MIKULÁS TARISZNYÁJA – KEDVEZMÉNYES (FÉLÁRAS) ACCESS KEZELÉSEK FACILITÁLÁSSAL – December 2-6-ig

A kedvezményes lehetőség december 2-6-ig vehető igénybe.
Teljes árú lehetőség folyamatosan.

Mohácsi Imola Beatrice ​Access Bars& Facelift& Body facilitator, Esse energetikai manuál terapeuta,  inspirációs előadó és énekes test-lélek terapeuta, Saját valóság teremtés terapeuta, Pszísebész, Kapcsolat teremtő terapeuta, tanár
Bejelentkezés: (+36)704315002, megengedes@gmail.com

Az Access testkezelések segítenek levenni a terheket a testről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot hoznak.

Access Bars, Kezelesek Párkapcsolati és szexualitás, nőiség témákban, Tudatosság ellenes programok, tényezők tisztítása, Mágikus képességeid beindítása, Másoktól átvett sorsok  generációs és egyéb minták törlése.

I. ACCESS BARS KEZELÉS

1. Energetikai blokkoldó kezelés, (32 pont a fejen) mely különböző életterületekhez  kapcsolódik) ami segít ellazulni, kitakarítani a tudatalattiból a korlátozó nézőpontokat, hitrendszereket, sémákat,  segít beleállni a teremtő energiádba. Növeli a befogadást, és éberebbé tesz a minket körülvevő lehetőségekre.

2. Facelift testfiatalító, ránctalanító kezelés mely nemcsak a testet, a lelket is kisimítja

II. TUDATOSSÁGELLENES TÉNYEZŐK, PROGRAMOK, ANTITESTEK TISZTÍTÁSA

Bizonyára tapasztaltad már az életedben, hogy léptél volna előre a tudatosságba és választottad a fejlődést, de azt érzékelted, hogy valami visszahúz és nem hagy előrébb lépni. Ezek a dolgok lehet, hogy fizikai szinten jelentkeztek, mint például akkor lettél pont beteg, mikor állásinterjúra voltál hivatalos, illetve, mikor éppen nagyon fontos dolgokban kellett volna cselekedned és emiatt lemaradtál dolgokról, mintha a tested, vagy valami szabotálta volna a sikert, az előrébb lépést.

Ezek a tudatosságellenes antitestek nem csak fizikai tüneteket produkálnak, hanem bármilyen olyan “véletlen-szerű” dolgot, ami akadályoz abban, hogy megéld a teljesebb életet.

III ACCESS TESTKEZELÉSEK

1. Kezelések párkapcsolati és szexualitás témában

a) Szex és párkapcsolat automata válaszadó rendszereinek a tisztítása
– Ha ki szeretnél lépni a múlt ismétléseiből, az automata üzem módból, automatizmusokból és szeretnél végre egy neked működő, örömteli párkapcsolatot.
b) Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és az Eredendő Tápláló Szexuális Energia helyreállítása
A szexuális energia nemcsak a szex és párkapcsolat területén hat, hanem maga a TEREMTŐ Energia amivel bármit megteremthetsz, tehát a kezelés a Teremtő Energiáid is helyreállítja.
Olyan férfiakat, nőket vonzottál eddig magadhoz, akik nem voltak táplálóak számodra, és mindig ugyanaz a történet ismétlődött? Azok voltak számodra vonzóak akik szenvedést okoztak?
Ennek oka a rezgésed, amivel ezt vonzod, ezt átállítva a kezelés után már azon személyeket vonzod az életedbe akik hozzájárulások neked.
c) Nemi problémákra testkezelés- ha gyakran fertőzésekkel küzdesz, hüvelygomba, fájdalmas menzesz, hólyaghurut…stb.

2. Mások útjainak és sorsának másolásának feloldása, családi és generációs minták oldása – Mimikri
Nagyon sok olyan mintával élhetsz együtt, ami nem a tiéd, és sajnos, ha anya/apa vagy, átadhatod a gyermekeidnek is ezen mintákat.
Lehet, hogy vannak visszatérő problémáid és olyan sok mindent kipróbáltál már és mégsem változott a helyzet? Mi lenne, ha elengednéd a generációs mintákat?  Mi változhatna akkor ?
Ez egy nagyon erős testkezelés, ami oldani tudja a szüleink, családunk, iskolai, társadalmi mintáit, bírálatokat és ítéleteket.

3. Mágikus képességeid beindítása kezelés

A KEZELÉSEK MEGTANULHATÓK.

Access Bars, Access Facelift fiatalitó ránctalanító és más testkezelés tanfolyamok folyamatosan elérhetők a Hétholdházban.
Kettő vagy több tanfolyam esetén kedvezmények.
Javasolj tanfolyami időpontokat!

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341