RELAXÁCIÓS MASSZÁZS NAPOK A HÉTHOLDHÁZBAN – Február 22-28-ig – Bejelentkezés: (+36)202562880

Onodi Renáta masszázsterapeutával

Relaxáló, lazító masszázsra nagyobb szükségünk van, mint valaha, mivel a napjainkban a stressz egyre több panaszt és betegséget vált ki.

Rohanó világunkban, amikor nincs elegendő időnk magunkra, akkor kell egy pillanat, amikor megállunk, ellazulunk egy finom masszázs alatt.
Átvesszük a nyugodt rezgéseket, engedjük testünknek, hogy elernyedjen, felfrissüljön. Izomlazító, nyugtató, feszültségoldó hatású, általa érezzük, hogy törődnek velünk, figyelnek ránk, hogy biztonságban vagyunk.
Segít visszanyerni fizikai és testi- lelki egyensúlyunkat, idegrendszeri hatása miatt különösen pihentető. Eredményeképpen teljesen újjászületünk.
Nemcsak a testedet de a lelkedet is megnyugtatja.
Aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, ezáltal lehetővé teszi a normál szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.
Segít ellazítani a testben önkéntelenül fenntartott feszültségeket, így megszabadulhat azoktól, még mielőtt kifejthetnék káros hatásukat a szervezetre. A kezelés jobb alvást biztosít, fokozza az izmok teljesítőképességét, erősíti az immunrendszert és a szervezet öngyógyító mechanizmusait.

Ha fáradtnak érzed magad, esetleg nyugtalan, kimerült, stresszes vagy, akkor ne habozz, jelentkezzél a kényeztető relaxmasszázsra.

Szeretettel várlak!Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341