Grabovoj Számsorok – Új Tudati, Lelki Technológia

GYÓGYÍTSD MAGAD, TÁRSAD, GYERMEKED, SZÜLEID, BARÁTOD… A GRABOVOJ SZÁMSOROK SEGÍTSÉGÉVEL!

DR. GRIGORIJ GRABOVOJ, a világ elismerten első számú tudósának tanítása most elérhető Magyarországon is!

- Ki Grigorij Grabovoj? Hogyan működik a módszere?
- Mik azok a titokzatos orosz technológiák?
- Miért ez az emberiség legnagyobb segítő technológiája?
- Hogyan hatnak a számok?
- Hogyan gyógyítsuk meg önmagunkat számsorokkal?
- Hogyan harmonizáljuk életeseményeinket?
- Miért kell fejleszteni tudatunkat?
- Miért a szellemi fejlődés jelenti az utat a gyógyuláshoz és az életeseményeink irányításához?
- Sok-sok GYAKORLAT!

„A CSODA NEM MOND ELLENT A TERMÉSZET TÖRVÉNYEINEK. A CSODA A MI TERMÉSZETRŐL SZÓLÓ ELKÉPZELÉSEINKKEL ÁLL ELLENTÉTBEN.”

„Elérkezett az idő, hogy megváltoztassuk megcsontosodott elképzelésünket a környező világról és annak felépítéséről. A harmadik évezred küszöbén állva ezt mindenképp meg kell tennünk. Ez is kell a megváltáshoz, a megmentéshez.”
Grigorij Grabovoj

Kedves érdeklődő, az alábbiakban néhány gondolatot szeretnénk megosztani abból az orosz tudósok által megalkotott forradalmian új, alternatív, tudományterületek összegzéseként megjelent eszmerendszerből, amely nem kisebb célt tűzött maga elé, mint a VILÁG MEGMENTÉSÉT, az emberi tudat és tudatosság magasabbra szintre emelésével.

„ A VILÁG NEM TEHET ARRÓL HOGY MÉRHETŐ”
(Frecska Ede)

MÉRHETŐ, MEGISMERHETŐ, MEGVÁLTOZTATHATÓ

Igen, létezik egy olyan módszer, amellyel megismerheti csodálatos világunkat, a legparányibb (szubatomi) sejtrészektől kezdve a leghatalmasabb galaktikus rendszerekig, és tárgyi eszközök, bonyolult berendezések nélkül saját képére formálhatja azokat.

GRIGORIJ GRABOVOJ orosz tudós dolgozta ki azokat az eljárásokat, amelyek segítségével, csupán a saját TUDATUNKAT felhasználva

- HELYREÁLLÍTHATJUK EGÉSZSÉGÜNKET,
- MEGVÁLTOZTATHATJUK KÖRNYEZETÜNKET vagy éppen
- RENDEZHETJÜK ANYAGI HELYZETÜNKET,
- HARMONIZÁLHATJUK ÉLETESEMÉNYEINKET.

Az EMBERI LÉTEZÉS valódi és ÖRÖK struktúrájának megismerését kínáljuk, az UNIVERZUM
működésének eddig még nem ismert összefüggéseit.

Grabovoj úgy tartja, hogy az ember az akarat teremtménye – de nem az őt üldöző sors (végzet) áldozata. Az ember szenvedése vagy jóléte – a cselekedeteinek fizetsége. Mindezt pontosan irányítja a Világegyetem matematikai tudattalanja, amelyet Karmának neveznek, Oroszországban pedig Sors névvel illetik.

– KVANTUMFIZIKA VAGY HIT? SEJTBIOLÓGIA vagy HIT?
Mindkettő. Nem kell választanunk, mert mindkettő BENNÜNK VAN, tudomány és természetfeletti egymást kiegészítő és támogató alrendszerek.

A HARMÓNIÁBAN élő ember hitét a tudása táplálja.SEJTREGENERÁCIÓ, ALTERNATÍV GYÓGYMÓDOK, PROGRAMOZHATÓ FIZIOLÓGIAI FOLYAMATOK A TUDATTECHNOLÓGIÁK SEGÍTSÉGÉVEL.

A GRABOVOJ SZÁMSOROK tökéletesen leírják a világ struktúráit, a MAGYAR HAGYOMÁNY pedig évezredek tapasztalatával támasztja alá mindezt. BÖRÖCZ ERIKA a GRABOVOJ Intézet akkreditált oktatója ( http://www.ggrig.com/en/sublicensees ), tudattechnológiai gyakorlatokon keresztül mutatja meg, hogy
- hogyan kezdhetünk egy ÚJ, HARMONIKUSABB, BOLDOGABB ÉLETET,
- hogyan szabaduljunk meg rossz szokásainktól, vagy éppen
- hogyan VÉDJÜK meg magunkat negatív impulzusoktól.

NINCSENEK VÉLETLENEK! – Sokszor halljuk ezt a mondatot.
Most azt is megtudhatja hogy miért!

A GONDOLAT TEREMTŐ EREJE – Most ezt is megtapasztalhatja, és saját fejlődésére fordíthatja!

ISMERJE MEG KÉPESSÉGEIT és az ÖNBEN szunnyadó VÉGTELEN ENERGIÁKAT!

Ha felkeltettük érdeklődését várjuk szeretettel gyakorló óráinkra és szemináriumainkra!

“Ember! Te vagy a Világ! Te vagy az Örökkévalóság! Erőid mérhetetlenek. Lehetőségeid határtalanok. A Teremtő öltött benned testet. Az Ő akarata munkál benned. Szándékát követve alakítod a világot. Benned él a szeretete. Szeress minden élőt, mint Ő, Ki téged teremtett.”Grigorij Grabovoj –

A valóság irányítása

Az orosz gyógyítók legkiemelkedőbb kortárs személyiségeinek egyike a tisztánlátó tudós , Grigorij Petrovics Grabovoj.

Grabovoj 1963. november 14-én született egy kazahsztáni faluban, Bogarában. Már kisfiúként megdöbbentette embertársait azzal az adottságával, hogy képes volt előre látni dolgokat.
Például édesanyja egyszer el akarta szalasztani kerékpárjával a piacra, hogy sajtot vegyen. Amíg az asszony aprópénzt keresgélt, az ötéves Grigorij határozott hangon közölte: semmi értelme, aznap nincsen sajt! Szinte ugyanabban a pillanatban lépett be az ajtón a szomszédasszony teljesen feldúlva, és elmondta, hogy a rendőrség minden árust kikergetett a piacról. Úgyhogy tényleg nem volt sajt.
Hazájában Grabovoj már jóval azelőtt nevet szerzett magának, hogy Nyugaton ismertté vált volna. Először tisztánlátóként, repülőgépek műszaki hibáinak felfedésével és az ezek miatt fenyegető balesetek megelőzésével. A „légi-technika extraszenzoriális vizsgálatának szakembereként” éveken át az volt a feladata, hogy kormánytagok szolgálati repülőgépeinek használhatóságát vizsgálja. Folyamatosan mentális tesztnek vetette alá többek között Borisz Jelcin szolgálati repülőgépét, valamint a „Mir” űrállomást, az amerikai „Atlantis” űrsiklót, a moszkvai metrót és sok egyebet.

Ami pedig igazán rendkívüli: tisztánlátásával tett megállapításai mindig egybevágtak a mérnökök későbbi műszaki vizsgálatainak eredményeivel. Az akkor matematika-mechanika szakos egyetemista valószínűleg előre látta a csernobili atomkatasztrófát is. Körülbelül négy héttel a katasztrófa előtt egész testében remegni kezdett. Látta az atomerőművet, a füstöt, a tüzet, az izzó grafitrudakat és a tömegével ide-oda futkosó embereket.

A látomás három nappal a katasztrófa előtt még egyszer megismétlődött. Akkor tehetetlennek érezte magát, évekkel később azonban kifejlesztett egy kristálymodult, amely állítása szerint egy atombomba-robbanás robbanóerejét is képes a felére csökkenteni. Több kristály együttes használatával a robbanás akár teljesen le is nullázható. Grabovoj weboldalán így ír erről:

„Minden ember feladata, hogy megtanulja irányítani a tudatát. A világon minden rendelkezik információval. Ez megváltoztatható -pozitív irányban -, és akkor a világ is megváltozik, jobbá válik majd. A világban és az ember fizikális testében zajló folyamatok és kölcsönhatások megértésének nyitja az emberi tudatban rejlik. Nem könnyű elvezetni a tudatot a tisztán szellemi energiáig, hogy felismerjük a lélek szintjének tudását. Még nehezebb mindezt látni és valóságosként felfogni. Pedig ez az út – mindnyájunk megszabadulásának útja.”

Ma Grigorij Grabovoj a Nemzetközi Információs Akadémia és az Orosz Tudományos Akadémia tagja. (Ez utóbbi az Oroszországi Föderáció legrangosabb kutatóintézete kilenc tudományos osztállyal, három regionális osztállyal, tizennégy regionális tudományos központtal és számos tudományos és kutatóintézettel szerte Oroszországban. Székhelye Moszkvában található.)
Grabovoj felfedezései szerint bármely tetszés szerinti esemény harmonikus eseménnyé változtatható. A kulcs a célzott összpontosítás, amelynek segítségével képesek lehetünk megváltoztatni gondolataink tartalmát és formáját. Arra a kérdésre, hogy valójában mi az egészség, Grabovoj A megszabadulás technológiája című interjújában így felelt:

„Az egészség a valóság állapota, amelyben az ember és a külvilág közötti kapcsolat a lehető legharmonikusabb. Az egészség azonban nem csupán fizikális állapot. Ugyanúgy erkölcsi, mint társadalmi, sőt politikai jelenség is. Az egészség azoknak a kapcsolatoknak a rendszere, amelyben az egészséges test létezik.”
Grabovoj mélységes megértést tanúsít az isteni megnyilvánulás iránt, amelyből „az általános megszabadulásról, a harmonikus fejlődésről és a globális katasztrófák megakadályozásáról” szóló tanítást kifejlesztette. Rendkívüli gyógyító képességei Nyugaton is egyre népszerűbbé teszik. Ezek közül is két rendkívüli tudati eljárást emelnénk ki: az egyik a „gyógyítás számrendszere”, amely nagyjából ezer, emberi gyógyításra, a valóság irányítására és ideális állapotába történő visszavezetésére, normalizálására alkalmas számsort tartalmaz. A másik: a gyógyítás szellemi eljárásmódjai, főként az általa kifejlesztett, szervek újjánövesztésére szolgáló módszer.
(Rejtélyek Szigete)

Vissza