KEDVEZMÉNYES VÉNUSZI GYÓGYÍTÁS / RÓZSAMASSZÁZS RÓZSAKOKTÉLLAL – Június 24-Július 3-ig

SAJÁT MÓDSZER
Bejelentkezés, infó: Mohácsi Imola Beatrice Masszázs és Esse terapeuta, Access Bars&Body Facilitator, Facelift facilitator, Nőiség tréner, Tanár
Tel: (+36)704315002
Email: megengedes@gmail.com

A Vénuszi Gyógyításról és Rózsa masszázsról 

Segít a Nőiséged örömteli megélésében. (Mivel blokkokat old a szerelem , szeretet elfogadásával kapcsolatban, oldja a szív és szex csakra közti elzáródott energiákat miközben harmóniát hoz minden szinten, ezért férfiaknak is ajánlott.)
A Vénuszi gyógyítás illetve  a Vénuszi Rózsa masszázs: testi-lelki szinten hat, visszaállítja az egyensúlyt és az öröm energiája jár át.

Fontos tudni, hogy ez nem egy klasszikus értelemben vett masszázs. Több területen hat: érzelmi, testi, szellemi, energetikai szinteken.
Ezzel a módszerrel feloldódik a “páncél”, így a test, lélek és szellem újra egységgé válhat. A drágakövek , a rózsa olaj , a rózsa szirmok kellemes érintése és téged tápláló energiák kísérnek téged teljes gyengédséggel a feloldódásban .
Nőknél a méh energiájával kapcsol össze, miközben oldja a sérüléseket , blokkokat.
A Vénuszi gyógyítás során átíródnak a programok, melyeket magaddal hurcoltál a méhedben, testedben.

A negatív energiák, mintázatok elengedésével méhed életereje növekszik, és ezáltal megszűnhetnek régóta fennálló betegségek, problémák.

Kiknek ajánlott:

– problémáid vannak a nőiséged megélésével/ férfiaknál a női rész, nőkkel való kapcsolódás, félelem az intimitástól, befogadástól
– nőgyógyászati problémáid vannak (mióma, ciszta, endometriózis)
– nem jön a vágyott gyermekáldás
– nehézséget okoz önmagad, nőiséged, tested elfogadása
– szeretnéd elengedni kapcsolataid negatív emlékeit
– megtisztítanád méh és szív teredet
– ihletre, inspirációra vágysz
– töltődnél, elmélyülnél, kapcsolódnál önmagaddal, méheddel és szíveddel

Kétféle módon élheted meg a Vénuszi gyógyító energiákat: 

A Vénuszi gyógyítás alkalmával nem kapsz masszázst, végig ruhában történik csak finom érintéseket, drágakövek, illatok, gyógyító drágakövek,rózsa szirmok, hangok ringatnak bele az elfogadó szeretet gyógyító energiájába.

A Vénuszi Rózsa masszázs gyógyítással egy nem klasszikus értelemben vett masszázs keretében történik, mely finom rózsa olaj, rózsa szirmok, drága kövek, és a hangom  a Vénuszi üzenetek hangolják át az energetikai rendszeredet, miközben kellemes ellazultságban oldódik ki belőled minden fájdalom, és harmónia költözik a szívedbe.

KEDVEZMÉNYES LEHETŐSÉG JÚNIUS ​ 24 ÉS JÚLIUS 3 KÖZT!
Befektetés Önmagadba: 10 000 Ft. egy és fél óra
A Vénuszi Gyógyítás, vagy Rózsamasszázs mellé  AJÁNDÉK RÓZSAKOKTÉL is jár (nem alkoholos).

Fontos tudni, hogy a legjobb minőségű természetes rózsaolajat használok, ami cseppenként luxusáron van.

Mért pont rózsaolaj?

A rózsaolaj jó az alábbi tünetekre: fejfájás, félelem, fokozott bélműködés, hányinger, émelygés, klimax, menstruációs panaszok, normál bőr, ráncos, fáradt bőr, stressz, száraz bőr, terhességi csíkok,narancsbőr , köhögés, különböző sérülések, csillapítja a gyulladást, gátolja a herpesz elharapódzását, enyhíti a fogínygyulladást, serkenti az emésztést, egyensúlyban tartja a női hormonokat,menstruációs görcsök esetén oldja a szorongást (nagyon jó szülés utáni depresszióra), serkenti a vérkeringést és gyógyítja a különböző bőrgyulladásokat.

Az illatok királynőjének nevezett rózsa szirmából 1kg tömény rózsaolaj előállításához 5 tonna rózsasziromra van szükség. Egy tonnányi szükséges ahhoz, hogy egy pohárnyi rózsaolajat kapjunk. Fél deci illóolaj előállításához pedig kb. százezer darab szirom kell. Egy milliliternyi rózsaolaj lepárlásához kb. 2000 db, hajnalban, frissen és harmatosan, kézzel leszedett szirom szükséges. Ez azt jelenti, hogy egy csepp olajat 50-60 rózsa szirma ad.

A leghíresebb rózsaolaj rajongó az ókori uralkodónő, Kleopátra volt, aki a rózsa csáberejét becsülte a legtöbbre. Egyes források szerint mértéktelenül használta az olaját és más esszenciákat a teste illatosítására. Állítólag ezzel sikerült elcsábítania Marcus Antoniust is. Fürdővizében mindig ott volt a rózsaszirom.

A rózsa olaj tehát:
– élénkítő
– gyulladáscsökkentő
– izomgörcs-oldó
– közérzetjavító
– nemi vágy növelő
– nyugtató
– relaxáló

Ha nem szeretnéd a rózsaolajat, más Nőiséget kinyitó aromaterápiás olajokból is választhatsz.

Szeretettel várunk!

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341