Ma-Uri® Bodywork kezelés

A MA-URI® érintés jóval több, mint egy masszázs. A Bodywork során ugyanis nemcsak a fizikai testünk kapja az érintést, hanem a kezelés a lelkünket, a szellemünket is megérinti. A kezelés egy olyan teret és energiaközeget hoz létre, amelyben kapcsolatba tudunk lépni önmagunkkal, aktivizálni tudjuk saját öngyógyító erőnket, és meg tudunk szabadulni mindattól, ami korlátoz minket a továbblépésben.

A MA-URI® Bodyworkben egyszerre van jelen az érintés, a zene és a tánc, és mindennek a finom, művészi összhangja, ugyanis a mozdulatok tánclépéseken alapulnak és a zene ritmusára, hullámaira hangolódnak. A szabad táncos foglalkozásaink során pedig meg lehet tapasztalni, hogy milyen valóban felszabadultan mozogni, áramlásban lenni, lebontani a saját korlátainkat és szabadnak lenni.

MA-URI® Bodywork kezelések, MA-URI® Healing Arts tréner, funkcionális táplálkozás, életmódkurzusok

Egy női egészségügyi kihívás hatására, saját öngyógyítási utam során kezdtem el foglalkozni az egészséges étkezéssel, életmóddal és a MA-URI Healing Arts öngyógyító és önfejlesztő rendszerrel. A jogi pályán dolgozva sosem gondoltam volna, hogy a betegség, amivel találkoztam mennyire meg fogja változtatni az életemet: a gondolkodásmódomat, az életszemléletemet, az életmódomat.

A képzéseimet Magyarországon, illetve külföldön (Lengyelországban, Litvániában és Új-Zélandon) végeztem el, ahol licenszet kaptam először a MA-URI® Bodywork gyakorlására, majd később MA-URI® tréneri licenszet is szereztem.

MA-URI® kezelőként és oktatóként Bodywork kezelésekkel foglalkozom, és rendszeresen tartok szabad táncos foglalkozásokat, workshopokat, valamint MA-URI® képzéseket.

A MA-URI®- val kapcsolatos képzések és tevékenységem mellett elvégeztem a hivatalos természetgyógyász képzést Magyarországon, és 2016. novemberében letettem a fülakupunktúrás addiktológus szakvizsgát, majd 2016. decemberében funkcionális táplálkozási ismeretekből is akkreditált képesítést szereztem, így a természetgyógyászat, az egészséges életmód és a táplálkozás terén is segítem a hozzám fordulókat abban, hogy megtalálják az egészségüket és az egyensúlyukat.

Elkötelezett vagyok a mellett, hogy segítsem azokat a nőket, akik endometriózissal vagy egyéb női egészségügyi kihívással küzdenek, így ennek érdekében működtetem az Endosegítő blogot (www.endosegito.hu), rendszeres klubesteket, életmódváltással kapcsolatos kurzusokat szervezek, illetve egyéni konzultációkat tartok életmóddal és táplálkozással kapcsolatban.

Elérhetőségeim:
T: 06-30- 9530031
E: zita@ma-uriart.hu
W: www.ma-uriart.hu; www.endosegito.hu
F: facebook.com/mauriarthungary/; facebook.com/endosegito/

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341