Access Testkezelések

Access Testkezelések

A másik nagyon hatékony módszere az Accessnek a testkezelések.
A tested egy érzéki, érzékelő organizmus. Te és a tested, egyedi módon érzékelve, tudatában vagytok mindennek. A tested arra lett tervezve, hogy a megtestesülésed tudatosságát adja neked, a körülötted lévő világ energiájáról való tudatosságot. Meg van a képessége, hogy egy nagyszerűbb megtestesülés lehetőségének tudatosságát adja. De ehelyett, ebbe a valóságban inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá.

Hajlandó lennél egy más valóságot megélni a testeddel?

Végtelen lények vagyunk

A testedként azonosítod magad? Ha a testeddel azonosítod magad, és azt hiszed, hogy csak ennyi vagy, akkor lekorlátozod, hogy mennyire kiterjed lehetsz, olyan mértékre, amekkorának a testedet érzékeled, és nem engeded meg, hogy többet tudjál. Az igazság az, hogy végtelen lény vagy és van egy tested.

Hunyd le a szemed és találd meg önmagad külső határait. Mint egy végtelen lény, és nem mint test. Meg tudod találni a külső határaidat- vagy bármerre nézel, ott találod magad? Most nyisd ki a szemed, és tarts meg ezt az éberséget…. A tested van benned, vagy te vagy a testedben? A tested van benned! Ha azt választod, hogy ez a térűr vagy folyamatosan, akkor nehéz lesz fenntartani a megszilárdultságot és az összesűrűsödöttséget, ami hatással van a testedre.

Azzal, hogy kérdéseket teszel fel és mint a térűr teljessége választasz, megnyílik számodra a lehetőség a testeddel az élettel és a valósággal való egység-közösségre. Az által, hogy ennek a kapacitásaként működsz, megnyitod az ajtót a végtelen lehetőségekre. Valahányszor az éberséged összehúzod kisebbre, a választásaid exponenciálisan korlátozottabbá válnak! Legtöbbször a fájdalom,amit érzékelünk tudatosság, amit a testünk ad nekünk, amit nem vagyunk hajlandóak meghallani, és összehúztuk, nem az térűr teljességeként tágultunk ki.

A tested egy érzéki, érző organizmus, ami folyamatosan információt ad neked. A tested a téged körülvevő világ energiájáról való éberséget közvetíti neked. Mi kéne ahhoz, hogy úgy érzékeljük az energiát, ahogy van?

Mi van, ha ezek az éberségek ajándékok a testedtől?

Mit tesznek a testkezelések:

- Feloldja a programozás, ami visszatartja a dolgokat a változástól
- Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra
- Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra
- Táplálja azt a potenciát, hogy végtelen lényként érzékelsz, tudsz, létezel (megélsz) és befogadsz
- Lehetővé teszi, hogy egyedi hozzájárulás katalizátor legyél a változáshoz, ami meg tudja változtatni a bolygót

A Tudatosság ellenes antitestek oldása Testkezelés:

Bizonyára tapasztaltad már az életedben, hogy léptél volna előre a tudatosságba, és választottad a fejlődést, de azt érzékelted, hogy valami visszahúz, és nem hagy előrébb lépni. Ezek a dolgok lehet, hogy fizikai szinten jelentkeztek, mint például akkor lettél pont beteg, mikor állásinterjúra voltál hivatalos, illetve, mikor éppen nagyon fontos dolgokban kellett volna cselekedned, és emiatt lemaradtál dolgokról, mintha a tested, vagy valami szabotálta volna a sikert, az előrébb lépést. Ezek a tudatosság ellenes antitestek nem csak fizikai tüneteket produkálnak, hanem bármilyen olyan "véletlen-szerű" dolgot, ami akadályoz abban, hogy megéld a teljesebb életet. ( Példa: mikor már épp kifizetted az utolsó hitelt és már fellélegeztél volna, hogy végre minden sínen van, mikor elromlott a mosógéped.)

Bejelentkezés : Mohácsi Beatrice terapeuta, facilátor : 06/70/431 5002

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341