MAGMEGTARTÓ JÓGAPROGRAMOK A FÉRFI-ERŐ MEGTARTÁSÁÉRT

PÉNTEKENKÉNT 17 ÓRÁTÓL: MAGKONTROLL JÓGATRÉNING

Aki a jógában járatos és így megőrzi magját, az legyőzi a halált. A mag elhullajtása maga a halál, megtartása az élet. Míg a mag szilárdan a testben van, miért félnénk az elmúlástól? A férfi magja az elméjétől függ, az élete pedig a magjától. Ezért a magot és az elmét minden erővel óvni kell.” (Hatha Jóga Pradípiká / A hatha-jóga lámpása ; 88-90)

Fókuszban a Bindu-Sziddhi (a férfimag uralásának jógikus képessége) kifejlesztése és fenntartása!

Férfienergia erősítés várható dinamikus bemelegítéssel, aktív jógikus energiamunkával (ászana, pránajáma, mudra, bandha), Síva Lingam Meditációval és lezárásként jóga nidra relaxációval!

Heti rendszerességű feltöltődés, pozitív hangulat, belső erő és tudatosság a mindennapokhoz.
Inspiráló, szellemileg építő közeg és az ebből származó csoportenergia előnyei.
A teremtő (szexuális) energiák tudatos megőrzése, megnemesítése – passzív (cölibátus) vagy aktív (házasélet) életvitel esetén egyaránt.
A célirányos jógamódszerek gyakorlásának napi rutinná tétele…

Amiért érdemes hozzáfogni:
– Magömlés nélküli orgazmus élménye, amire a kínai öngyógyító és szexuális energiafejlesztő gyakorlatrendszerek is irányulnak.
– Szellemi erő és összpontosító-képesség, a nemi szervek működése feletti fizikai és spirituális uralom.
– Javul a gátizmok és a férfi nemi szervek vérkeringése.
– Megerősödnek a hímvessző, a végbél, a here, és a prosztata működését serkentő izmok.
– Az inverz ászanáknak köszönhetően az aranyér érezhetően visszafejlődik és a végbélzáróizom szorosabban zár.
– A prosztatabántalmak megszűnnek.
– Kialakul egy magas szintű erőnléti állapot, megnövekedett testtudat (fizikai-energetikai) és a belső fókusz képessége a szexuális energiák megtartása és átnemesítése révén.

A gyakorlócsoport céljai:
1. Jógamódszerek (ászana, pránajáma, bandha, mudra) hatékony alkalmazása a szexuális energiák megnemesítése céljából (transzmutáció és szublimáció).
2. Energiakisülést elkerülő jógatechnikák beidegződésének megvalósítása. Éber, tudatos tartózkodás az előrejelzési szakaszban (házi feladat…).
3. Motiváció a napi rendszerességű otthoni gyakorláshoz.

További információk és jelentkezés: info@magkontroll.hu
Szükséges megadni: dátum + résztvevő(k) neve, lakcíme és telefonszáma.

Helyszín: Hétholdház Jógaközpont
(1024 Budapest, Lövőház utca. 24. | Félemelet 1.)
1-es kapucsengő, Hétholdház
Kapukód: 1  1212.

A foglalkozások menete:
1. Felajánlás Sívának (ráhangolódás az általa képviselt rezgésszintre és tudatosságra) – lemondás (tyága) a tettekhez való kötődésről
Imádkozó Pózban (Prarthanasana) ezzel a rövid, meditatív jellegű tevékenységgel (felajánlás) mélyülünk el a Karma Jóga szellemében történő gyakorlásra.
2. Bemelegítés Dhirendra Brahmachari szubtilis jógájának (Szúksma Vjájáma) gyakorlataival.
3. Álló helyzetben végzett ászanák, izomzárral a medence-zóna területére fókuszálva.
– Mély állás, párhuzamos lábfejekkel (ló-állás ; kínaiul: ma bu)
– Dzsivabalászana, másnéven az Akarat Életenergiájának Póza.
– Tálászana, avagy Pálmafapózból átmenet Vriksászana – Faállásba.
4. A has körkörös, kétirányù masszìrozása (Sahaj Agnisara Dhauti) álló helyzetben, ezután hasi zárak alkalmazása.
– A has be-ki mozgatása speciális légzéssel és visszatartással (Agnisara Kriya)
– Hasbeszívás (Uddiyana Bandha)
– Hasforgatás (Nauli Kriya)
5. TRATAK, mely egy “mentális tisztító gyakorlat”. Lényege a figyelem összpontosítása és a tekintet rögzítése egy pontra (pl.: mécses vagy gyertya lángja), majd lehunyt szemmel az erre való koncentrálás bizonyos ideig. A tratak fejleszti a koncentrációs képességet, kiválóan alkalmas a gondolatok megtisztítására és lecsendesítésére, az intuíció tisztasága, a vizualizáció és az akaraterő kifejlesztésére. Fizikai síkon erősíti a szemizmokat, javítja a látást, fokozza a látásélességet és segít alvászavar esetén is.
6. A pránikus testben, különböző csakrák szintjein található pszichikus csomók kioldása mantrázással egybekötött ászanázással. A Síva Szamhítában felfedett Legfelsőbb Mantra 5 változatát és a 6., teljes gurumantrát is meg lehet kapni fokozatosan.
7. Pránajáma, bandha ès mudra – fókuszban a tri-bandha
– Tűzlégzés I. (Agnisara Dhauti) / Vadzsrászanában
– Tűzlégzés II. (Agnisara Dhauti) + Múla Bandha (gyökérzár) & Dzsálandhara Bandha (torokzár) / Szimhászanában
– Maha Bandha, Maha Mudra, Maha Mudra, stb…
– Oli Mudrák / Vadzsroli Mudra I.-II. ; Sahadzsoli Mudra I.-II.
8. Fordított testhelyzetek (Viparita Karani)
– Eke vagy Gyertyapózban hajtjuk végre a véráram megfordítása, belső nemi szervek tehermentesítése ès a szublimációs folyamatok megtapasztalása, valamint a felsőbb erőközpontok töltèse céljából.
– Fejenállás (néhány perces végrehajtás, utána pedig tudatosítás).
9. Lazítás savászanában, jóga nidra módszerekkel, a teremtés visszaszívódásának irányába, lentről felfelé haladva.

Tanfolyami hozzájárulás:
Részvételi díj: 6.000,- HUF/fő/alkalom (a nemzetközi jógaoktató képzéseim résztvevői számára 50%-os kedvezményt biztosítok).
Tárgyhavi bérlet (csak az adott hónap 4 alkalmára): 18.000,- HUF/fő

A jelentkezők a részvételt követően meghívást kapnak tanfolyamaink értesítési listájára:
https://groups.google.com/u/1/g/magkontroll
Programvezető: Oszlár Kálmán András jógaoktató, akinek 25 év tantra jóga terén szerzett személyes tapasztalata áll a jógaórákon alkalmazott technikák mögött és ez a tantra terén szerzett jártasság igazolt tradicionális indiai tantra mester-tanítvány láncolatba való kapcsolódással egészül ki.

Erre a Facebook eseményre: https://www.facebook.com/events/1803014976775619/ adott ‘érdekel’ vagy ‘ott leszek’ reakció nem minősül jelentkezésnek. A részvételi szándékot a megadott e-mail címre küldött üzenettel lehet jelezni, amire visszajelzek és megerősítem a foglalást.
Amennyiben nem megoldható a rendszeres részvétel, akkor egy kezdeti alapozó tudáscsomag elsajátítására és otthoni gyakorlatba ültetésére ideális választás lehet a ‘Tantrikus Magmegtartás Workshop Férfiaknak – Starter Túlélőcsomag’ https://www.facebook.com/events/469804528910288/.

VASÁRNAPONKÉNT 10 ÓRÁTÓL: TANTRIKUS MAGMEGTARTÁS WORKHOP – STARTER TÚLÉLŐCSOMAG

“A természet gondoskodott a szaporodás mechanizmusáról, de az általában nem köztudott, hogy a hatha jóga különböző gyakorlatain keresztül ezt a mechanizmust irányításunk alá tudjuk vonni. Ezek a tapasztalatok szintén a természetből fakadóak, még akkor is, ha csak néhány ember részesül belőle…”(Swami Niranjanananda Saraswati – Vadzsróli Mudra / A Villámlás Attitűdje)

Mit jelent a magmegtartás?
Amikor megjelenik bennünk a szexuális szenvedély és a túlfűtöttség, akkor gyakran nem is tudjuk kontrollálni a folyamatokat. A szexuális önszabályozás azonban rengeteg előnnyel járhat. A magmegtartás elsajátítása és folyamata azt jelenti, hogy ejakuláció nélkül érjük el a szexuális csúcspontot, azaz a férfi hímivarsejteket – így a létrehozásukba fektetett energiát sem -, és a szexuális energiát nem pazaroljuk el, nem engedjük szabadon – így nem is veszítjük el – hanem visszaáramoltatjuk a testbe és transzformáljuk akár gyógyító energiává.

Milyen előnyökkel jár?
– Magömlés nélküli, egész testes multi orgazmus élmény megélése, amire a kínai öngyógyító és szexuális energiafejlesztő gyakorlatrendszerek is irányulnak.
– Szolgálatunkba tudjuk állítani a szexuális energiát: teremtés, motiváció, öngyógyítás, sikerek elérése stb…
– Szellemi erő és összpontosító képesség, a nemi szervek működése feletti fizikai és spirituális uralom.
– Javul a gátizmok és a férfi nemi szervek vérkeringése.
– Megerősödnek a hímvessző, a végbél, a here, és a prosztata működését serkentő izmok.
– Az inverz ászanáknak köszönhetően az aranyér érezhetően visszafejlődik és a végbélzáróizom szorosabban zár. A prosztatabántalmak megszűnnek.
– Kialakul egy magas szintű erőnléti állapot, megnövekedett testtudat (fizikai-energetikai) és a belső fókusz képessége a szexuális energiák megtartása és átnemesítése révén…

További információk és jelentkezés: info@magkontroll.hu
Helyszín: Hétholdház Jógaközpont
(1024 Budapest, Lövőház utca. 24. | Félemelet 1.)
1-es kapucsengő, Hétholdház
Kapukód: 1  1212.
Szükséges megadni: dátum + résztvevő(k) neve, lakcíme és telefonszáma.

A gyakorlócsoportban tanulható technikák napi végzésének eredménye a folyamatos magmegtartó (akhanda brahmacsári) állapot kifejlesztése és fenntartása.

Meggyőződésünk, hogy a tantrikus magkontrollt csak ilyen típusú jógamódszerekkel lehetséges hosszú távon, magas hatásfokkal és egészségügyi kockázatok nélkül művelni…

Az ősi jóga iratokban (a három legismertebb Hatha-jóga „klasszikus” Gheranda-Szamhitá, Hatha-jóga-pradípiká és Síva-Szamhitá jógarendszer leírásai) olvasni lehet egy módszerről, amit Vadzsroli-nak (Vajroli) avagy Urdhvaretas-nak (Ūrdhva-retasaḥ) neveznek. Ez egy belső alkímiai átalakító folyamatot takar, amely a szubtilis energiák felfelé vezetésén keresztül valósul meg a nemi szervek szintjéről az agy irányába, a gerincen keresztül áramoltatva.

Olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik hosszú távú önfejlesztésben gondolkodnak és maguk felé vállalják, hogy a gyakorlatokra otthon is minden nap szánnak időt.
Itt tényleg meg lehet tanulni a tantrikus magmegtartást…

A programhoz kapcsolódóan javasoljuk az életmódváltást is!
 Tanulj meg olyan jógamódszereket, amivel minden körülmények között ura maradsz az energiáidnak és szervezeted egészségét is hosszú távon fenn tudod tartani!
Mi a mindennapi jógázást ajánljuk, fordított testtartásokkal…
– Étkezz húsmentesen!
– Élj minél stresszmentesebb életet és pihenj eleget!
– Szokj le a dohányzásról és a tudatmódosító szerekről!
– Mozogj rendszeresen, lehetőleg a természetben!
– Ápolj EGY stabil párkapcsolatot!

“A Bindu-Sziddhi (a mag visszatartásának paranormális képessége) könnyedén elérhető e gyakorlat folytán. Amikor egy ilyen Sziddhit elér az ember, mi lehet még ebben a világban, amit ő ne tudna elérni?” – Ghéranda-Szamhitá (III.47)

Tanfolyami hozzájárulás:
Részvételi díj: 12.000,- HUF/fő/alkalom (a nemzetközi jógaoktató képzéseim résztvevői számára 50%-os kedvezményt biztosítok).

A tantra kurzus résztvevői ingyen megkapják a szerző eddig megjelent 3 kiadványát, elektronikus formátumban.
A teljes részvételi költség előre utalása esetén előre is meg lehet kapni, helyszínen történő fizetés esetén pedig utólag kerül kiküldésre a résztvevőknek.
A jelentkezők a részvételt követően meghívást kapnak tanfolyamaink értesítési listájára:
https://groups.google.com/u/1/g/magkontroll

Programvezető: Oszlár Kálmán András jógaoktató, akinek 25 év tantra jóga terén szerzett személyes tapasztalata áll a jógaórákon alkalmazott technikák mögött és ez a tantra terén szerzett jártasság igazolt tradicionális indiai tantra mester-tanítvány láncolatba való kapcsolódással egészül ki.

Erre a Facebook eseményre: https://www.facebook.com/events/469804528910288/ adott ‘érdekel’ vagy ‘ott leszek’ reakció nem minősül jelentkezésnek. A részvételi szándékot a megadott e-mail címre küldött üzenettel lehet jelezni, amire visszajelzek és megerősítem a foglalást.

Ha szeretnél fejlődni a tantrikus magmegtartás gyakorlataiban és a szükséges jógagyakorlás iránt van elhatározásod és rá is szánod a péntek estéket, akkor a ‘Magkontroll Jógatréning Férfiaknak – Fókuszban a Tantrikus Magmegtartás’ https://www.facebook.com/events/1803014976775619/ heti programba való bekapcsolódás ideális választás lehet számodra a magasabb életminőség felé. 

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341