Access Consciousness, Bars kezelések

Az Access mantrája: Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva érkezik el hozzám. All of life comes to me with easy, joy and glory.

Az Access ahhoz nyújt segítséget , hogy felismerd azt a csodálatos lényt, aki Valójában Vagy. Az Access nem technikát nyújt arra, hogyan varázsold át az életed. A varázslat TE VAGY! A varázslat annak a végtelen lénynek a megélése, AKI VALÓJÁBAN VAGY.

Mi akadályoz abban, hogy annak a Végtelen Lénynek a tudatára ébredj, aki valójában vagy?

Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerd, hogy valójában csodálatos vagy, magad vagy a MINDENSÉG, és hogy képes vagy az lenni, AKI VAGY, és ez a fantasztikus ÉN, AKI VAGY, folyamatosan fejlődik és nincs határa a Fényének. A behatárolt, korlátozott lény hajlamos arra, hogy gondolatok, érzelmek, érzések, a múltból hozott önkorlátozó hitrendszerek irányítsák. Az Access segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta polaritástól, beszűkült, rögzült nézőpontoktól, bezártságtól, beidegződésektől.

A Barok futtatása az Access egyik rendkívül hatékony eszköze.

- Mik a Barok?

Baroknak nevezzük azokat a pontokat, energiasávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejen. (32 BAR található a fejen.) Ezek meghatározott rendszer alapján történő gyengéd érintésével könnyedén el tudsz engedni mindent, ami akadályoz téged abban, hogy teljes elfogadásban légy.

Az Univerzum mindig meg akarja adni Neked azt, ami a legeslegjobb. Rengeteg ajándékot ad. Ami miatt pedig még sincs meg amit szeretnél, annak oka az , hogy nem vagy elfogadásban, sőt, mi több, ellenállásban vagy.

A fejünkön található energia sávok elraktározzák minden valaha megtörtént, vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, hitünk, elképzelésünk, döntésünk elektromágneses összetevőjét. Vannak sávok a gyógyulásra, a testre, a tudatosságra, az erőre, a kreativitásra, a szexre, a pénzre, a fiatalságra...

Minden ötlet, gondolat, döntés, amit valaha meghoztál gyakorlatilag besűríti az energiát és határt szab az adott terület kapacitásának, megnehezítve ezzel a pozitív változást az életedbe.
Az Access Bars gyors, dinamikus eszköz arra, hogy hatékonyan változtatni tudj az életeden, azzal hogy lehetővé teszi, hogy megnyílj, és minél több mindent legyél képes befogadni az Univerzum ajándékaiból.

Az Access Bars kezelés fekvő helyzetben történik, lágy relaxáló érintések hatására teljes ellazulás áll be, a test és lélek nyugalomba kerül.

Időtartama: 60-90 perc

A kezelés során erőfeszítés nélkül törölhető bármilyen hátráltató tényező az élet különböző területeiről.

Ha Bárjaid futnak, az agyadban tárolt polaritás elektromos kisülései szétoszlanak. Alapvetően a Bars a merevlemez a számítógéped adatbankjában. Mindent itt raktároztál el, az eddigi összes életedből. A Bars kezelésen törlődnek ezek a fájlok, hogy azok soha többé ne lehessenek a fájlaid között.

Amikor a Barjaid futnak, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok, -amelyeket életeken át, illetve gyerekkorod óta futtatsz - hozzáférhetőek legyenek . Jelen leszel az életedben, és már nem a múltból hozott sémákból teremtesz.

Mit adhat Neked egy Bars kezelés, illetve a Bárjaid "futtatása ":

- többé már nem a régi beidegződések vezetnek
- az életedben "jelen vagyok " érzését / már nem az önkorlátozó hitrendszerek, fix, rögzült nézőpontok alapján teremtesz, nem a múlt árnyaiból, hanem immár a Jelen-ből
- olyan érzelmi és fizikai szabadságot tapasztalhatsz meg , amiről még csak nem is álmodtál
- testi-lelki egyensúly , harmónia
- kapcsolataid javulása következhet be
- szó szerint megújulsz
- a gyermekek tanulási képességei ugrásszerűen nőhetnek
- önbizalom, önértékelés képessége, úgy érzed, végre magadra találtál
Már egyetlen alkalom után érezhető a pozitív változás. (Nálam az első kezelés szó szerint drasztikus változásokat eredményezett - a szó pozitív értelmében.)

Pontok:

- pénz-arany
- kontroll
- kreativitás
- kapcsolatok teremtése
- életformák teremtése
- az öregedés pirítója
- remények és álmok
- forma és struktúra
- éberség
- irányítás
- áthidaló Bár
- gyógyítás
- szomorúság
- öröm
- test
- szexualitás
- kedvesség , hála , béke és nyugalom
- kommunikáció
- idő és tér - űr ( time and space )
- újraindítás és újra alkotásra
- manifesztáció kör-idő és tér alagútja

Mohácsi Imola Beatrice terapeuta 06/70/ 431 5002

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341