Svédmasszázs

- Fáj a hátad?
- Végtagfájdalmaid vannak?
- Gyakran fáj a fejed?
- Egyoldalú-, ülő-, állómunkát végzel?
- Egész nap talpalsz?
- Sokat emelgeted gyermekedet?
- Sport közben megerőltetted magad?
- Megmérettetésre készülsz, szüksége van izmaidnak a teljesítményfokozásra?
- Nehéz helytállni a mindennapokban, szeretnél kikapcsolni, ellazulni kicsit?

Az első alkalom…

Amikor eljössz hozzám, első alkalommal egy teljes állapotfelméréssel kezdünk. Így képet kapok arról, pontosan mire van szükséged, kezelésedet ennek alapján állítom össze.
Amennyiben valamilyen fájdalom enyhítésének céljából keresel fel, akkor az érintett testrész kezelésére fokozottabb figyelmet fordítok.

A 90 vagy 60 perces masszázst ajánlom?

- A 90 perces teljes testmasszázs a lábujjaktól a hajas fejbőrig, az intim területek kihagyásával, minden testrészt érint. Amennyiben időd engedi, javaslom ezt a változatot választani, hiszen ebben az esetben a test egész területén kifejti jótékony hatását a kezelés.
- A 60 perces svédmasszázs a hát, és az alsó végtagok masszírozását foglalja magában. Akkor javasolt ezt a változatot választani, ha csupán egy órát tudsz rászánni a kezelésre, vagy ha kifejezetten a hátadat, lábaidat szeretnéd alaposabban megmasszíroztatni.

Így készülj a svédmasszázsra…

A masszázs előtt lehetőleg ne fogyassz nehéz ételeket, és ne egyél közvetlenül előtte sokat. A folyadékbevitel a számodra megszokott mértékű legyen, arra ügyelj nagyon, hogy a svédmasszázs után viszont jelentősen megemelkedik a szervezet folyadékigénye! Legalább 1l vízzel többet igyál a napi szokásos mennyiségednél.

Tisztálkodási lehetőségek

A zuhanyzási lehetőség biztosított számodra

Mire számíthatsz a kezelés után?

A svédmasszázs összetett, testre, elmére, lélekre egyaránt jótékony hatású masszázsfajta. Fogásai segítségével számos probléma orvosolható. Hatására testedben ellazulnak az izmok, a fájdalomérző receptorok “elalszanak”. A vérbőség a kezelt területen fokozódik, a tápanyag-és oxigénellátottság nő, ezáltal gyorsabban regenerálódnak az izomsérülések, húzódások, az izmokban lévő gyulladásos folyamatok hamarabb lezajlanak, vagy ki sem alakulnak.

Az izomláz csökken, vagy nem alakul ki egy-egy fokozottabb megerőltetés után végzett svédmasszázs hatására. A vér-, és nyirokkeringés fokozódik, a salakanyagok ürítése felgyorsul. Ezáltal megszabadulsz szervezetedet terhelő méreganyagoktól, sejtjeidhez könnyebben eljutnak a tápanyagok és az oxigén, ezáltal működésük optimalizálódik, ellenállóképességed nő, immunrendszered erősödik, ritkábban betegszel meg, vagy ha mégis, a betegség gyorsabb lefolyású lesz, enyhébb tünetekkel jár.

Elméd felfrissül, fokozottabb szellemi tevékenységre leszel képes. Lelked megnyugszik, könnyebben kezeled a problémás helyzeteket, türelmesebb, derűsebb leszel.

Összességében elmondhatom, hogy egy alapos svédmasszázs kezelés után úgy állsz fel a kezelőágyról, hogy jobban érzed magad, frissebb, rugalmasabb, mozgékonyabb leszel. Milyen rendszerességgel ajánlom? Amennyiben nincsenek panaszaid, csak megelőzés céljából szeretnél masszázsra járni, javaslom, hogy 3-4 hetente egy alkalommal látogass el hozzám kezelésre. Ebben az esetben a szervezeted számára az optimális működéséhez szükséges lazítást elvégezzük, újabb 3-4 hétig minden sejted a maximumot hozza ki magából. Amennyiben valamilyen konkrét panaszod van (pl. izomfájdalom, mozgásszervi panaszok, fejfájás) javaslom, hogy már az első tünetek megjelenésekor keress meg, és mindaddig, amíg a fájdalom nem múlik el, hetente 1-2 alkalommal gyere el hozzám kezelésre.

Ellenjavallatok:
- akut állapotok
- gyulladásos megbetegedések
- fertőző betegségek
- láz
- csonttörés, ficam, égési sérülés, trauma
- ittas, drogos állapot
- epilepszia bőrelváltozások (fertőzések, sérülések)
- rosszindulatú daganat
- terhesség első két- és utolsó hónapja
- menstruáció legerősebb napja
- obliteratív (elzáródásos) betegségek
- akut vénás betegségek
- szívritmus-zavar
- előrehaladott csontritkulás  

Bejelentkezés: (+36)303011614
Facebook: Bambuszka Masszázs
@bambuszkamasszazs

Várok mindenkit szeretettel!

Krizsik Andrea
masszázsterapeuta

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341