Belső utazás

Mi a megoldás az elfojtott érzelmekre: Belső utazás - Most kedvezménnyel október végéig! Mohácsi Beatrice terapeuta 06/70/431 5002

KÉMCSŐBE ZÁRT HARAG...- Egy kis tudomány fizikai síkon - összekötve a SPIRITUALITÁSSAL

Elmer Gates professzor a washingtoni egyetem pszichológiai laboratóriumában érdekes biokémiai kísérleteket folytatott.

Kimutatta, hogy az emberi szervezetben lelki hatások, érzelmek következtében mérgek termelődnek. A professzor a következő kísérletet végezte el: cseppfolyós levegő elpárologtatásával ?271 Celsius-fokra hűtött le kémcsöveket, s aztán különböző lelkiállapotban lévő egyének leheltek az üvegcsövekbe. Pár perc után az egészséges és normális lelkiállapotú ember kilégzésének párája színtelen cseppek formájában csapódott le a lehűtött üvegcső falára. De ha a kísérleti alany erős haragot érzett abban az időpontban, a lecsapódó folyadék nem színtelen, hanem barna színű lett, bánat esetén szürke, lelkiismeret-furdaláskor pedig rózsaszín. A csapadéknak természetesen nemcsak a színe, hanem a kémiai összetétele is más és más volt.

A kísérletek folyamán Gates professzornak lassanként elegendő ilyen anyag állt rendelkezésére ahhoz, hogy tengeri malacokkal végezhessen kísérleteket. Amikor a barna anyagot beoltotta a kísérleti állatba, az eleinte rendkívül ingerlékeny lett, majd valóságos dührohamot kapott, fogaival nekiesett a ketrec falának. Gates többször megismételte a kísérleteit, és az eredmények reprodukálhatók voltak. Annak az embernek a leheletéből kiválasztott méreg, akiben erős gyűlölet tombolt, a kísérleti állatokat nyomban megölte.

A professzor megállapította, hogy tíz percig tartó erős gyűlölet elegendő mérget tartalmaz ahhoz, hogy azzal több személyt el lehessen pusztítani. Ez a méreg egyike a legerősebbeknek, amelyet a tudomány ismer. A gyűlölet salakja.

Az ember szervezete felszívja az érzelmek, gondolatok hatására képződő mérget, és így önmagát mérgezi meg vele. Ezek a mérgek éppúgy, mint a hormonok, már a legparányibb mennyiségben is igen hatásosak, és salakként gyülemlenek fel a szervezetben. Valahányszor haragszunk vagy gyűlölködünk, a szervezetünk mérget választ ki. Ezt a mérget kétségtelenül az ellenségnek szánjuk. Azonban az ember ilyenkor önmaga esik áldozatul, ha nem korlátozza rosszindulatú érzéseit. Érdekes dr. Vasant Lad közlése, mely szerint az elfojtott mohóság, birtoklási vágy a szívre és a lépre is hatással lehet, az elfojtott félelem és szorongás a veseműködésre, de megváltoztathatja a vastagbél flóráját is. Ennek eredményeképpen a has a képződő gázoktól felfúvódik és fájdalmat okoz (ezt a fájdalmat össze lehet téveszteni a szív- és májbántalmakkal).

Az elfojtott érzelmek az immunrendszerre is hatnak, és ez allergiás reakciókhoz vezethet (por-, virágpor-, ételallergia stb.).

Gates professzor kísérleteiből az is kiderült, s azt a megállapítását
már sokan igazolták , hogy a jó hangulat a szervezet számára rendkívül
hasznos kémiai anyagokat állít elő, például endorfinokat, amelyek morfinszerű, fájdalomcsillapító vegyületek.

Ez a kísérlet is bizonyítja, milyen fontos az érzelmek szerepe, és az, hogy ne nyomjuk el őket. Ne nyomjuk el? De hogyan kezeljük?

Erre a problémára ad megoldást a BELSŐ UTAZÁS módszere, melyet Brandon Bays dolgozott ki . Ez a módszer meglepően egyszerű technika , amivel ugyanakkor hihetetlenül gyorsan és óriási mértékű érzelmi és testi gyógyulás érhető el Én már 10 éve vagyok tanúja ennek a csodálatos módszernek a hatékonyságának, azóta alkalmazom gyógyító tevékenységeim során.

Brandon Bays saját magát gyógyította meg a módszerével. Mikor méhének kosárlabda méretű daganata 6 és fél hét alatt teljesen visszafejlődött , módszerét másokon is kipróbálta , és kiderült , hogy nemcsak testi , de lelki problémák esetében is csodálatosan működik .
Mindannyian azt hisszük, hogy a külső körülmények bőszítenek fel ennyire, mikor mérgesek vagyunk: az autóvezetés, a forgalom, meg a hírek, vagy a családtagunk, esetleg az anyósunk.

Azt gondoljuk, hogy valami rajtunk kívül álló dolog váltja ki haragunkat, pedig a harag már valójában bennünk él, mélyen elraktározódva.
A külső körülmények csupán megnyomják a gombot, és aktivizálják azt az érzelmet, amely végig ott lapult bennünk. S a haraggomb nem az egyetlen a fegyvertárunkban. Egy sor eltemetett érzelmet tárolunk. A külső körülmények csupán kiváltják, csak aktivizálják azt, ami már régóta bennünk lapul.

Stratégiák, amelyekkel eltemetjük érzelmeinket:

- édességek, zsíros ételek pánikszerű fogyasztása, állandó nassolás
- túlzott alkohol fogyasztás, túlzott dohányzás, és más függőségek
- túlzott wellness dolgok, táplálékkiegészítők túlzott fogyasztása
- munkamánia, folyamatos pörgés, elfoglaltság
- folyamatos TV nézés, internetezés
- megszállott sportolás

Ahhoz, hogy elnyomjuk az érzelmeinket, érzéseinket túl sok energiát pazarlunk, amelyet a test az egészség fenntartására fordíthatna.

Ha úgy érzed, itt az ideje felvállalni az érzéseidet, felvállalni saját magadat, harmóniába kerülni magaddal és a világgal, szeretettel várlak egy Belső utazásra.

Október hónapban kedvezményes áron próbálhatod ki.

Infó: Mohácsi Beatrice terapeuta 06/70/431 5002

Vissza