KEDVEZMÉNYES NYÁRI KEZELÉSEK – ESSE, VÉNUSZI RÓZSAMASSZÁZS, FACELIFT

Intimitásban, barátságban a testeddel – Nyári kedvezmények  augusztus 4-11 közt.

1. ESSE Manuálterápiás fasciális lágy csontkovácsolás- az Öröm tánca a testeddel
2. Vénuszi rózsamasszázs/gyógyítás rózsaszirmok közt
3. Access Facelift szépítő, fiatalító kezelés
A Vénuszi Gyógyítás, Rózsamasszázs, ESSE és Facelift kezelések mellé AJÁNDÉK RÓZSAKOKTÉL is jár (nem alkoholos).

Ezekben a napokban időpontokat foglalhatsz le kedvezményes áron
Bejelentkezés, infó: Mohácsi Imola Beatrice Masszázs és Esse terapeuta, Access Bars&Body Facilitator, Facelift facilitator, Nőiség tréner, Tanár
Tel: (+36)704315002
Email: megengedes@gmail.com

ESSE MANUÁLTERÁPIÁS, FASCIÁLIS ENERGETIKAI KEZELÉS – LÁGY CSONTKOVÁCSOLÁS

Kuriózumnak számít, Magyarországon kevésbé ismert ám rendkívül hatékony amerikai módszer.

Dr. Glenna Rice (és azt megelőzően dr. Suzi Godsey) orvos-manuálterapeuták nevéhez fűződik, akik Access energiákkal is dolgoznak egyben.

Miben segíthet :
– izom- és szövetszakadásoknál,
– műtéti hegeknél,
– egész testen, mint finom csontkovácsolás,
– teljes testen az ítélkezések kioldására,
– gerincproblémáknál,
– implantátumok beilleszkedése, befogadása a test számára,
– baleseti sérülések, sport sérülések,
– izomfájdalom, húzódás, rándulás,
– mozgás könnyedségéért,
– emésztési problémák, szétnyílt hasizom, sérv fájdalmak elmúlására,
– testben lévő feszültség oldására (akár izomcsomóknál is),
– baleseti hegek és sebek oldására, gyorsabb regenerálódásban,
– bőrproblémákra,
– a test bármely részén, ami fájdalmas, kemény, ahol “probléma” van,
– hozzájárulás lehet a szülés megkönnyítéséhez, valamint a szülés utáni regenerációban, megelőző kezelésként pedig a teherbeesést is könnyíti
– testtartás javításra.

Mi a fascia?
A fascia egy egy mindenütt jelenlévő, aktív, komplex sejtszintű kötőszövet, amely kollagén és elasztin rostokat tartalmaz, amelyet egy gélszerű anyag von be.
Dinamikusan körbeveszi, befedi, támogatja, védelmezi, összekapcsolja, függeszti és megosztja a zsigeri, csont- és izomrendszert, egészen a legapróbb izomrostig sejtszinten. Hihetetlenül erős, ugyanakkor rugalmas szövet, amely legerősebb az inaknál. Reagál a kérdésekre és folyamatosan mozog változik, újrarendeződik annak függvényében, amit a test megkíván tőle. A traumák, a lestrapálás, öregedés, az ítélkezések és fix nézőpontok hatására a fascia megvastagszik, letapadás és megkötöttségeket hoz létre, melyek messze menő hatásai lehetnek a teljes testre vonatkozóan. Az ESSE kezeléssel a fascia újrarendeződik, a mozgás könnyeddé válik, a fájdalomérzetek elmúlnak, a testtartás javul, a test megkönnyebbül.

AZ ÖRÖM ÉS MEGENGEDÉS TÁNCA. AHOL:
“A kliens teste vezet, a kezelő követi. Figyel a szövetek rezdüléseire, feszüléseire, az egész test kommunikációjára, és az Esse energiájával, jelenlétével hozzájárul, hogy a test el tudja engedni a fasciákat összehúzó feszültségeket ezáltal megnyitva az utat a testtel való még nagyobb szabadság előtt.” Emese Szecskó

Visszajelzések:

Egy lágyék sérvvel diagnosztizált páciensem írta:
Nagyon jó közérzettel, gyógyultan keltem fel a masszázs ágyról, hihetetlen volt az első kezelés után nem volt ott a kitüremkedés. Hálásan köszönöm a megtapasztalást, gyógyulást. (Megjegyzésként, kereste is a páciensem, kérdeztem : Mi lenne, ha nem keresné, nehogy visszateremtődjön ezáltal.)
Második kezelés után így ír
Az elfogadás és elengedés megértés megfigyelés a bennem zajló folyamatoknak és áramlás hatalmas energiák. Köszönöm!

Német Bea:

Különleges Esse testkezelést kaptam a minap.
Mintha átjárta volna minden sejtem a könnyedség-könnyűség… megrozsdált idegszálak felszabadultan rezegtek… határtalan kék ég szellői suhantak a bőröm alatt… elhittem, hogy igen, lehetséges…
Köszönöm Neked!

És még sok más hasonló csodás élményeket írnak le akik megtapasztalták.

ESSE videók angolul:

What is ESSE? ESSE Body Work Explained
https://www.youtube.com/watch?v=Irl74HpWU4g

Esse a kismamáknak
https://www.youtube.com/watch?v=Irl74HpWU4g

A fasciáról videó (magyar feliratos)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=u_GAh-jySgA

VÉNUSZI GYÓGYÍTÁS/RÓZSAMASSZÁZS RÓZSAKOKTÉLLAL

A Vénuszi Gyógyításról és Rózsa masszázsról

Segít a Nőiséged örömteli megélésében. ( Mivel blokkokat old a szerelem , szeretet elfogadásával kapcsolatban, oldja a szív és szex csakra közti elzáródott energiákat miközben harmóniát hoz minden szinten, ezért férfiaknak is ajánlott .)

A Vénuszi gyógyítás illetve  a Vénuszi Rózsa masszázs : testi, -lelki szinten hat, vissza állítja az egyensúlyt és az öröm energiája jár át.

Fontos tudni, hogy ez nem egy klasszikus értelemben vett masszázs. Több területen hat: érzelmi, testi, szellemi, energetikai szinteken.
Ezzel a módszerrel feloldódik a “páncél”, így a test, lélek és szellem újra egységgé válhat. A drágakövek , a rózsa olaj , a rózsa szirmok kellemes érintése és téged tápláló energiák kísérnek téged teljes gyengédséggel a feloldódásban .
Nőknél a méh energiájával kapcsol össze, miközben oldja a sérüléseket , blokkokat.
A Vénuszi gyógyítás során átíródnak a programok, melyeket magaddal hurcoltál a méhedben, testedben.

A negatív energiák, mintázatok elengedésével méhed életereje növekszik, és ezáltal megszűnhetnek régóta fennálló betegségek, problémák.

Kiknek ajánlott:

– problémáid vannak a nőiséged megélésével/ férfiaknál a női rész, nőkkel való kapcsolódás, félelem az intimitástól, befogadástól
– nőgyógyászati problémáid vannak (mióma, ciszta, endometriózis)
– nem jön a vágyott gyermekáldás
– nehézséget okoz önmagad, nőiséged, tested elfogadása
– szeretnéd elengedni kapcsolataid negatív emlékeit
– megtisztítanád méh és szív teredet
– ihletre, inspirációra vágysz
– töltődnél, elmélyülnél, kapcsolódnál önmagaddal, méheddel és szíveddel

Kétféle módon élheted meg a Vénuszi gyógyító energiákat:

A Vénuszi gyógyítás alkalmával nem kapsz masszázst, végig ruhában történik csak finom érintéseket, drágakövek, illatok, gyógyító drágakövek,rózsa szirmok, hangok ringatnak bele az elfogadó szeretet gyógyító energiájába.

A Vénuszi Rózsa masszázs gyógyítással egy nem klasszikus értelemben vett masszázs keretében történik, mely finom rózsa olaj, rózsa szirmok, drága kövek, és a hangom  a Vénuszi üzenetek hangolják át az energetikai rendszeredet, miközben kellemes ellazultságban oldódik ki belőled minden fájdalom, és harmónia költözik a szívedbe.

A Vénuszi Gyógyítás, vagy Rózsamasszázs mellé  AJÁNDÉK RÓZSAKOKTÉL is jár (nem alkoholos).
Fontos tudni, hogy a legjobb minőségű természetes rózsaolajat használok, ami cseppenként luxusáron van.

Mért pont rózsaolaj?

A rózsaolaj jó az alábbi tünetekre: fejfájás, félelem, fokozott bélműködés, hányinger, émelygés, klimax, menstruációs panaszok, normál bőr, ráncos, fáradt bőr, stressz, száraz bőr, terhességi csíkok,narancsbőr , köhögés, különböző sérülések, csillapítja a gyulladást, gátolja a herpesz elharapódzását, enyhíti a fogínygyulladást, serkenti az emésztést, egyensúlyban tartja a női hormonokat,menstruációs görcsök esetén oldja a szorongást (nagyon jó szülés utáni depresszióra), serkenti a vérkeringést és gyógyítja a különböző bőrgyulladásokat.

Az illatok királynőjének nevezett rózsa szirmából 1kg tömény rózsaolaj előállításához 5 tonna rózsasziromra van szükség. Egy tonnányi szükséges ahhoz, hogy egy pohárnyi rózsaolajat kapjunk. Fél deci illóolaj előállításához pedig kb. százezer darab szirom kell. Egy milliliternyi rózsaolaj lepárlásához kb. 2000 db, hajnalban, frissen és harmatosan, kézzel leszedett szirom szükséges. Ez azt jelenti, hogy egy csepp olajat 50-60 rózsa szirma ad.

A leghíresebb rózsaolaj rajongó az ókori uralkodónő, Kleopátra volt, aki a rózsa csáberejét becsülte a legtöbbre. Egyes források szerint mértéktelenül használta az olaját és más esszenciákat a teste illatosítására. Állítólag ezzel sikerült elcsábítania Marcus Antoniust is. Fürdővizében mindig ott volt a rózsaszirom.

A rózsa olaj tehát:
– élénkítő
– gyulladáscsökkentő
– izomgörcs-oldó
– közérzetjavító
– nemi vágy növelő
– nyugtató
– relaxáló

Ha nem szeretnéd a rózsaolajat, más Nőiséget kinyitó aromaterápiás olajokból is választhatsz.

Masszázsterapeutaként, több éves Body és Facelift kezelőként és facilitatorként (2014-től tanítok és kezelek vele) szívből ajánlom, sok-sok pozitív visszajelzés érkezik – van, hogy konkrét egészségügyi problémák szűnnek meg a szépészeti hatásán kívül. Hogyan lehetne még ettől is jobb?

ACCESS ENERGETIKAI SZÉPÍTŐ, FIATALÍTÓ, RÁNCTALANÍTÓ FACELIFT KEZELÉS

Egy fantasztikus energia, amit habár az arcon és a dekoltázson végzünk, nem csak ott hat. Külsőleg visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és az egész testen, belsőleg pedig oldja az öregedéssel, az élettel kapcsolatos fix nézőpontokat és ítéleteket, amelyek hatnak a külső megjelenésünkre is. Komplex hatásának köszönhetően már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, ha pedig több kezeléssel megajándékozzuk magunkat, tartós eredmény érhető el.

Hogyan hat?

Testi és lelki szinten hat egyszerre. Az arc, nyak és dekoltázs finom érintésével 28 féle különböző energiával dolgozunk, mely áttranszformálja, újra strukturálja és újrateremti a testet sejtszinten, DNS-szinten, kromoszóma-szinten egyaránt. A kezelés során számos terület aktiválódik, oldódik, tisztul és felülíródik: ránctalanítás, bőr rugalmassága, immunerősítés, sejtmemória, ítélkezés, döntések, minták, hitrendszerek.

Hat a teljes energetikai rendszerre, hat a lélekre, mivel nemcsak a testet kezeli, hanem lelki blokkokat old, a ráncokhoz, sebhelyekhez kapcsolódó traumákat, érzelmi mintákat ,testemlékeket is oldja . Lehet külön célirányosan pl. hasi területre is fókuszálni, segít a hasi zsírpárnák eltüntetésében is,vagy megnyúlt bőr kezelésében)

Mi történik a kezelés(ek) hatására :
– tonizálás és bőröd regenerálódása
– ráncok megszüntetése , a ráncok valódi okának (amiért kialakultak) a megszüntetése
– sebhelyek,hegek,karcolások nyomainak eltűnése, anyajegy, szemölcs eltüntetése
– pigmentfoltok ,rozácea, öregségi foltok eltűnése
– terhességi csíkok eltűnése, halványodása
– nap károsodás orvoslása
– mindenféle bőrhiba, tág pórusok ,pattanás eltűnése ( az okok , amiért feltűntek és azok megszüntetése)
– toka megszüntetése
– elengedése a rögzült hitrendszereknek a testeddel , az arcoddal ,az öregséggel , a nőiséggel kapcsolatosan- természetesen férfiaknak is ajánlott

Különösen ajánlott:

– Ha adsz a külső megjelenésedre
– Ha előnyben részesíted a természetes módszereket
– Ha megelőznéd az öregedés szemmel látható jeleit
– Kozmetikusoknak, sminkeseknek, masszőröknek, szépészeti iparágban dolgozóknak
– Mindenki másnak, aki szépülni, ragyogni, fiatalodni szeretne.

Ezt a fantasztikus eljárást könnyen megtanulhatod egy egynapos tanfolyam alkalmával és már rögtön tudod alkalmazni akár barátaidon, családodban, kínálhatod a szolgáltatásaid között.

Erről oklevelet is kapsz a tanfolyam végén, hozzá egy 40 oldalas kézikönyvet és hanganyagot. Az otthoni használaton kívül, különösen ajánlott kozmetikusoknak, masszőröknek, szépségiparban dolgozóknak!

Már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás és tartós eredmény érhető el.
Mindenkinél egyénileg változó a hatása.

FACELIFT TANFOLYAMOK FOLYAMATOSAN – Javasolj tanfolyami időpontot!

Bejelentkezés, infó: Mohácsi Imola Beatrice Masszázs és Esse terapeuta, Access Bars&Body Facilitator, Facelift facilitator, Nőiség tréner, Tanár
Tel: (+36)704315002  

Szeretettel várunk!

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341