszer, amelyben egyaránt jelen vannak meditációs, légzéstechnikai és mozgástechnikai elemek.
Az élet legkülönbözőbb területein tudod alkalmazni, szinte játszva, rendszeres gyakorlással gyorsan tapasztalhatod meg a változásokat, és azt is megtanulhatod, hogyan lehet stabilizálni az elért eredményeidet.
Egy alkalom 30-60 perc között van.

Közvetítés

Már egész fiatal korom óta éreztem, tudtam, hogy a világ több annál, mint amit látok, mint amiről azt hiszem, hogy körülvesz, és hogy az érzékelés sokkal több a tanult vagy hagyományosnak mondott érzékszervek használatánál. Gyakorlatilag az egész életemet kisérte ez a „jelenség” vagy érzés, de mivel nem értettem, mi is történik velem, kitartóan kerestem az, aki / ami magyarázatul szolgál nekem minderre.
Aztán néhány évvel ezelőtt megtudtam, tisztánlátásnak nevezik azt, ami velem történik. Nagyon röviden, ez egy olyan szellemi kommunikáció, amelynek segítségével azt az adott információt lehet átadni valakinek, amire éppen szüksége van.
Rájöttem, hogy ezt a képességet mások segítségére is tudom fordítani, hogy olyan megoldásokat kaphatnak és láthatnak meg, ami „tisztába teheti” a körülöttük történő dolgokat, és elfogadni, megérteni is képesek ezeket, s megtudni, mit is kell azzal kezdeni (ha kell).
Nekem is meg kellett tanulnom kérni és elfogadni segítséget ahhoz, hogy tisztán lássam és tudatosan felismerjem az életem körülményeit. Teljesen rendben van, ha elakadsz és úgy érzed, iránymutatásra van szükséged ahhoz, hogy tovább haladj.
Párkapcsolat, szexualitás, pénz, karrier, munka, szülő-gyermek és emberi kapcsolatok általában, egészség, és bármi olyan terület, amiről most talán úgy érzed, elakadtál.

Látogass el a honlapomra bővebb információért, vagy hívj a lenti telefonszámon.
Szeretettel várlak.

http://gabrizvital.com/
+36-70-424-3304

Vissza