Deeksha energia átadó programok

A deeksha (ejtsd: diksa) szanszkrit eredetű szó, jelentése: áldás.

A deeksha hozzásegít egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez, melyben harmonikusak, rendezettek a kapcsolataid, testi, lelki, szellemi egészségben és bőségben élhetsz, a benned lakó fénnyel, a saját hited szerinti isteniddel való személyes, bensőséges kapcsolatot megtapasztalva. A deeksha a tudatosság fejlődését eredményezi és természeténél fogva kezeli a spirituális ébredést gátló problémákat.

A deeksha (vagy Egység Áldása, Egység Megtapasztalása) a közvetlen átadása, közvetítése az isteni szeretet-intelligenciának, a mindent létrehozó szent erőnek, ami segítségével kivirágzik a szív és nő a tudatosság. Ez a folyamat átalakulást eredményez a felfogásban és az érzékelésben, miáltal megszűnik az „én”, mint egy elkülönült létező illúziójának érzete, és megtörténik az egység tapasztalása mindennel.

A deeksha megszabadítja az érzékeket az elme állandó, zavaróan befolyásoló hatásától, így a dolgokat tisztán, valóságosan, torzításmentesen érzékeljük és spontán, ok nélküli szeretetet, örömet, békét és belső csendet érzékelünk. Megszünteti az ismétlődő, negatív viselkedésmintákat, feloldja a traumákat, melyek energetikai és sejtszinten eltárolódtak, valamint elősegíti a mély érzelmi és fizikai gyógyulást.

Végül a folyamat elvisz minket a magasabb, felébredett tudatállapot folyamatos tapasztalásának állapotába, ahol minden személyes szenvedés megszűnik.

A deeksha átadása történhet érintéssel (a deeksha-adó vagy más szóval áldásadó a kezeit a fejedre helyezi), vagy szándék közvetítésével, érintés nélkül, akár nagy távolságokra is (ez utóbbi az ún. szándékdeeksha). A tapasztalat sokféle lehet az áldás befogadása alatt, melyek lehetnek intenzív vagy enyhe tapasztalások is, és az is lehet, hogy akkor az adott pillanatban semmit nem érez az egyén. A hatás akár több óra vagy nap múlva is jelentkezhet. Bármit is tapasztalsz, amikor deekshát kapsz, biztos lehetsz benne, hogy a felébredés folyamata elindult. Ez a folyamat mindenkinél tökéletesen személyre szabott, ami bizonyos idő elteltével vagy akár hirtelen a teljes Felébredés és Egység állapotába vezet.

A deeksha energia isteni ajándék: az iker avatárok, Sri Amma és Sri Bhagavan adománya az emberiségnek.

Forrás: Egység Egyetem, India

Vissza