Páros jóga

Páros jóga - ászanák - meditációk

Te is szeretnéd, ha a kozmikus istennői erők áldása megjelenne a párkapcsolatodban? Jó lenne, ha átjárnák azok az energiák, amelyekkel az Istennők rendelkeznek?
A találkozókon Tripura Szundári spirituális erejét hívjuk le. Ő a szeretet, a kegyelem és a szépség istennője, ezért általa átélhetjük az isteni harmóniát, valamint a szépség megnyilvánulását a teremtett világban. Az istennő szimbólumai a Nap, amely a tudás fényének, a Tűz, amely a cselekvés erejének és a Hold, amely a szeretetnek, mint a létezés gyönyörének a kifejeződései.

Tripura Szundári segít az eksztatikus boldogság megélésében, erősíti a hozzá fordulók párkapcsolatát, fokozza női kisugárzást és mind belül, mind kívül szebbé válhatunk az istennő kegyelme által.

Mit fogunk csinálni párban?
- Miután megérkeztünk, szakrálissá tesszük a részvételt, Isteni minőséget teremtünk és megszabadulunk az ego elvárásaitól.
- Megemeljük a rezgésünket, és magasabb valóságba emelkedünk. Jó, ha tiszta szándék vezérel, és elvárások nélkül tudsz jelen lenni.
- Valódi szakrális teret hozunk létre, hogy aktivizálhassuk az energiát.
- Lecsatornázzuk a kozmikus női erőt.
- Tudatosítjuk magunkban az energiamezőt.
- Feltöltjük a csakrákat kozmikus női erőkkel.
- Ászanákat, jógalégzést, tantrikus jógát gyakorlunk, hogy energetizáljuk a pránikus testünkön át a fizikait és a szellemit.
- Lezárásként ellazulunk és belső energetikai blokkokat oldunk ki jógikus lazítással.

Az eseményeken lehívott kozmikus energia mindig olyan szellemi erőteret hoz létre, amely a női-férfi pólus közötti vonzást is felfokozza. A hölgyekben ébresztett isteni női energia magával hozza a férfiakban a tudatos férfi minőség felébresztését, tantrikus átlényegítő folyamatot aktiválva.
Az esemény szisztematikus felépítésben teszi lehetővé a fizikai-energetikai-szellemi találkozást férfi és nő között. A gyakorlatok erősítik a bizalmi köteléket, segítik egymás elfogadását, lehetővé teszik a lelki kapcsolódás megtapasztalását.

A programok során a fókusz az energetikai megéléseken, tudatos jelenléten és a tudatszint emelésen van.

További információk és jelentkezés: jogaparos@gmail.com

Helyszín: Hétholdház Jógaközpont
(1024 Budapest, Lövőház utca. 24. | Félemelet 1.)
1-es kapucsengő, Hétholdház
Kapukód: 1  1212.

A érdeklődők meghívást kapnak tanfolyamaink értesítési listájára: https://groups.google.com/g/jogaparos
Szükséges megadni: dátum + résztvevő(k) neve és telefonszáma.

Egyéni jelentkezőnek 8.000,- HUF / fő
Párban érkezőknek 6.000,- HUF / fő

Különleges arca a jógának a páros ászanák végzése. Erős energetikai hatásokra lehet számítani, melyek új színt kölcsönöznek a már jól ismert jógagyakorlatoknak.
Ha régóta jógázol már és nyitott vagy rá, hogy kipróbáld a jóga egy új árnyalatát, érdemes belekóstolnod a páros ászanák világába!
Testünk energiaközpontjainak állapota nagy mértékben befolyásolja testi és lelki egészségünket, emiatt nagyon fontos, hogy jó állapotban legyenek.
Ezek a gyakorlatok nagyon erősen energetizálnak és tisztítják, dinamizálják a csakrákat is – főként, hogy ha a gyakorlás közben tudatosan figyelünk a megfelelő csakrára. Érdemes minél hosszabb ideig benne maradni az ászanákban, így a hatás még erőteljesebben érvényesül.

Teljesen más tapasztalat lesz, mintha egyedül jógáznánk, hiszen ilyenkor a két ember energiája összeadódik. Így sokkal erősebben érezhetők a gyakorlatok jótékony hatásai, és teljesen új színeket tapasztalhatunk meg a gyakorlás során. S nem utolsó sorban, ha párunkkal együtt gyakorlunk, akár szexuális energiáink erőteljes ébredését is megtapasztalhatjuk.
A csakrák olyan energiaközpontok a testünkben, amelyek alapvetően meghatározzák energiaszintünket, testi és lelki egészségünket. A csakrák léte csak számunkra, nyugatiak számára tűnik misztikus dolognak, a keleti országok orvosi egyetemein elfogadottnak tekintik létezésüket.

A csakra szanszkrit szó, melynek eredeti jelentése „korong” vagy „kerék”, utalva arra, hogy egészséges állapotban ezekben az energiaközpontokban az óramutató járásával megegyező irányban áramlik az energia.
Kibillent állapotban azonban az áramlás elakadhat, és egy kialakult blokk pangáshoz vezethet az adott területen. Ezt megérezzük életünk adott csakrához kapcsolódó területén és egészségünkben is. A csakrák megfelelő állapota tehát egészségünk egyik záloga.

Csakráink állapotát, vagyis egész energiaszintünket jelentősen javíthatjuk az egyes csakrákra ható jógaászanákkal, valamint úgy, hogy meditációt végzünk az adott csakra mantrájával, vagy vizualizáljuk annak színét.
Erre a Facebook eseményre (https://www.facebook.com/events/413091768038680) adott 'érdekel' vagy 'ott leszek' reakció nem minősül jelentkezésnek. A részvételi szándékot a megadott e-mail címre küldött üzenettel lehet jelezni, amire visszajelzek és megerősítem a foglalást.

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341