Natúr jóga

Egy izgalmas, érdekes felfedezésre hívlak, ahol a természetesség összekapcsolódik a tudatos Én-eddel…

Információ: (+36)306844341

Lazaság, mozgás, lecsendesedés, megnyugvás, ösztönösség, elengedés, felszabadultság, szabadság….ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni az eddigi megélésemet a natúr jóga programokon. Várok mindenkit sok szeretettel.

És ami a legfontosabb! Kezdő, felszabadult, vidám jóga-mozgás-meditációs alkalmak lesznek…

NATUR JÓGA –TORNA-MOZGÁS….a test –szellem-lélek élménye

További időpontokról érdeklődj!

ALAPVETŐ SZABÁLY! CSAK NATURISTA SZEMLÉLETŰ, ÖN MAGÁT, ÉS TÁRSAIT MEZTELENÜL ELFOGADÓ EMBEREKET VÁRUNK, KIK TISZTELETTEL TUDJÁK KEZELNI A MEZTELENSÉGET. / egyéb szabályok alább /

HÖLGYEK ÉS URAK!

MERJ VALAMI ÚJAT, MÁST KIPRÓBÁLNI!

Engedd meg magadnak, hogy itt légy és légy Hálás érte! A Hála a Szívedben megsokszorozódva hull rád.
Engedd meg magadnak, hogy a test lélek szellem hármas egysége egy pillanatra megérintsen.
Engedd meg magadnak a mozgás, a vidámság, a te saját erőd erejét a jóga erejével.
A jóga célja, hogy lecsendesítsük az elménket, ezt mi meztelen Ön-valónkban tesszük.

Benne: Könnyített, kezdő Hatha jóga, / Gerinc jóga, Kundalíni jóga, Etka –anyó jógája, CsiKung , pilátes elemekkel, meditációkkal, hangtálas rezgésekkel / aztán lesznek nehezebb részek is, Napüdvözletek , Holdüdvözletek, Öt tibeti rítus….Flow részek illetve olyan jóga programok amikor több időt szentelünk a megfigyelésnek és PÁROS jóga.

Mindig más lesz az óra menete, jellege. De egy biztos, vidám, felszabadult, kötetlen, laza, elfogadó, befogadó, szeretettel teli légkörben, hogy ne azt érezd ide azért jössz, hogy megfelelj, erődön felül teljesíts. Hanem a mély és felszabadult részek segítenek megnyugodni, feltöltődni, kapcsolódni Ön-magadhoz, megpihenni Ön-magadban, Ön- magadra figyelni meztelen valóságodban egyrészről, másrészről élvezni a szabadságot.

Mindig alkalmazkodom a csoport összetételéhez a gyakorlatok kitartása, erőssége, ideje szempontjából.
Hát én ezt ajánlom neked…

Kezdőknek, fiatalnak és idősnek egyaránt bátran ajánlott!

Jógákról kicsit bővebben:

A jóga torna programok…
Laza, vidám, könnyed, felszabadult, egy a fontos ! Egy programon belül többféle irányzatot ötvözünk majd és mindig más elemekkel bővítve, változatosan.
Relaxációs zenére, kundalíni mantra zenére, élő hangtálas rezgésekre, illetve a levezető meditációban mély, gyógyító, útmutató szavakkal.
A programok, olyan gyakorlatok sorából állnak, melyek segítenek eltávolítani az energia szabad áramlását gátló blokkokat a testből és tudatból, edzik a tudat összpontosítási képességét, s így elősegítik test-lélek-szellem egészséges állapotának helyreállítását és fenntartását.
Az óra menete: pl . a Hatha jógánál

- pár perc ráhangoló meditáció
- átmozgatjuk a lábadtól kezdve a csípőn át a fejtetődig minden porcikád
-a „sterssz-zónára” a vállak és medencék területére is koncentrálunk, ahol az energia hajlamos a pangásra
-minden mozdulatot összehangolunk a levegővétellel
- a jóga pózokat kevés ideig tartjuk ki, egy- egy gyakorlatot addig csinálunk míg jól fog esni
-két gyakorlat között befelé figyelünk, megfigyelünk
-pár perc levezető meditáció
A ” Ha- tha ” -a Nap és a Hold. Ennek a két ellentétes energiának a gyakorlása lévén, hozunk harmóniát, nyugalmat a testünkben. Mindennapi feszültségeinket hátrahagyjuk és megpróbálunk könnyed, laza ászanákat végezni.
Kundalíni jóga
/ csak bemelegítő, egy –egy csakrára kiterjedő illetve levezető meditációs gyakorlatok, kyrak lesznek /
A kundalíni jóga a jógák királynője
Magát az életet jelentik. Képesek megváltoztatni az Életed, azáltal, hogy Ön-magadban felfedezed a belső Tűz-ed a saját energiád érzékelése a Légzésed által.
A kundalíni jóga megfiatalít, erővel, tölt el.
Egyszerűnek tűnő gyakorlatok, ám mégis kitartást, összpontosítást , összhangot igényel.mely tested minden részét megmozgatják, szétfeszítik, magasságokba emelik..majd megnyugtatják.

Megpróbálunk a testünkön felülkerekedni és egy Más, nyugodtabb világba érkezni.
Gyakorlatokat szigorúan a légzéssel együtt, végezzük! / tűzlégzés / Kérlek, erre figyelj, mielőtt a csoporthoz csatlakozol.
Bármikor, bármely gyakorlatot abba lehet hagyni. A tested ezt jelzi neked.
Gerinc jóga:
Kimondottan a gerinc javításán, nyújtásán, lazításán lesz a hangsúly…álló és sok fekvő gyakorlatokkal
A Gerincjóga modern mozgásrendszer, amely a jóga speciális testhelyzeteit használja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítására. Biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épül.
Napüdvözlet vagy Szúrjanamaszkára:
Jótékony hatásai megmutatkoznak a napi gyakorlás által: rugalmassá teszi a gerincet és az ízületeket, a mozdulat és légzés összhangja által erőteljes tisztító hatása van a légzőrendszerre és az egész testre. A folyamatos mozdulat hatására felgyorsul a prána (életerő) áramlása, ezáltal megszünteti az energiablokkokat.
Holdüdvözlet vagy Csandra Namaszkár
Ez a sorozat elősegíti, de igényli is az erőt, a kiegyensúlyozottságot, segíti a tudatosságra ébredést. Energetizálja és feszültség-mentesíti a gáti területet. Egyensúlyozó, oldalra döntő és csavaró ászanákkal erősít, és segíti a mentális kiegyensúlyozottságot is.
A légzés-mozgás szinkron, a nyugodt légzéssel együtt történő folyamatos mozgásáramlás a nyugtató, lecsendesítő, hold jellegű energiákat ébreszti fel a testben.
Öt tibeti rítus
Csakrákat harmonizáló, energetizáló, egészségmegőrző öt „haladó „ gyakorlatból áll.
Etka –anyó jógájáról azt kell tudni, hogy ez is mint minden más jóga, a szellemi,-fizikai erőnlét javítását szolgálja, gerinc és ízületi problémákon, testtartás javításán szeretne segíteni a légzés harmonikus összekapcsolásával.

Szeretettel várlak egy laza, felszabadult jóga programra!
Bármikor becsatlakozhatsz majd. Ám, kérlek, érkezz időben mindig.

FONTOS! JÓGA MATRACOT VAGY POLIFÓMOT HA TUDSZ, HOZZ MAGADDAL! Ám! NAGYON FONTOS! TÖRÜLKÖZŐ MAGAD ALÁ!

/ ha épp kedved támad munka után jönni és nincs nálad sem jóga matrac, se törülköző. Gyere! A Hétholdház biztosít neked ! Zuhanyzási lehetőség van. Fűtés, meleg, jó levegő, higiénikus környezet, félhomály, spirituális környezet garantált.
Teára a program végén vendégem vagy.

A program adománya: 3500 ft / fő

Pároknak: 6000/ pár

A tér befogadó képessége miatt a létszám maximalizált. Ezért jó lenne tudni időben ki az, akire lehet számítani. Kérlek, jelezd felém, itt , emailben, sms-ben.
Előtte igyál, keveset egyél.
A NEMEK ARÁNYA NEM MÉRVADÓ, A PROGRAM NEM KOEDUKÁLT.
TÖBB ÉVES TAPASZTALAT UTÁN ,VANNAK BEVÁLT TECHNIKÁK, HOGY A HÖLGYEK IS JÓL ÉREZZÉK MAGUKAT. / és ne „ kukkolásos jóga „ kerekedjen ki az egészből …bocsánat de ezt tisztázni kell /
FONTOS!
Meztelen jógázás házirendje:
1. Bármiféle ruházat (fehérnemű, póló, fürdőlepedő, stb.) kizárólag csak akkor viselhető, ha ez egészségügyi szempontok miatt van. Egyéb esetben csak viselhető ruházat, ha a résztvevők ezt közös beleegyezéssel bizonyos gyakorlatok idejére elfogadják.
2. Mindig tegyél magad alá törölközőt vagy matracot, ha leülsz és a gyakorlat idején is azt használd.
3. A szexuálisan kihívó magatartás a jógázás alatt TILOS!
4. Alkoholos állapotban érkezni a jógázás idejére a programról való kizárást eredményezi.
5. A házirend megszegőjét a Hétholdház – natur jóga, szervezője felszólíthatja a távozásra, aki a felszólításnak köteles eleget tenni.

Hölgyeim és Uraim mutassuk meg, hogy milyen az mikor felszabadultan, a test -lélek-szellem jegyében megnyílsz!
Bármily kérdés van, szívesen állok rendelkezésre.

Magamról: 45 éves fiatalos, lendületes, nyílt, őszinte, optimista szemléletű, spirituális szellemiségű anyuka vagyok. Néha olyan elvarázsolódott művészlélek, néha meg „szürke kis egérke” , vagy épp hisztis nőci, hódító démon. Szóval minden, mi Ember!
Két lábbal állok a „Földön”, de érdekel minden, miben megtalálom a Szabadságomat s az Utamon előre visz.
A jógával három éve foglalkozom és egy NaVKE-s élményfürdőzésen vezettem először sikeres jóga –mozgás , torna órákat. Majd több felkérés érkezett más naturista közösségektől is. Ki merem jelenteni, hogy az emberek lelkesen jönnek és gyakorolnak velem, amiért én nagyon Hálás vagyok!

Semmilyen tan, felekezet, gyülekezet, egyesület elkötelezettje nem vagyok, magam Útját járom.

Mirjam/ írónő és spirituális segítő/ jóga, tantra csoportok, masszázs

Vissza