Access Consciousness, Bars kezelés, Testkezelés

Access Bars: Életet aktiváló pontok

Egy holisztikus módszer ami 32 pontot érint a fejen. Masszázs ágyon történik és rendkívüli módon oldja a stresszt. A kezelés hatására az agyhullámok lelassulnak és az agy mérhetően Gamma agyhullámokra kapcsol, ami egy mély meditatív állapot.
A kezelés hatására mély ellazulás következik be, hasonló egy fantasztikus masszázs hatásához, csupán ettől akár az egész életed megváltozhat!

Miben segíthet neked még az Access Bars?

– csökkenti a stresszt az életedben
– a testnek könnyedséget és örömet ajándékoz
– oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok
– emelkedik általa a tudatossági szint
– segít koncentráltnak és fókuszáltnak lenni
– javulhat az egészségi állapot
– az összezavarodott gondolatok kisimulnak,
– mély relaxációhoz segít
– szorongás, depresszió
– energetizáló hatású- újra energikusnak érezheted magad
– tanulási nehézségek ellen
– alvás problémáknál is segít

Workshopok, tanfolyamok felnőtteknek, gyerekeknek folyamatosan.

Az Access mantrája: Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva érkezik el hozzám. All of life comes to me with easy, joy and glory.

Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerd azt a csodálatos lényt, aki Valójában Vagy. Az Access nem technikát nyújt arra, hogyan varázsold át az életed. A varázslat TE VAGY! A varázslat annak a végtelen lénynek a megélése, AKI VALÓJÁBAN VAGY.

Mi akadályoz abban, hogy annak a Végtelen Lénynek a tudatára ébredj, aki valójában vagy?

Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerd, hogy valójában csodálatos vagy, magad vagy a MINDENSÉG, és hogy képes vagy az lenni, AKI VAGY, és ez a fantasztikus ÉN, AKI VAGY, folyamatosan fejlődik és nincs határa a Fényének. A behatárolt, korlátozott lény hajlamos arra, hogy gondolatok, érzelmek, érzések, a múltból hozott önkorlátozó hitrendszerek irányítsák. Az Access segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta polaritástól, beszűkült, rögzült nézőpontoktól, bezártságtól, beidegződésektől.

A Barok futtatása az Access egyik rendkívül hatékony eszköze.

- Mik a Barok?

Baroknak nevezzük azokat a pontokat, energiasávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejen. (32 BAR található a fejen.) Ezek meghatározott rendszer alapján történő gyengéd érintésével könnyedén el tudsz engedni mindent, ami akadályoz téged abban, hogy teljes elfogadásban légy.

Az Univerzum mindig meg akarja adni Neked azt, ami a legeslegjobb. Rengeteg ajándékot ad. Ami miatt pedig még sincs meg amit szeretnél, annak oka az , hogy nem vagy elfogadásban, sőt, mi több, ellenállásban vagy.

A fejünkön található energia sávok elraktározzák minden valaha megtörtént, vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, hitünk, elképzelésünk, döntésünk elektromágneses összetevőjét. Vannak sávok a gyógyulásra, a testre, a tudatosságra, az erőre, a kreativitásra, a szexre, a pénzre, a fiatalságra...

Minden ötlet, gondolat, döntés, amit valaha meghoztál gyakorlatilag besűríti az energiát és határt szab az adott terület kapacitásának, megnehezítve ezzel a pozitív változást az életedbe.
Az Access Bars gyors, dinamikus eszköz arra, hogy hatékonyan változtatni tudj az életeden, azzal hogy lehetővé teszi, hogy megnyílj, és minél több mindent legyél képes befogadni az Univerzum ajándékaiból.

Az Access Bars kezelés fekvő helyzetben történik, lágy relaxáló érintések hatására teljes ellazulás áll be, a test és lélek nyugalomba kerül.

Időtartama: 60-90 perc

A kezelés során erőfeszítés nélkül törölhető bármilyen hátráltató tényező az élet különböző területeiről.

Ha Bárjaid futnak, az agyadban tárolt polaritás elektromos kisülései szétoszlanak. Alapvetően a Bars a merevlemez a számítógéped adatbankjában. Mindent itt raktároztál el, az eddigi összes életedből. A Bars kezelésen törlődnek ezek a fájlok, hogy azok soha többé ne lehessenek a fájlaid között.

Amikor a Barjaid futnak, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok, -amelyeket életeken át, illetve gyerekkorod óta futtatsz - hozzáférhetőek legyenek . Jelen leszel az életedben, és már nem a múltból hozott sémákból teremtesz.

Mit adhat Neked egy Bars kezelés még, illetve a Bárjaid "futtatása ":

- többé már nem a régi beidegződések vezetnek
- az életedben "jelen vagyok " érzését / már nem az önkorlátozó hitrendszerek, fix, rögzült nézőpontok alapján teremtesz, nem a múlt árnyaiból, hanem immár a Jelen-ből
- olyan érzelmi és fizikai szabadságot tapasztalhatsz meg , amiről még csak nem is álmodtál
- testi-lelki egyensúly , harmónia
- kapcsolataid javulása következhet be
- szó szerint megújulsz
- a gyermekek tanulási képességei ugrásszerűen nőhetnek
- önbizalom, önértékelés képessége, úgy érzed, végre magadra találtál
Már egyetlen alkalom után érezhető a pozitív változás. (Nálam az első kezelés szó szerint drasztikus változásokat eredményezett - a szó pozitív értelmében.)

Pontok:

- pénz-arany
- kontroll
- kreativitás
- kapcsolatok teremtése
- életformák teremtése
- az öregedés pirítója
- remények és álmok
- forma és struktúra
- éberség
- irányítás
- áthidaló Bár
- gyógyítás
- szomorúság
- öröm
- test
- szexualitás
- kedvesség , hála , béke és nyugalom
- kommunikáció
- idő és tér - űr ( time and space )
- újraindítás és újra alkotásra
- manifesztáció kör-idő és tér alagútja

Access Testkezelések

A másik nagyon hatékony módszere az Accessnek a testkezelések.
A tested egy érzéki, érzékelő organizmus. Te és a tested, egyedi módon érzékelve, tudatában vagytok mindennek. A tested arra lett tervezve, hogy a megtestesülésed tudatosságát adja neked, a körülötted lévő világ energiájáról való tudatosságot. Meg van a képessége, hogy egy nagyszerűbb megtestesülés lehetőségének tudatosságát adja. De ehelyett, ebbe a valóságban inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá.

Hajlandó lennél egy más valóságot megélni a testeddel?

Végtelen lények vagyunk

A testedként azonosítod magad? Ha a testeddel azonosítod magad, és azt hiszed, hogy csak ennyi vagy, akkor lekorlátozod, hogy mennyire kiterjed lehetsz, olyan mértékre, amekkorának a testedet érzékeled, és nem engeded meg, hogy többet tudjál. Az igazság az, hogy végtelen lény vagy és van egy tested.

Hunyd le a szemed és találd meg önmagad külső határait. Mint egy végtelen lény, és nem mint test. Meg tudod találni a külső határaidat- vagy bármerre nézel, ott találod magad? Most nyisd ki a szemed, és tarts meg ezt az éberséget…. A tested van benned, vagy te vagy a testedben? A tested van benned! Ha azt választod, hogy ez a térűr vagy folyamatosan, akkor nehéz lesz fenntartani a megszilárdultságot és az összesűrűsödöttséget, ami hatással van a testedre.

Azzal, hogy kérdéseket teszel fel és mint a térűr teljessége választasz, megnyílik számodra a lehetőség a testeddel az élettel és a valósággal való egység-közösségre. Az által, hogy ennek a kapacitásaként működsz, megnyitod az ajtót a végtelen lehetőségekre. Valahányszor az éberséged összehúzod kisebbre, a választásaid exponenciálisan korlátozottabbá válnak! Legtöbbször a fájdalom,amit érzékelünk tudatosság, amit a testünk ad nekünk, amit nem vagyunk hajlandóak meghallani, és összehúztuk, nem az térűr teljességeként tágultunk ki.

A tested egy érzéki, érző organizmus, ami folyamatosan információt ad neked. A tested a téged körülvevő világ energiájáról való éberséget közvetíti neked. Mi kéne ahhoz, hogy úgy érzékeljük az energiát, ahogy van?

Mi van, ha ezek az éberségek ajándékok a testedtől?

Mit tesznek a testkezelések:

- Feloldja a programozás, ami visszatartja a dolgokat a változástól
- Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra
- Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra
- Táplálja azt a potenciát, hogy végtelen lényként érzékelsz, tudsz, létezel (megélsz) és befogadsz
- Lehetővé teszi, hogy egyedi hozzájárulás katalizátor legyél a változáshoz, ami meg tudja változtatni a bolygót

A Tudatosság ellenes antitestek oldása Testkezelés:

Bizonyára tapasztaltad már az életedben, hogy léptél volna előre a tudatosságba, és választottad a fejlődést, de azt érzékelted, hogy valami visszahúz, és nem hagy előrébb lépni. Ezek a dolgok lehet, hogy fizikai szinten jelentkeztek, mint például akkor lettél pont beteg, mikor állásinterjúra voltál hivatalos, illetve, mikor éppen nagyon fontos dolgokban kellett volna cselekedned, és emiatt lemaradtál dolgokról, mintha a tested, vagy valami szabotálta volna a sikert, az előrébb lépést. Ezek a tudatosság ellenes antitestek nem csak fizikai tüneteket produkálnak, hanem bármilyen olyan "véletlen-szerű" dolgot, ami akadályoz abban, hogy megéld a teljesebb életet. ( Példa: mikor már épp kifizetted az utolsó hitelt és már fellélegeztél volna, hogy végre minden sínen van, mikor elromlott a mosógéped.)

Szeretettel várom:
Mohácsi Beatrice terapeuta, facilitátor:
(+36)704315002

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341