ISMÉT!! TESTED MESÉJE HÖLGYEKNEK – Október 2-án 18.00-21.30-ig – Regisztráció: bg.bagigabor@gmail.com

​Nagy szeretettel meghívlak egy újabb Mesés estre, ahol ismét belehallgathatsz egy gyönyörű mesébe!

Ez a mese a Te meséd lesz, a Tested Meséje!

  • Beszélgetés a női test rejtelmeiről és a yoni masszázsról
  • És mindenről, amit eddig még nem mertél megkérdezni
  • Tantrikus gyakorlatok

Minden felmerülő kérdést szeretettel várok!

A program során arra törekszem, hogy egy általam mutatott irányból kerülj közelebb önmagadhoz, a Testedhez, a Lelkedhez…, megélve az érzéseidet, elfogadva mindazt, amit ez az út eléd tár!

Ez a munka csak akkor lehet eredményes, ha elhagyjuk a megszokott felszínt,  elindulunk a “mélybe”, és kilépünk a komfortzónából!

Ehhez az folyamathoz segítségül hívok néhány egyéni és  csoportos gyakorlatot, megteremtek egy biztonságos elfogadó teret, s odaadom minden jelen tudásomat, melyet az eddigi utamon megkaphattam! Az estet átjárja a mesés kelet, és csodás nyugat általam nagyra értékelt tanítása, megjelenhet a mozgás, a tánc, a finomság, a mélység… mindehhez párosul a figyelem, a JelenLét varázslatos energiája!

“Mit mondana a jónid, ha tudna beszélni?

Sok Nő teljesen elszakadt a jónijától, s amikor a Nő eltávolodik a jónijától, akkor a nőiségének egy kincsétől “szakad el”.
A jóninak nagyon sok mondanivalója van, és nagyon egyértelmű jeleket tud küldeni, a kérdés, hogy meg tudod-e hallani és meg tudod-e hallgatni?
1 – Elsőként azt mondja Neked, hogy találd meg a megfelelő szavakat, amikor róla beszélsz! A szavak mögött legyen mély, őszinte, szívből érkező szeretet és tisztelet!
2 – Szánj időt arra, hogy kapcsolódni tudj vele, s ha kellően rá tudsz hangolódni, akkor akár meg tudod hallani, hogy mi a véleménye a partneredről, akit magadba fogadsz!
3 – Beszélj róla, s gondolj rá szeretettel, s tisztelettel! Érezze, hogy mennyire egyedülállóan tökéletesnek és gyönyörűnek látod!
4 – A jóni azt mondja, hogy lélegezni szeretne, s a fehérnemű ezt nem teszi lehetővé. Azt kéri, ha teheted engedd őt lélegezni, ne viselj fehérneműt.
5 – A jóni érintést kér, szerető, gondoskodó érintést.
6 – A jóni azt kéri, hogy légy az őrzője, s felelősen válaszd ki azt a partnert, akit a közelébe engedsz!

7 – A jóni azt kéri, hogy csak olyan partner érinthesse, akár a pillantásával is, aki meglátja az igazi szépségét, egyediségét! Meglátja benne az élet forrását, a nőiség és nőiesség szentségét!
8 – …és a jóni még nagyon sok bölcsességet tud mondani, Neked “csak” annyi dolgod van, hogy figyelj rá! Hangolódj magadra… és halld meg a hangod, a jónid hangját!

Bagi Gábor

A programra 12 “Mesélőnek” tudok helyet biztosítani, ezért előzetes regisztráció szükséges.

A jelentkezéshez szükséges a neved, és a telefonszámod. A jelentkezést bármikor le tudod mondani, nem kell kéretlen tartalmú levelektől tartanod!

Részvételi díj: Becsületkasszás program!

Öltözék: Kényelmes öltözet, melyben a lehető legkomfortosabban érzed magad! A program előtt van lehetőség az átöltözésre!

Szeretettel várlak!

Gábor

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341