Szomatodráma

A szomatodráma egy játékos, testből kiinduló önismereti-öngyógyító módszer. A Gyógyító Játékban lehetőséged nyílik arra, hogy felvedd a kapcsolatot a testeddel, megfejtsd az üzeneteit, és testileg-lelkileg meggyógyítsd magad.

A betegségeink, tüneteink mögött mindig van valamilyen lelki folyamat is, ami többnyire tudat alatt zajlik. Ahhoz, hogy erre rálássunk, és feloldjuk magunkban a belső konfliktust, a testünkkel kell kapcsolatba lépnünk. Ennek egyik leghatékonyabb eszköze a szomatodráma.

Hogyan működik?

Mielőtt belekezdenénk a Gyógyító Játékokba, bemelegítő gyakorlatokat végzünk. Ezek mind-mind azt segítik, hogy ráhangolódjunk a testünkre és egymásra, és megérezzük, hogyan is tudunk kapcsolatba lépni, kommunikálni a testünkkel vagy akár egyes szerveinkkel. Már ez is gyógyító hatású lehet, hiszen a mindennapokban ritkán „beszélgetünk” a testünkkel. Pedig értékes információkhoz juthatunk így, hiszen a testünkben az képeződik le, ami a lelkünkben van.
A bemelegítő játékokban megtapasztalhatjuk, hogy képesek vagyunk minden erőfeszítés nélkül felvenni egy-egy testrész szerepét, érezni a másik érzéseit. Már ebben a fázisban nagy felismerések, szívből jövő kapcsolódások szoktak létrejönni köztünk és a testünk között. Mindez segít abban, hogy ráhangolódjunk a játékokra és könnyedén, játékosan, az érzéseinkre hallgatva vegyük fel a ránk osztott szerepeket.
A Gyógyító Játék 4-5 fős kis csoportban zajlik. Embereket választhatsz ki a testrészeid, szerveid szerepére. A szereplők – miután beállítottad őket a „színpadra” – ugyanazt érzik, ami benned zajlik, csak talán nem tudatos szinten. A köztük kibontakozó konfliktus a Te belső világod kivetülése. Felismerheted bennük önmagadat vagy akár az életed különböző szereplőit: a szüleidet, a párodat, a gyermekeidet stb. Lehetőséged van arra is, hogy beállj egy vagy több szerepbe, így belülről állítsd helyre a felborult harmóniát.

Mitől gyógyító hatású?

A játék során felismerheted, mi az a belső konfliktus, ami a problémáid gyökere. Biztonságos közegben megélheted azokat az érzelmeket, amelyeket eddig talán mélyen elfojtottál, kimondhatod azokat a mondatokat, amiket eddig nem tudtál. Annak a jó érzését is átélheted, amikor már megoldódott a konfliktus a szereplők között. Ahogy a játékban rendeződnek a kapcsolatok, úgy a Te lelkedben is megtörténnek azok a változások, amik a gyógyulást hozzák.

Miért hiszek benne?

Ez az a módszer, ami a legtöbbet adta nekem az önismereti-öngyógyító utamon. A szomatodráma segített abban, hogy meggyógyuljak egy női betegségből, az endometriózisból. A játékok hatására felismertem, hogy mi okozta a tüneteimet. Miután feloldottam magamban a belső konfliktusokat, a testem is meggyógyult, és az egész életem boldogabb lett. Most már mindig odafigyelek a testem jelzéseire, és ha problémám van, nem az orvoshoz rohanok, hanem szomatodrámázok. A játékok segítségével nemcsak testileg gyógyulok meg, hanem régóta fennálló problémák végére tudok pontot tenni.

Ajánlom neked, ha…

- szeretnél utánajárni a testi tüneteid lelki okainak
- szeretnéd meggyógyítani magad
- mélyítenéd az önismeretedet, önszeretetedet
- közelebbi kapcsolatba kerülnél a testeddel, önmagaddal
- érdeklődsz a testből kiinduló önfejlesztő módszerek iránt

Az egész napos program ára: 14 000 Ft.

Annyiszor jössz, ahányszor szeretnél. Van, amikor már egy alkalom is meghozza a kívánt változást az életedbe.

Egyéni test-lélek terápia:

Ha inkább egyénileg szeretnél betekinteni a belső világodba, várlak szeretettel az egyéni konzultáción, ahol játékosan, a szomatodráma elemeit felhasználva járhatsz utána, mi zajlik a lelkedben, és oldhatod fel a belső konfliktusaidat. Ez egy intenzív, 1-3 alkalmas közös játék, kísérletezés, felfedezés, kaland.

Ajánlom Neked, ha…

- testi betegséged van, és szeretnél utánajárni az okoknak és meggyógyítani magad
- bármilyen lelki, élethelyzeti elakadásod van, és szeretnéd egy könnyed, játékos módszerrel feloldani a belső gátjaidat
- szeretnél közelebb kerülni önmagadhoz, őszintén megszeretni magad

Az egyéni terápia díja: 14 900 Ft.

Bővebb infó és jelentkezés: info@bodyandlife.hu

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341