HOLISTIC PULSING KEZELÉSI NAPOK / KEDVEZMÉNYES – Március 23-25-ig – Bejelentkezés: (+36)306844341

STRESSZOLDÁS – HARMÓNIA – SEJTSZINTŰ GYÓGYULÁS

Talán soha nem volt ekkora szükség az egyensúlyunk megtalálására, megtámogatására… Talán soha nem volt nagyobb vágyunk az ősbizalom visszaállítására… Talán soha nem akartunk jobban visszakerülni a középpontunkba…

Ezért tartunk Holistic Pulsing kezelői napokat, mikor is 40 perces kezeléseket adunk kedvezményes, 6000 Ft-os áron!

Szeretettel várunk!

“A Holistic Pulsing vagy Lélekmasszázs egy manuál (kézi) terápia, amely tágabb értelemben véve a masszázsformákhoz tartozik, egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika.

Az Ausztráliából származó, Holistic Pulsing elnevezésű módszer, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít.

Célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal – ami hasonló a szívveréshez – a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.
A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet- lelket- szellemet stimulálja, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul a hármas egység közötti egyensúly.

Ez a terápiás módszer, segíti a Pszichoszomatikus, prevenciós, krónikus degenerativ betegségekben szenvedők gyógyulását.

A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat.

Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, a Pánikbetegség, a Depresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia. Terhes kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs.​​

A kezelés kényelmes ruhában történik, ez is elősegíti a kezelt személy kellemes ellazulását.

A Holistic Pulsing filozófiája

Egy új idoszak vette kezdetét, melyet a „Vízönto korszaknak” nevezünk. Mindannyian érezzük ezeket az alapveto változásokat. Azok az értékek, amelyek még néhány évtizede elfogadottak voltak, mint például a materialista világkép, vagy a modern orvoslásba vetett hit, ma már megkérdojelezzük oket, mert idejétmúltnak tekintjük.
Az új gondolkodási mód megjelenési formája olyan, mintha az életfolyamatosan gyorsabb, hektikusabb, személytelenebb és kihívóbb lenne. A régi már múlandó, az új még egészen lassan, de jelentosen terjed. Ez sok emberben félelmet és szorongást idéz elo, ami egyfajta menekülés a realitás talajától. Ezek a félelmek, szorongások energiablokkokat idéznek elo, ami betegséget hoz létre az emberi szervezetben. Az emberek, hogy ne kelljen a saját félelmeikkel, problémáikkal szembesülni, inkább a betegségbe menekülnek, ami persze nem egy tudatos, hanem egy tudatalatti folyamat. Ennek a következménye, hogy az emberek az energiarendszerüket blokkolják, ezáltal energiahiány alakul ki, és ezek után már ezt az alacsony energiaszintet tekintik természetesnek.

Az új korszak beköszöntével az emberek egyre jobban felismerik, hogy az életükben bekövetkezett negatív eseményekért illetve betegségekért, ne másokat hibáztassanak, hanem a gondolkodásmódjukon kell változtatni.
Az életünk alakulását szinte teljes mértékben a gondolataink, döntéseink és tetteink határozzák meg.

Az általános orvoslás az utóbbi évtizedekben nagy fejlodésen ment keresztül. Az orvostudomány a technika segítségével hihetetlen eredményeket ér el, melyek csodálatraméltóak, viszont gyakran megtörténik, hogy a magas szintu tudás ellenére, a beteget mégsem tudják meggyógyítani. Ennek az a magyarázata, hogy a hagyományos orvoslás alapvetoen tüneti kezelés, nem a kiváltó okokat szünteti meg.

Gyakran egyszerubbnek tunik orvosokhoz, vagy gyógyszerekhez fordulni, azzal a reménnyel, hogy ettol meggyógyulunk, de valójában ez csak egy tüneti kezelés. Valós gyógyulás mindaddig nem következik be, amíg a kiváltó okokat nem szüntetjük meg.
Amikor a már ismert út többé nem célravezeto a gyógyuláshoz, ekkor kap értelmet egy új út keresése. Ilyenkor célszeru az alternatív módszerhez folyamodni. Egyik ilyen osi módszer a Holistic Pulsing (a továbbiakban HP) terápia, mely Ausztráliából származik.
Mi HP terapeuták nem gyógyítunk, és nem diagnosztizálunk, hanem az egész EMBERT, a TESTET, a SZELLEMET és a LELKET kezeljük. Ennek hatására harmóniába kerül a kezelt személy, aminek következtében beindul a gyógyulási folyamat. Ez a módszer intenzíven hat a lelki egyensúly visszaállítására, ezért nevezik ezt Lélekmasszázsnak is.

A HP nem tudja, és nem is kívánja az orvoslást helyettesíteni, de mint kiegészíto és támogató terápia, meglepo sikereket képes elérni.

A betegségnek mindig üzenete van számunkra, azt üzeni, hogy hiba van a gondolkodásunkban, látásmódunkban. Amennyiben sikerül hibás gondolkodásunkat felismerni és ezen változtatni akkor, a betegség elveszíti az értelmét, melynek következtében beindul a regenerálódási folyamat.

A betegség okának felismeréséhez segítséget nyújt, ha az alábbi kérdéseket megválaszoljuk magunknak:

Miért van épp nekem ez a betegségem?
Miért éppen most?
Mi az előnye ill. hátránya?
Hogyan változtatja meg az életem?

A Lélek Nyelve a Betegség.
Minden lelki disszonanciánk megjelenik az energetikai testünkben. Amennyiben ez az energetikai állapot tartóssá válik, egy ido után a fizikai testben is betegség formájában megjelenik.. Amennyiben csak a tünetet kezeljük, ebben az esetben elnyomjuk a lélek jelzését, ezért hamarosan más tünet formájában jelentkezik lelkünk elégedetlensége. Ezért fontos mindig a tüneti kezelés mellett a kiváltó ok kiderítése is. Amikor a kiváltó okokat megtaláljuk, gyakran már a felismerés is beindítja a gyógyulási folyamatot.”

Forrás: holistic.pulsing.hu

Vissza
Kihagyom ezt a kérdést
Bőséget, anyagi jólétet

Ne hagyd, hogy családi rendszeredből fakadó azonosulásaid, sorsátvételeid, önszabotáló hitrendszered megakadályozza kitejesedésedet! Boldogságra, a bőség megélésére születtél! (+36)306844341

Ideális testsúlyt, fogyni / hízni

Gyere, szépítsd az arcod, harmonizáld a tested, had jelenjen meg bennük lelked ékessége! Merd elhinni szépségedet! (+36)306844341

Gyermekáldást
Tudatosságot, spirituális fejlődést

Ha a lélek tapasztalni. teremteni vágyik, testet ölt. De soha ne feledd, ez csupán egy forma... +36)306844341

Nőiségem / férfiasságom kibontakozását

A dualitás világában csodás lehetőség megélni a női-férfi minőséget. Gyere,, teljesedj ki! (+36)306844341

Érzelmi / szexuális blokkok oldását

Gyere, tárd fel a sérüléseidet, gyógyítsd a káprázat sebeit! A csodákat engedd meg, engedd be... (+36)306844341

Párkapcsolatot

Megélni az Egységet... a másikkal... a világgal... önmagammal... hisz mind ugyanazt jelenti... (+36)306844341