ThetaHealing® terápia Narayana energetikai kezelés

A ThetaHealing® terápia az életünket korlátozó hitrendszereket, blokkokat oldja és újraprogramozza azokat.

Egy mély meditációban az Théta agyhullám állapotában elérjük azt a pontot, ahol az agytevékenység lelassul, intuitív képességünk felerősödik és hozzáférünk a tudatalatti mélyebb rétegeihez.

Közösen beazonosítjuk a negatív tudatalatti hiedelmeket, újra programozzuk a megfelelő pozitív gondolatokkal, megerősítésekkel.

Ezen a szinten olyan tiszta gondolatok, képek, érzések formájában érkeznek a válaszok a problémára, amelyek könnyen érthetővé teszik azt és egyben a megoldáshoz is hozzásegítenek. Ezek segítségünkre vannak gyógyulásban, a vágyott életminőség elérésében, a párkapcsolattal, önérvényesítéssel, bőség megvalósításával kapcsolatos feladatok megoldásában.

A kezelés során csatlakozunk a Legmagasabb Tudathoz, a Forrás Energiához - ahol lehetővé válik a korlátozó hitrendszer újraprogramozása, a blokkok eltávolítása, a kívánatos változtatás elérése.

A ThetaHealing® nem kapcsolódik semmilyen valláshoz, azonban fontos, hogy megértsd, hogy létezik egy olyan rajtunk kívül álló erő, magasabb tudatosság, ami mindent irányít. A változások lehetnek finomak, vagy drámaiak. Minél mélyebbre sikerül ásni a megváltoztatandó témában, esetleges traumákban, félelmekben, annál
nagyobb változás történik a kezelés hatására.

A módszer segítségével újraépítheted az életed, s megkapod azokat az eszközöket, melyekkel régi, negatív mintákat szabadíthatsz fel, s a helyükbe újakat, pozitívakat ültethetsz, hogy harmóniát, és egyensúlyt teremthess önmagadban.

A másik módszer, amit használok és közel áll a szívemhez, a Narayana energia.Indiából származik, jelentése: „Istennek azon formája, mely minden emberi szívben jelen van.\"

Ez egy holisztikus gyógymód, általa létrejön a test, a lélek és a szellem harmóniája, segíti a tisztánlátást és az intuíciót. A gyógyulás az Isteni szeretet energiájának áramoltatásával történik. Ez az energia jelen van az egész Univerzumban és ráhangolódással összeköttetésbe kerülünk vele, amely során felébreszti a bennünk rejlő Isteni szeretet öngyógyító erejét. A Narayana egy intelligens energia, ami oda áramlik, ahol erre a legnagyobb szükség van.

Kezeléskor az energia többletek elvezetődnek, az esetleges energia blokkok feloldódnak és az energiahiányos területek feltöltődnek. A Narayana beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, támogatja az immunrendszer működését, hatékonyan segíti az ellazulást, az önmagunkra, befelé figyelést.

Harmonizál, felfrissít, gyógyít. Ez egy tisztító, nyugtató, energetizáló, stresszmentesítő kezelés, ami segít az egészség megőrzésében, lelki problémák, érzelmi nehézségek, valamint a stressz feloldásában.

A kezelést végzőn keresztül áramlik a Narayana-energia a klienshez. Nincs semmilyen előre eltervezett mozdulat, minden automatikus, ahogy az isteni energia vezeti a kezelő mozdulatait. A kezelés időtartama általában 20-30 perc, ez alatt megtörténik az adott pillanatban megfelelő mennyiségű, és minőségű energia átadása, valamint az kliens teste rezgésszámának harmonikus és egészséges helyreállítása, feltöltése. Ekkor a kezelés automatikusan leáll. Tisztítja, feltölti, energetizálja az aurát és a csakrákat, kiegyensúlyozottabbak és békésebbek leszünk általa, megerősíti a harmóniát környezetünkkel.
környezetünkkel.

Gajdos Orsolya
ThetaHealing® terapeuta, Narayana energetikai terapeuta
+36 20 915 8539

Vissza