INTEGRÁLT CRANIOSACRALIS BIODINAMIKA 1. TANFOLYAM

“Leggyengédebb érintés”

Március 24-26-án 09-17.00 óráig

Jelentkezés: gaby@craniomassage.info

A biodinamikában alkalmazott gyakorlati megközelítés nagyon különbözik a többi eljárástól. Ahelyett, hogy a részekre helyezné a hangsúlyt a kezelés során, az egészre figyel és „hallgatja” azt. Odafigyelünk a lelkünk mélyéből anélkül, hogy bármi értelmét is figyelnénk, hogy mi helyes, csak ülünk és figyelünk. Ahelyett, hogy a hangsúlyt a betegségre helyeznénk, az egészségre figyelünk.

Az egészség a tökéletes mátrix, amelyet megelőzi a forma és amely a fogantatás pillanatától jelen van bennünk. Az egészség kalauzol minket a kezelés során. A végső tanító maga a természet. A természetes világ egy különálló és rendezett módon fejezi ki magát.

Az egész Univerzum át van itatva intelligenciával és szándékkal. Mi emberek csak puszta résztvevői vagyunk ennek a dinamikus erőnek.

Hallgatunk, figyelünk, csatlakozunk az egészséghez. A Csend az, ami lehetővé teszi a beteg számára a kapcsolatot az elsődleges légzéssel, az Egésszel. Ha ily módon érintjük meg a beteget, akkor csodálatos lehetőséget hozunk létre a gyógyuláshoz.

A biodinamikus cranio arra az elvre épül, hogy a test akkor egészséges, ha az “ÉLETET ADÓ LÉLEGZET” (amit élet energiának, élet erőnek is neveznek) szabadon áramlik a testben. Ezt a megértés Dr. Sutherland nevéhez és munkásságához köthető. Az újabb tudományos vizsgálatok bizonyították azt, hogy az emberi test megőrzi szövet-memóriájában az eddig átélt fizikai és érzelmi események lenyomatát. Az érzelmileg kellemetlennek minősített emlékek nyomán a craniosacralis rendszerben is blokkok alakulhatnak ki. E blokkok miatt az agyi-gerincvelői folyadék egyenetlenül áramlik a craniosacralis rendszerben, és ez krónikus betegségek kialakulásához vezethet. A kezelés alatt a test képes föloldani a szövetekben lévő blokkokat. A blokkot okozó trauma-emléknyom a tudattalanból felkerülhet az éber tudatba, igy feldolgozhatóvá és feloldhatóvá válva. A kezelés alatt alkalmazott mozdulatok gyengédek, finomak. Alig érezhető nyomást, finom érintést használ a kezelő miközben figyeli a test folyamatait és követi azt. A kezelt érezheti az agyi-gerincevelői folyadék áramlásának gyengéd áramlását a testben, mint egy hullámot, amely az idegrendszer lenyugvásával jár együtt.

A képzés nem kíván előképzettséget. Az Integrált Craniosacralis Biodinamika workshopok célja a résztvevők elé tárni egy gyengéd és dinamikus modellt, amit beépíthetnek a már meglévő praxisukba. A képzés után a hallgató képes önállóan alkalmazni a craniosacral biodinamika terápiát felnőtteknél, gyerekeknél és csecsemőknél egyaránt.

A hallgató a tanfolyam végén oklevelet kap amivel praktizáló Integrált Craniosacralis Biodinamika kezelő lehet.

A tanfolyam díja 50 000Ft/3 nap, amely tartalmazza a jegyzetet, oklevelet, egyéb oktatási anyagot. Mivel a tanfolyam létszáma limitált (max. 12 fő), ezért kérlek jelezd előzetesen részvételi szándékodat!

További információk a honlapon:
http://craniomassage.info/tanfolyamok/bevezetes-az-integralt-kranioszakralis-terapiaba-es-i-szintu-terapeuta-kepzes/v

Jelentkezés:
gaby@craniomassage.info

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341