Csontkovácsolás nélküli csontkovácsolás

A jelen kor embere teljesen más életet él, mint elődei.

Gerincének alsó szakasza a nyugati életmódot folytatóknak nem kellően erős, energetizált…Oka nem mozog eleget, autóval jár: komfortos életmódot folytat: a test, megdolgoztatva. Ami a méreganyagok felhalmozásához járul hozzá: eltávolításában nagy segítsége a májnak a mozgás. Az sem köztudott, hogy ahhoz, hogy az emésztés normálsan működjön napi minimum 3000 lépést kellene megtenni.

A hólyagját nem akkor ürít, mikor csak akar, hanem ahogy iskolában idomították, ez folytatódik munkájában. Visszatart, hólyagja feszül, hólyagmeridián rendellenességek keletkeznek… Ez által a döntési képessége gyengül…Elnyomja valódi érzéseit, érzelmeit, indulatait tanult reflekciók idomításával (család, iskola, munkahely) szerkesztett: elvárt társadalmi lenyomatát éli a modern ember. Elég csak arra gondolnunk nyugati kultúránkban illetlen az emésztés normális fizikai következményeként létrejövő végbélszél társaságban történő eleresztése…Mint ahogy az elülső nyíláson, a szájon át történő böfögés is illetlen, pedig távoznia kell!

Míg fel nem ébred az életmódjában benne élő szendergéséből…

Gerincének alsó szakasza, ha nem mozog eleget gyenge, nem derékból dolgozik, ülő munkát végez, vagy tv előtt ül, vagy számítógép előtt dolgozik.

A gerincről úgy kell gondolkodni, mint egy hídról, aminek tartószerkezete a csontszövet, inak, izomszövet, az élő anyag. Az ember felegyenesedett a Teremtés-Evolúció következtében, egy két tartópillérű toronnyá vált, mozgása a négyről két tartópillérre: lábra csökkent, aminek tartania kell a irányítórendszerét a test tetején .

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341