KÉRD ÉS MEGADATIK – CSODA VALÓSÁG AZ ÚJHOLD ENERGIÁIVAL – FB LIVE ÉS MEDITÁCIÓ – Augusztus 27-én 20.00-kor


​A FB CSOPORT:

https://www.facebook.com/groups/172655674926668/?ref=share_group_link

A nyár folyamán kirándulások, utazások alatt sokat gyakoroltam a kérést- és őszintén mondom az úti társak is el csodálkoztak, annyira meglepő volt az a sok csoda-láncolat ami folyamatosan érkezett ezáltal. Bármin is aggódott kedves útitársam, a válaszom mindig az volt kérni fogjuk, hogy ez vagy az legyen. Most is megtelik a szívem hálával, ahányszor az elképesztőbbnél elképesztőbb  történésekre gondolok. 

Volt olyan is, hogy rövid idő állt rendelkezésre, hogy megtörténjen az amit kértem és én is nagyon kiváncsi voltam, hogy ez most hogy történhet meg ilyen rövid idő alatt, mikor még kilátások sem voltak rá, sem logikus elmével kitalálható megoldás.

Már nagyon régen, évek óta írok, vezetek kérés és hála naplót- nagy részük teljesült is- és egy csoportom is van ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Most az utazás alatt nem volt füzet nálam és időm sem volt sok meditációra, különböző tudatosság emelő gyakorlatokra-semmi hókusz pókuszra, rákészülésre- minden nagyon spontán történt kapcsolódva a Forrással- hétköznapi gyors tempós pikk pakk energiákkal történt minden egy szempillantás alatt.  

A csoportomban ha szeretnél hallani Csoda történeteket – és ha Neked is van hasonló élményed, szeretettel várlak. Augusztus 27-én az Újhold energiáival indítok egy 7 napos Kérd és megadatik – Csodavalóság Varázs Hetet – amikor is folyamatosan 7 napig kérésekkel foglalkozunk. Játékos gyakorlatok, tapasztalataim, működő eszközök, energia-húzás – ezekkel megyünk a 7 napban. (Szívesen veszem ha te is megosztod ilyen témájú csoda valóságaid a csoporttal.)

Folyamatában is lehet csatlakozni.

Szeptembertől rendszeres live-ok, inspiráló ötletek és írások lesznek folyamatosan. Szeretettel várlak!

Egy írás a Kérésekről:
“Mi az, amit Te kérsz? – Dr Dain HeerVan egy bámulatos eszköz, ami a korodtól, bőrszínedtől, vallásodtól, bevételedtől, IQ-dtól, és hitrendszereidtől függetlenül működik, és mindannyiunk számára elérhető, hogy használjuk. Mégis, úgy tűnik, valójában csak kevesen ölelik magukhoz erejét.
Úgy hívják: “Kérjetek és adnak nektek.” Hallottál már róla valaha?
Alapvetően így történik: ha kéred, az Univerzum mindent meg tud neked adni, amit csak kívánsz.

Egyszerű, ugye?

Mégis, kérted valaha igazán amire vágytál? Tudod egyáltalán, hogy milyen lenne? Ha nem tűnik fel, amit akarsz, kérsz tovább vagy eldöntöd, hogy biztosan nem is lehetséges?
Mi lenne, ha mindent meg tudnál változtatni olyan könnyedén, ahogyan egy kérdést teszel fel?

Olvasd három tippem a KÉRÉSHEZ!

1. KÉRD A LEHETETLENT
Mi lenne, ha ez az év annak az éve lenne, hogy minden olyat kérsz, amit egészen idáig lehetetlennek, felfoghatatlannak vagy nevetségesnek tartottál kérni?
Lehet az, hogy könnyedséget kérsz a pénzzel kapcsolatban, vagy, hogy a gyerekeid legyenek boldogok. Lehet az, hogy teveháton szeld át a Kalahári sivatagot, vagy szánhúzó kutyákkal az országot (ismerek egy olyan nőt, aki ezt megtette mindenféle előzetes tapasztalat nélkül). Kérhetsz munkát a tengerentúlon. Lehet az is a kérésed, hogy beszélgess az állatokkal, vagy bármi más, ami nem tűnik megszokottnak.
Azt is kérheted, hogy életed minden területén boldog legyél és inspirált.
Túl sok időt töltünk el azon gondolkodva, hogy először az összes kicsi problémát meg kell oldanunk az életünkben, mielőtt megkapnánk a csodás nagy változásokat. Mi van, ha ez valójában nem igaz?
Akár még azt is kérheted, hogy delfinekkel együtt úszkálj.. 

2. KÉRJ A MÓKA KEDVÉÉRT
Nincs itt az ideje annak, hogy az életünket ne abból kiindulva éljük, hogy “Óh.. ezt is meg kell valósítanom..”, hanem inkább abból, hogy “Nem lenne mókásabb ez?” ?!
Hozzáírtad már az idei kívánságlistádhoz az örömet, a könnyedséget és a ragyogást? Vagy hoztál egy olyan döntést, hogy az csak a lista végén kerül sorra, amikor már kipipáltad a kocsidat, a gyerekeidet, a karrieredet, a kapcsolataidat, a barátaidat és a hiteleidet?
Egy ötlet: mi van, ha azt kérnéd, hogy minden, amire csak vágysz, örömmel és könnyedén érkezzen az életedbe – és mindent, amit kezelned kell, szintén örömmel és könnyedséggel kezelj?
Az univerzum bőséggel rendelkező hely. A föld szépséges és folyamatosan ajándékaival lát el bennünket. De ennek ténylegesen mennyi részét fogadjuk be..? Most minden a rendelkezésünkre áll, hogy ezt megtehessük.
Hajlandó lennél befogadni itt és MOST mindennek és mindenkinek a szépségét, ami és aki körbevesz téged (beleértve magadat is), nem törődve azzal, hogy egyébként mi más zajlik körülötted?

3. KÉRJ MOST, ÉS KÉRJ FOLYAMATOSAN
Kérlek, kezdj el most kérni mindent, amit kívánsz, az nem számít, hogy most milyen lehetetlennek gondolod. Írd le. Vezess listát. Folyamatosan adj hozzá dolgokat. Adj magadnak időt, hogy lejuss lényed legmélyebb, legsötétebb részeire, amikhez eddig nem engedted a nap fényét, és tedd fel a kérdést: Ha ezen a bolygón nem lenne rajtam kívül semmi vagy senki más, mit és kit választanék, hogy velem legyen ma és a jövőben? Mit szeretnék igazán teremteni? És folytasd az írást. Ismételd ezt mindennap néhány héten keresztül. Amint túljutsz a szokásos válaszaidon, hirtelen olyan helyre fogsz érkezni, ahol meglátod, valójában mi az, ami számodra fontos, és előfordulhat, hogy nagyon meglepődsz attól, ami előjön!
Ha nem lenne senki, akinek magyarázkodnod kellene vagy akinek választ kellene adnod, akkor mit választanál? Mit kérnél? Milyen lehetetlen, felfoghatatlan és teljesen nevetséges dolgot teremtenél ebben az évben csak magadnak és csak a móka kedvéért?
Mi az, ami annyira izgalmas, hogy még kérni sem mered?
Most, menj utána! Soha ne hagyd abba, soha ne add meg magadat és soha ne add fel!

Kérjetek, Barátaim, és adnak Nektek!”

Mohácsi Imola Beatrice inspirációs előadó és énekes test-lélek terapeuta, Saját valóság teremtés terapeuta, Pszísebész, Kapcsolat teremtő gyógyítás terapeuta, Theta Healing konzulens,  Access Bars&Body&Facelift facilitator, tanár, pedagógus
Tel: (+36) 70 431 5002
E-mail: megengedes@gmail.com

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341