Tantra programok

#Tantrikus Önismereti Programok Kristóf István, Tantra tanító, masszőrrel, (+36)305869814
#Tested meséje estek - Bagi Gáborral, bg.bagigabor@gmail.com
#Tantra szeánszok - Mirjam, Tantra tanító, masszőzzel, (+36)209231512

#Tantrikus Önismereti Programok Kristóf István, Tantra tanító, masszőrrel, (+36)305869814

Önismeret-Érintés-Szívnyitás-Érzékiség-Egység-Szeretet-Páros és csoportos gyakorlatok

Tantra-Fény JÁTÉK

A Tantra-Fény JÁTÉK egy tantrikus elemeket tartalmazó önismereti program. Olyan spirituális önismereti csoport programot kínál, mely akár társkereső is lehet. Mintha elmennél jógázni, de az egyes jógagyakorlatokat más-más párokkal csinálnád, miközben egyre közelebb kerülsz önmagadhoz, a lelkedhez, a szívedhez, önbizalmad növekszik,amit nem csak TE tapasztalsz meg, hanem minden résztvevő, miáltal a közös együttes szívcsakra nyitás egység-élményt is ad. A családállítás tudatalatti oldásához hasonlóan a lelki oldó folyamatokat indítja el.

Párokat alkotunk és különböző minőségeinket megismerve kapcsolódunk másokhoz, miközben lelkünk és testünk határai egybeolvadnak. Érzéki gyakorlatokon keresztül tapasztalhatunk. Szeretetben létezve, és tiszteletben tartva mások határait, találkozhatunk eddig még nem tapasztalt csodákkal. Önmagunkkal…

Tantra-Fény FORRÁS

Tantra-Fény FORRÁS a Tantra-Fény JÁTÉK meztelen változata. A gyakorlatok tantrikus jellegűek, és hasonló megéléseket biztosítanak, mint a másik program, azonban a meztelenség által a megnyílás és szabad megtapasztalás lényegesen intenzívebb. Az egyes gyakorlatok esetenként eltérnek a ruhás változattól, de a határok, és a személyes tér tiszteletben tartása elsőbbséget élvez itt is.

Tantra-Fény FORRÁS

Tantra-Fény SZER Csoportos Önismereti Program. Egy SZER-Tartás, ahol határainkra lelhetünk, ám ezen bévülre engedjük Test-Véreinket. Szabad Szellem-Lélek minden ember, önálló szabad akarattal, amellett EGYségbe is tartozunk. Tudataink egyetlen magasabb szintű tudat kivetülései. A Világ óceán parányi vízcseppjei vagyunk.

Az emberi földi élet során Szellem-Lelkünk eltávolodik az egységtől, az EGÉSZ-ségtől, ily módon Fél-elem uralja mindennapjait. E Fél-elemből visszavágyódik az EGYségbe, mely egy állandósult SZERetet állapot.

Beszélgetünk egy-egy hozott témáról, átgondoljuk gondjainkat. Meditálunk. Megoldjuk amit tudunk, és feladjuk felsőbb szintekre, amit nem. Végül EGYütt EGYsÉGet alkotva gyakorlatokban veszünk részt, melyek segítenek megnyitni szívünket, lelkünket. A gyakorlatokat csoportban, vagy párokba rendeződve végezzük, melyek segítenek önMAGunk megismerésében, határaink tágításában, az EGYsÉG állapothoz közeli élmény megtapasztalásában.

Tantra-Fény programokról bővebben:

Az Önismeret útján új lehetőségek nyílnak számodra. Érintés, Szívnyitás, Érzékiség, Egység, Szeretet páros és csoportos gyakorlatokkal.

A Tantra-Fény JÁTÉK olyan, mintha elmennél jógázni, de az egyes jógagyakorlatokat más-más párral csinálnád, miközben egyre közelebb kerülsz önmagadhoz, a lelkedhez, a szívedhez, amit nem csak TE tapasztalsz meg, hanem minden résztvevő, miáltal a közös együttes szívcsakra nyitás egység-élményt is ad.

Nem kíván semmilyen előzetes gyakorlást, csupán egy csekély nyitottságot az érintésre. Képzelj el egy társkereső által szervezett érintős, ölelkezős villámrandit. Valami hasonló.

A Tantra-Fény JÁTÉK egy tantrikus elemeket tartalmazó önismereti program, ahol összehangolódás, egységélmény, páros- és csoportos gyakorlatok segítenek a határaid megismerésében és tágításában. A tantrikus hagyományok holisztikus szemlélete, az elfogadás és feltétel nélküliség, a szívből jövő tisztelet segítenek a szeretet megélésében, szíved nyitásában. A fizikai testtel és az asztrális testtel végzett gyakorlatok által valódi tapasztalásokra lelhetsz. Önmagad szeretete, szíved befogadó természete a jövőd kulcsa. Tudatosságod az érzések megtapasztalása által itt fejlődhet, ami a földi Lét első számú célja. Ebben segít ez a Játék.

Párokat alkotunk és különböző minőségeinket megismerve kapcsolódunk másokhoz, miközben lelkünk és testünk határai egybeolvadnak. Érzéki gyakorlatokon keresztül tapasztalhatunk. Szeretetben létezve, és tiszteletben tartva mások határait, találkozhatunk eddig még nem tapasztalt csodákkal: Önmagunkkal…

- Páros és csoportos gyakorlatok várnak, ahol ismereteket szerezhetsz önmagadról, miközben egy másik személyhez kapcsolódsz.
- Adhatsz és befogadhatsz érzéseket, érzékiséget egy szerető közösségben.
- Találhatsz barátokat, szeretetet és szerelmet.
- Tanulhatsz, tapasztalhatsz saját határaidon belül. Ezek azonban határtalanok…

Ez lehet egy randi, ahol nem szavakkal kommunikálunk, hanem örömmel, szeretettel, érzékekkel, érzelmekkel.

Amikor a belső munkát külső segítők támogatják. Itt közelebb kerülsz önmagadhoz, középpontodhoz, szívedhez. Határaid vonalát te húzod életed során. Te döntesz nap, mint nap. A fejlődéshez azonban igent kell mondanod az érkező lehetőségekre. Ha nyitsz a világ felé, befogadod a szeretetet, miközben önmagad elfogadod, majd egyre inkább szereted, akkor rátértél arra az Útra, mely elvezet a feltétel nélküli elfogadáshoz. Ahhoz, hogy elfogadod mindazt, amit hoz a sors. Elfogadod, hogy minden a Te fejlődésedet szolgálja, hogy semmi sem ellened irányul, hanem minden érted van. Amikor mindezt megérted, és érzed is szívből, akkor az elfogadásból szeretet lesz. A feltétel nélküli szeretet által pedig Mindenben megtapasztalhatod a gyönyört, a boldogságot, amit már nem a tested nyújt, hanem a lelked. Megszabadulsz az előítéletektől, a haragtól, az elvárásoktól, az ellenérzéstől melyek mind-mind gátjai szeretetednek, örömödnek és boldogságodnak.

- Mitől tantra? Attól, hogy elfogadóak vagyunk másokkal , és befogadóak a történésekkel és eseményekkel kapcsolatban, miközben tudatában vagyunk annak, hogy mindez önmagunk megismerését szolgálja. A megjelenő energiákat szívünk nyitására használjuk, szertetté alakítjuk.

- Mitől Fény? Attól, hogy a fény (elektromágneses hullám és rezgés) alkotja mindazt, amit Világnak (Univerzumnak; Világ(ít)=Fény-lik) nevezünk. Minden és mindenki Mikrokozmosz (parány (világ) fény) a Makrokozmoszban (nagy (világ) fényben). A Fény itt = energia, SZERetet, oldóSZER

- Mitől játék? Hát tőled, ki ott leszel és játszol…MAGadon belül és MAGadon kívül többségben-EGYségben.

Kényelmes, könnyű ruhában gyere,vagy öltözz át itt, mintha jógára, vagy más hasonló programra érkeznél.

Ha a szünetben fogyasztanál valamit, kérlek hozz magaddal gyümölcsöt, édességet, sós süteményt, bármit, amit meg tudsz másokkal is osztani.

Helyszín: 1024 Bp Lövőház utca 24. Félemelet 1. Hétholdház (1-es kapucsengő)
Időtartam: 18:00-21:30-ig 17:45 órától várunk szeretettel. Gyakran előfordul, hogy a program 22.00 óra után ér véget.

Érkezz időben, amivel megtiszteled önmagad és a többieket!

Regisztrálni e-mailben lehet: kristof.istvan72@gmail.com
vagy a facebookon keresztül privát chatben.(előtte jelölj be ismerősnek, hogy lássam: üzenet jött) Kérdéseket is intézhetsz hozzám.
Név, e-mail cím és telefonszám szükséges az első regisztrációkor.

Ha visszajelzek, akkor végleges a regisztráció. A nemek egyenlő aránya feltétel, ezért türelemmel várd meg válaszomat.

Kérlek viszonyulj megfelelő komolysággal ehhez a programhoz. A regisztrációval felelősség is jár, ami azt jelenti, hogy felelsz a többi részt vevő sorsáért. Ha lemondod és nem jössz el, azzal a többiek kiteljesedését, az egész-ségét rontod, csökkented esélyüket önmagukhoz közelebb kerülni, a szeretetre lelni, és oldási, tisztulási folyamataikat mélységében megélni.

Szeretettel ölellek: Kristóf István
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

#- Tested meséje estek - Bagi Gáborral alkalmanként szombaton este

Nagy szeretettel meghívlak egy Mesés estére!
Sok csodás tapasztalással vár a Tested Meséje!

A tapasztalások, s élmények megélésnek egyik kulcsa, hogy ...esetenként merj kilépni a megszokott biztosból! ...onnan, ahol már minden bizonnyal nagyon otthonosan mozogsz! Az ismeretlen, az eddig nem látott új, pedig valami egészen nagyszerű dolgot tartogat! Ezen új tapasztalásokhoz várlak egyéni, és páros gyakorlatokkal, tánccal, mozgással, mélységekkel, és derűvel!

A gyakorlatok során elindulhat egy mese, mely csak rólad fog szólni!...belehallgatsz ebbe a gyönyörű mesébe?
Ez a mese Te meséd lesz, a Tested Meséje!
A program tervezete (ám igazából a program során fog készre kovácsolódni …a szokott módon):

- Tudatosan figyelem gyakorlása;
- Táncmeditációk
- Kacagtató játékok;
- Páros és egyéni gyakorlatok,
- Hellingeres gyakorlatok;
- Önfejlesztés;
- Beszélgetések;
- Megpihenés

Az estére 12 “Mesélőnek” tudok helyet biztosítani, ezért előzetes regisztráció szükséges.
A jelentkezéshez szükséges a neved, és a telefonszámod.
Regisztráció: bg.bagigabor@gmail.com
A jelentkezést bármikor le tudod mondani!

Fontos szabály, ha valamilyen gyakorlatot, valamiért nem szeretnéd ...akkor ne csináld, de megnézheted magadban, hogy miért hárítottad ennyire! Nem kell másoknak megfelelned, az este lényege, hogy a saját ütemedben tudj magadon dolgozni!
Arra törekszem, hogy az általam mutatott irány segítségével rátalálj a saját ösvényedre, mely minden szinten segíti az utadat a Saját Személyes Történetedben!

Öltözék:
Amiben komfortosan érzed magad. A program előtt van lehetőség az átöltözésre!

Egyéb:

A Program becsületkasszás formában működik!
Hozhatsz gyümölcsöt, vagy valami egészséges apróságot, egy közös beszélgetős eszegetéshez. Fontos, hogy szívből hozd!

Szeretettel várlak!

Gábor
Regisztráció: bg.bagigabor@gmail.com
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
#Tantra szeánszok - Mirjam, Tantra tanító, masszőzzel, (+36)209231512

Mirjam: "Minden programra hívlak, hogy szabadon szárnyalj…
Tantra estjeinket, általunk megteremtett biztonságos, elfogadó, befogadó, szeretettel átitatott, meghitt térben Szívünk kapuját nyitjuk és áramlunk a Létben.

Bátran jöjj, ha csak most ismerkednél a Tantra Világával!

Csoportos programok :

Naturista jóga a természetesség jegyében

Zárt meztelen jóga csoport a Facebookon, Mirjam jóga néven fut.

- Érzéki érintések / szilveszteri tantra este.

Egyéni programok:

Magánórák:

meztelen jóga terápia,
meditáció,
tantra jóga,
tantra érzéki este,
tantra masszázs

Nyári táborok : Görögország, Sarti- jóga meditációs tábor /június-július/

Nyílvános nyári tábor csoport Facebook

,,Sarti Álomnyaralásdo ,,néven fut.

Oktatás: egyéni és páros tantra masszázs, lingam és jóni masszázs oktatás.

Érdeklődni: Polonkai Marianna, Mirjam

email: mirjamsalliven@gmail.com
vagy : mobil: 06/209231512

Szeretettel várlak minden programomra!

Meghitt, intim tér, elfogadás, tisztelet.

Rólam:

Több éves tantra csoport, meditációs és transztánc esték

Naturista közösségben rendszeres jóga foglalkozás

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341