Kronobiológia

A kronobiológia - önismeret másként. Vajon a neveltetésünk, környezetünk szabja meg személyiségünket, vagy a velünk született hajlamok, képességek, attitűdök alakítják azt? Örök vita ez, melyben mára az is-is válasz elfogadásáig jutottak a tudósok.

Szüleinket, korunkat, körülményeinket jól ismerjük, hiszen látható. De mi van a bennünk szunnyadó képességinkkel? A lelkünkben élő vágyakkal, a szívünk mélyén lakozó hajlamokkal, adottságokkal, vérmérséklettel? Mik azok a belső, így láthatatlan alapvonásaink, melyeket a környezet formál: elfolyt vagy erősít, elvár vagy hibáztat, alakítva énünket és általa a sorsunkat?

EZT tudja megmutatni a kronobiológia módszere! Azt, hogy milyennek születtünk. Általa láthatóvá válik, mennyire tudtuk kibontakoztatni, megélni önmagunkat, vagy hol és mennyire hajlított el minket az élet. Ez utóbbi bizony sokszor betegségekkel jelzi, hogy nem jó úton járunk. A kronobiológia módszere így azt is képes megmutatni, milyen betegségekre vannak hajlamaink, illetve a már jelentkező probléma esetén azt, hogy hol van a bajok gyökere, így valódi és teljes gyógyulásra ad esélyt.

Sőt! Ahogy önmagunk mélyére láthatunk – úgy szeretteinkbe is. A társunk, szüleink, gyermekeink, barátaink vele született adottságait épp úgy megismerhetjük, s ezáltal a kapcsolatok rejtett vonásait, a harmóniákat és az esetleges feszültségeket, súrlódásokat is felderíthetjük.

A módszert, melyet Zsazskov professzor dolgozott ki a nyolcvanas években
magam továbbfejlesztettem és húsz éve oktatom. Több évtizedes tapasztalattal tudom segíteni mindazokat, akik az önismeretnek ezt a mély, ám praktikusan egyetlen nap alatt elsajátítható módszerét választják útjuk következő lépéseként, s részt vesznek a tanfolyamomon.

Szeretettel várok mindenkit, akár tanfolyamra, akár egyéni konzultációra is!

Bejelentkezés: szuecs.cili@gmail.com

Szűcs Cecília
(+36)302772296
Kronobiológia oktató, életmódtanácsadó

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341