MAGZATKORI ÉS SZÜLETÉSI STRESSZEK OLDÁSA DIAPOZITÍV METÓDUSSAL – Szeptember 8-9-én

A születendő gyermek első környezete az anyaméh. Ahogy David Chamberlain fogalmazta: ” Az anyaméh az élet első iskolája és mindannyian látogattuk azt.”

A magzatot kezdettől fogva információk özöne éri. A Diapozitív metódus és a Spirituális Választerápia is oldja ezeket a blokkokat. A Diapozitív metódus egy speciális, gyengéd stresszoldás mely a fogantatástól a megszületésig tartó időszakból , illetve az azóta felhalmozódott stresszek oldása.
A dia egy láthatatlan filmszalag, a pozitív előjelek pedig a bennünket ért stresszek sokaságát jelöli. Ha oldjuk a múlt stresszeit , azzal az életminőségünk is változik.

Az anya és a magzat
A fogantatás az első legfontosabb pont a magzat életében. A magzat a fogantatás pillanatától kezdve teljes egészében tudatos lény. Mindent észlel és mindent rögzít.
Pontosan átéli mindazt, ami az édesanyjával történik a terhesség kilenc hónapja alatt. Az anya stressz-hormonjai az ő vérkeringésébe is bekerülnek, de ennél többről van szó: a baba nagyon jól hallja, „tudja”, ami odakint történik, és érti is, mivel teljességgel az anya lelkiállapotára van hangolódva. Például ha az anya megijed, a magzat is összerándul. Ezek a nagyon korai emlékek képezik a „diákat”, az életfilmünk első kockáit.

A születés után következő életszakaszban ismét érhetnek bennünket a magzatihoz hasonló helyzetek. Minden új kihívás hasonlít egy új megszületéshez, minden folyamat a méhen belüli fejlődéshez, vagyis úgy fogunk hozzáállni ezekhez a helyzetekhez, ahogyan magzatkorunkban „megtanultuk”: rendszerint félelemmel, pánikkal, behúzódással, dühvel. Ilyenkor „fényt kap” a régi diakép-emlék, és agyunk újra levetíti a régi történés érzelmi hatását. Ez mintegy rávetítődik a jelen élethelyzetre, befolyásolja azt. A felnőtt ember pedig értetlenül áll, és nem tudja, vajon miért okoz benne olyan görcsös félelmet mondjuk egy munkahely váltás, vagy egy párkapcsolat. A hagyományos pszichológia is csak a születésig keresi a traumatikus emlékeket, az ezotéria pedig az előző életekben. A diapozitív metódus a kettő közötti szakasszal, a korábban elhanyagolt méhen belüli idővel foglalkozik.

A kezelés
Ahogy a test megformálódik az anyaméhben, úgynevezett idősínek, emlékező meridiánok is kialakulnak az emberi testen. A legfontosabb ezek közül a belső talp élen húzódik, egy másik a gerinc mentén, egy harmadik pedig a koponya tengelyén. A diapozitív metódus során a páciens nyugodtan fekszik, 40 percen keresztül anyai szívhangot hallgatva, a kezelést végző pedig igen finom érintéssel masszírozza a talp vonalát. A legtöbbször békés alvás következik, azonban az is előfordul, hogy a páciens emlékezetébe betörnek a régi emlékek, és a teste reagál, sőt akár méhen belüli emlékképeket is láthat (a magzat nem vak, ki-kinyitja a szemét, és a hasfalon átszűrődött vöröses fényben látja a méhlepényt, a köldökzsinórt). De senki sem keresgéli az emlékeket, ezek az oldás során maguktól hozzáférhetővé válnak. Az „emlékező meridián” pontjainak gyengéd érintése aktivizálja a hozzá köthető emléket. Ez a regressziós (időben visszatérő) állapot nem hipnózis eredménye. A kezelés során mintegy átíródik az emléksor, a fájdalmas „diaképek” átalakulnak érzelmileg semleges képekké. De ha valaki átalussza a folyamatot (mivel igen csendes, békés körülmények között, fekve zajlik), a hatás akkor sem kevesebb. Az elfojtott, az elraktározódott, nyomasztó érzések folyamatosan felszínre kerülnek és azonnal oldódnak. A kezelés hatására az érzés megtalálja saját helyét a múltban és a tünet törlődik. Egy, vagy néhány ismétlődő kezelés után a napi életben tapasztalható, hogy megszűntek a problémák.

Kinek ajánlott a módszer?
– mindenkinek, hiszen nincs olyan ember, aki ne rögzítene negatív információkat
– kismamáknak, mivel magzatvédő hatása van. Esetlegesen bevitt negatív információkat azonnal lehet oldani. Az eredmény: minőségi anyatej-, egészséges, nyugodt gyermek, erős immunrendszer
– kisbabáknak, nehéz szülésnél , a sírós babák is megnyugszanak  (minél közelebb van a születéshez, annál gyorsabb az oldódás)
– hiperaktív, nehezen kezelhető, tanulási zavarokban szenvedő gyermekeknek
– stressz, pánikbetegség, depresszió esetén. Akinek önértékelési problémája van.
– aki szorongásokkal, félelmekkel küszködik
– aki túlzottan kimerültnek, stresszesnek érzi magát
– krónikus,súlyos betegeknek, lelki tényező stressztelenítésére

Infó, bejelentkezés: Mohácsi Beatrice terapeuta és tanár
Tel: (+36) 70 431 5002
E-mail: megengedes@gmail.com

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341