Jelzések értelmezése

- a Tarot nagy arkánumának segítségével -

A világ ezer módon jelez nekünk: véletlenekkel, betegségekkel, álmokkal és megérzésekkel, belső késztetésekkel. Mit üzennek e jelzések? Miként segíthetnek lelkünk útját járni, harmóniába kerülni valódi önmagunkkal? Az önismeret mélyebb szintjét jelenti, ha értelmezni tudjuk a jelzéseket, ha rálátunk önmagunk mélyebb rétegeinek működésére.

Tudatunk mélyebb rétegeiben archetípusok, képek, szimbólumok élnek, melyeket még a pszichológia tudománya is ismer és használ. A szimbolikus gondolkodásmód a jobb agyfélteke sajátja, mely a megérzések, sejtelmek, álmok és látomások holisztikus birodalma, ahol lelkünk halk szava szól. Ma ezeket a képességeinket igen kevéssé ismerjük és alkalmazzuk, a racionális, logikus, hűvös és számító ész, a harsány bal agyfélteke domináns használata okán.

Tanfolyamomon a Tarot nagy arkánumának több ezer éves szimbolikája segítségével a jelzések megértését, tudatalattink üzenetét, lelkünk aktuális feladatainak felismerését tanítom meg.

Ez NEM „jóstanfolyam”!

Az önismeret egy speciális módszere, saját tudatunk mélyebb rétegeinek feltérképezése az archetípusok és a szimbólumok segítségével.

A tanfolyam két napos, mert az első napon a szimbólumokkal ismerkedünk
mint az ABC-vel, a második napon pedig az értelmezést tanuljuk meg, mint ahogy a betűk összeolvasása adja ki a szavak értelmét.

Egy biztos: aki eljön, a tanfolyam elvégzése után minden (!) „jóslásformát” használni tud majd (Tarot, angyal vagy arkangyal kártyák, symbolon vagy rúnák, bármi…), mivel érteni fogja minden efféle módszer mögötti azonos lényeget: a jelzést.

Szeretettel várok minden nyitott, és önmaga megismerésének ezen útját is megismerni vágyó, bátor érdeklődőt, akár tanfolyamra, akár egyéni konzultációra is!

Szűcs Cecília
Kronobiológia oktató, életmódtanácsadó

Bejelentkezés: szuecs.cili@gmail.com

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341