Theta Healing®

​ThetaHealing®

Tóth Kornélia ThetaHealing® Mester tanár és konzulenssel:

Mi az a Theta Healing?
A ThetaHealing® egy világszerte elismert spirituális gyógyító és önfejlesztő módszer, mely fizikai, lelki és szellemi gyógyulást hoz létre. A problémáinkat okozó negatív blokkok kioldásához és lecseréléséhez a legmagasabb rendű erőt, a Teremtő Energiát használjuk, ezáltal a létrehozott pozitív változások nagyon gyorsan bekövetkezhetnek az életünkben – legyen ez gyógyulás testi, lelki szinten vagy a minőségi élet körülményeinek megteremtése, egy boldog párkapcsolat.

A ThetaHealing® egy kiváló módszer, mert egyesíti a spiritualitást a legmodernebb tudományos kutatásokkal: alkalmazott tudományként a kvantumgyógyászat, a biofizika, a kineziológia és a tudatmezőkkel kapcsolatos legmodernebb kutatásokon, ismereteken alapszik. Számos országban már kórházakban is alkalmazzák a módszert, Magyarországon is több orvos, pszichológus használja előszeretettel a ThetaHealing-t. A módszer egyre sikeresebb és terjed. A kérdés csak az, hogy Te is szeretnél-e csatlakozni az áramláshoz és élvezni a ThetaHealing® előnyeit minden szinten vagy ragaszkodsz még régi programjaidhoz? Nincs jó vagy rossz döntés, mindenki mindig a számára legmegfelelőbb időben érik meg a változásokra, de fontos, hogy tudd: MINDIG VAN VÁLASZTÁSOD. VÁLASZTHATOD AZ EGÉSZSÉGESEBB, BOLDOGABB, SIKERESEBB ÉLETET, amennyiben már készen állsz rá.

“A nevem Vianna, a ThetaHealing® technika alapítója vagyok. 1995-ben spontán gyógyulást éltem át a rákból a Mindenség Megalkotójának segítségén keresztül. Azóta is számtalanszor meggyógyítottam magam a Teremtő segítségével, használva a ThetaHealing-t.

Ezer meg ezer azonnali gyógyulásnak voltam tanúja a diákjaimmal és a klienseimmel. 1995 óta azzal töltöm az időmet, hogy ezt az egyszerű meditációt megmutassam másoknak is, és eredményhez juttassam őket. 2000-ben kezdtem képezni embereket, hogy tanítsák.

A ThetaHealing-t a legjobban úgy lehet leírni, mint egy módszer, amely megnyitja a tiszta válaszok csatornáját. Emellett lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy hitbéli korlátaikat megtalálják, és azonnal megváltoztassák azokat.

A ThetaHealing® egy elképesztő siker, amely a munka tisztaságán, a tanárok odaadásán és a technikát gyakorló emberekben rejlik és abban, hogy a szeretet terjeszti ezt a technikát a világ számos kultúrájába. Minden egyes tanár és gyakorló egyén beleviszi a saját csodálatos megtapasztalásait, de a technika tiszta marad.” Vianna Stibal

Hogyan hat a Theta Healing?

A Theta Healing kezelések során beazonosítjuk a személyes korlátozó hitrendszereket, melyek a testi, lelki vagy anyagi problémát okozzák, majd azok oldása és pozitív érzelmi minták betöltése után megváltoztatható a kibocsátott személyes rezgés kvantum szinten.

“Azt kapod, amit kérsz.” Az Univerzum mindig a kérésedre reagál azáltal, hogy milyen a jelenlegi helyzeted: egészségi állapotod, életszínvonalad, párkapcsolatod, stb. és mindig csak az valósulhat meg világodban, amit rezgéseid által kérésként kinyilvánítasz az Univerzum felé. Mindig azt kapjuk, amit kérünk és pont úgy, ahogy kérjük! Sajnos ezek a folyamatok tudatalatti szinten zajlanak és ezért csak olyan technikákkal változtathatók meg, melyek tudatalatti szinten oldják ki a blokkokat, pl. Theta Healing.

Ha megszüntettük a korlátozó hitrendszereket kvantum szinten, akkor megszűnnek a korlátozó gátak a durva fizikai síkon is, így már nincs, ami útját állná az egészségnek, bőségnek, boldogságnak! A Theta Healing-ben gyakran tanúsíthatunk azonnali gyógyulásokat, pl. fájdalmaknál.

A korlátozó hitrendszerek megszűnését és a pozitív minta betöltődését egyszerű izomteszttel igazolni tudjuk, így azonnal le tudjuk ellenőrizni a terápia hatékonyságát és sikerét! Ha beépült a pozitív minta, akkor nagyon gyorsan megváltozik az adott probléma is! Érdekes Ilyenkor látni megvalósulni a fizikai világban, ahogyan az Univerzum az új kérésnek megfelelően kezdi el rendezgetni a szálakat, eseményeket.

”Az Univerzum nem büntet, vagy áld meg Téged. Az Univerzum csupán arra válaszol, amit rezgések formájában kibocsátasz magadból.” (Abraham Hicks)

​ThetaHealing® Ország Évi ThetaHealing instruktor és konzulenssel:

A ThetaHealing egy kulcs Önmagadhoz, amit segítek megtalálni!

"A hála azt jelenti: már megtörtént. A hálával olyan befogadó módban élsz, mintha a jövő már megtörtént volna. A Te dolgod a tervezés, nem a létrehozás. Kérj jelet, tudd, hogy ez valós, már történik, kétségeken túl, meglepetésként - ahogy a legkevésbé várod - , és úgy inspiráljon, hogy újra meg akard tenni. " - Dr. Joe Dispenza

Mi az a ThetaHealing®?
ThetaHealing egy energiagyógyászat, ami egy felsőbb energiával dolgozik, gyógyít. Univerzum, Teremtő, kvantummező, ki miben hisz, úgy hívja. Tudatalattink sok blokkot tárol, ami megakadályoz egy boldogabb, szeretetteljes, sikeres életben. Ezekre a blokkokra nézünk és kérdezünk rá, engedjük el és cseréljük le pozitív hitrendszerekre, érzésekre. Egyszer csak azt veszed észre, hogy sokkal boldogabb vagy, amit esetleg nem szerettél magadban, azt megszereted. Kiegyensúlyozott a párkapcsolatod, megtalálod azt a munkát, amiről eddig csak ábrándoztál. Abban segít ez a módszer és én is, hogy megtaláld önmagad!

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341